Novi Sad: Go vezan lancem, izboden i bačen pod most

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Stravičan prizor golog muškarca, sa nekoliko ubodnih rana u predelu vrata i stomaka, sa vezanim debelim lancem oko vrata, zatekao je jedan od stanovnika naselja Ribnjak sa sremske strane u Novom Sadu.

Leš je pronađen ispod mosta Sloboda, na samo nekoliko desetina metara od kafane „Tako je suđeno“, koju drži Danilo Ikodinović, bivši reprezentativac u vaterpolu.
Posle sudsko-medicinskog veštačenja koje je juče pre podne obavljeno u Institutu za sudsku medicinu, utvrđeno je da je muškarac ubijen najverovatnije oštrim predmetom. Na njegovom vratu je pronađeno nekoliko uboda, kao i u predelu stomaka. Zbog stanja u kojem je telo bilo u utorak, kada je pronađeno, nije se odmah moglo sa sigurnošću tvrditi da li se radi o ubistvu ili samoubistvu, zbog čega su se čekali nalazi obdukcije.
- Žrtva je najverovatnije zverski usmrćena, nakon čega je doneta pod most, gde je leš bačen u kanal. Policija radi na rasvetljavanju ovog događaja, a početak istrage posebno otežava činjenica da pokojnik nije identifikovan jer je prilikom nalaženja bio potpuno nag i bez dokumenata, tako da još ne znamo o kome se radi - rekao je za „Alo!“ izvor blizak istrazi.
Policijski uviđaj kojim je rukovodio dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu, nastavljen je juče pre podne, a na mesto događaja pozvana je i vatrogasna ekipa, koja je ispumpala vodu iz kanala kako bi se utvrdilo da li ima još nekih tragova krivičnog dela. Prema položaju leša, isključena je mogućnost da je telo bačeno s mosta.
Inspektori grupe za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata odveli su jednu žensku osobu na razgovor kako bi se utvrdilo da li ima bilo kakva saznanja o navedenom događaju.
- Žena koju su policajci odveli živi u obližnjoj udžerici sa nekoliko pasa. Često je znala da se šeta sa nekim muškarcem, koji je imao bradu, a viđali smo je i ispod groblja na Trandžamentu. Tamo je takođe boravila sa tim čovekom - rekla je jedna od meštanki Ribnjaka.
Policija nastavlja rad na identifikaciji žrtve i sa prikupljanjem dokaza o ovom zverskom događaju. Prikupljeni tragovi i dokazi istražne organe treba da odvedu i do osumnjičenog za ovaj zločin.

http://www.alo.rs/vesti/51055/Go_vezan_lancem_izboden_i_bacen_pod_most
 

Back
Top