38imak
Veoma poznat
- Poruka
- 13.886
Kakvi su to paganski obicaji, i kakve to veze ima sa hriscanstvom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što to brine hrvate ?Та традиција васпоставила се Вучићевом владавином.
Од тад су сваког Божића у Новом Саду разни јарани доста гласни приликом паљења цепаница, старих гума и богомољачких песама Баје Кринџе
Pa mi Srbi smo 80% staroverci de fakto .Kakvi su to paganski obicaji, i kakve to veze ima sa hriscanstvom?
Satanisti ne pale vatre ?удара у главу тај гумарски кад....![]()
Danasnji Srbi su ili ateisti, ili vernici nekih svojih licnih religija i Bogova, koje ni sami ne bi umeli racionalno da definisu.Pa mi Srbi smo 80% staroverci de fakto .![]()
Nemoj tako, ima nas i zalađenih hrišćana, koji stvarno veruju da bog postoji, mada ih je priznajem malo.Danasnji Srbi su ili ateisti, ili vernici nekih svojih licnih religija i Bogova, koje ni sami ne bi umeli racionalno da definisu.
I to je OK, naravno.
Fora je samo u tome sto se isti foliraju da su Hriscani.
Oni su Hriscani isto kao sto sam ja Marsovac, ili Borg.
Danasnji Srbi su ili ateisti, ili vernici nekih svojih licnih religija i Bogova, koje ni sami ne bi umeli racionalno da definisu.
I to je OK, naravno.
Fora je samo u tome sto se isti foliraju da su Hriscani.
Oni su Hriscani isto kao sto sam ja Marsovac, ili Borg.
Kapetanemark, pre nekih 15ak godina, jedan od glavnih forumasa na Krsti je bio Mile sa Klise.
нови Сад сија Бадњацима!
Само несрби и интернетски ''срби'' нешто против тога имају.
иди са мајом мрнуштик динком грухоњићем недимо сејдиновићем аном лалич, погачаром урлај од муке и пиши петицију.
могу да нас пољубе ..........
Je li to beše onaj : sestro biće nas još 300? Podseti me na najveseliji period ovog foruma. Šta li je sa MiletomKapetanemark, pre nekih 15ak godina, jedan od glavnih forumasa na Krsti je bio Mile sa Klise.
Moram da priznam da me ti najvise podsecas na njega.
klisu vidim samo ponekad kad odem na najlon.Kapetanemark, pre nekih 15ak godina, jedan od glavnih forumasa na Krsti je bio Mile sa Klise.
Moram da priznam da me ti najvise podsecas na njega.
TajJe li to beše onaj : sestro biće nas još 300? Podseti me na najveseliji period ovog foruma. Šta li je sa Miletom
I kuvano vino ispred crkve svuda. Čeka se ponoć, doček Božića pa onda Uranak. Neko će se i pričesti.Veseli se srpski rode.Badnje vece u selu.Badnjaci po selu gore.Srbi u velikom broju izasli da se vesele.Jos malo pa ce ponoc i radost treba da prelije srca pravoslavaca koji slave Bozic po julijanskom kalendaru.Radujte se braco i sestre.
Nazalost radim pa ne mogu na ponocnu molitvu.Ali bratija i sestre ce napuniti Crkvu.I kuvano vino ispred crkve svuda. Čeka se ponoć, doček Božića pa onda Uranak. Neko će se i pričesti.
Sretno ti Badnje vece.I ekipi koju lajkujes i koji te lajkuju.Ово је српски начин обележавања Бадњег дана.
Гранчица храстова, а не кубици дрва наслаганих у ломаче, са тракторским гумама, пиротехничком артиљеријом, сиренама, ратнопрофитерским певачима у покушају и другим културолошким обележјима полусвета погубљеног што у паганизам, што у обични простаклук
Pogledajte prilog 1667933
Pogledajte prilog 1667934
традиционално војвођански, традиција од Чарнојевића
Шта тачно изображавају експлозије бурића у контексту рођења Месије?
Ваистину се роди!Hristos se rodi.
Vesèli se srpski rode.
Gledam iz portirnice Novi Sad.
Bravo za srpsku Atinu.