Novi Sad: Deca sa noževima prete deci

Strašno je to što se dešava. Ja živim na Novom naselju i mislim da je to kraj koji važi za kraj u kome ima najviše krivičnih i prekršajnih dela, a sve zbog toga što naselje nema policisku stanicu-odnosno treba sat vremena ovima sa Detelinare da dodju kad se nešto desi.
Mislim da je rešenje tih problema veći broj policajaca na ulici (umesto što sede u stanicama) i više patrola, ali patrola ne da ih vidiš kako se stalno vozaju automobilima (ko da si im npr ti meta :D Ko da te nešto upozoravaju) nego policajaca koji se šetaju gradom-koji su tu za svaki slučaj.

Treba te reketase i nasilnike knutom po golim ledjima, bez obzira na godine. Ako se neko buni onda i njega.
Posle toga na kaznu teskog fizickog rada par godina da se nauci da radi i da postuje tudj rad.

Sramota je da se krade od dece i da ona budu naouruzana.
Sta radi policija za to vreme? Neka daju otkaz ako nisu sposobni da rade.

Није тако само у НС, свуда је тако. Ово је ко зна која по реду генерација без будућности која живи у тотално поремећеној земљи. А увек је било тих банди малолетника и увек ће их бити.

Reketaši su posebna priča. Ja sam čuo za jedan primer na Limanima, jedne hamburgerije. Neki reketaš koga zovu mali Deja (kome je otac neko i nešto valjda u policiji, a sam je jedan od vodja navijača Vojvodine) u koje god doba dana hoće udje u tu hamburgeriju, uzme iz kase kolko mu treba i ode... Gazda koga neki burazerovi drugari znaju bolje od mene (ovo je priča koju sam ja čuo) kaže "Došlo mi milion puta da ga odrobijam, mnogi su mi se i nudili da ga premlate, a šta on posle meni baci bombu na hamburgeriju i odltete mi sve, ili mi kidnapuju dete, neko iz porodice-pa ga muče i ubiju "

U Novom Sadu je problem bezbednost na ulicama. Umesto što se vozaju automobilima, trebaju da se šetaju ulicama, da gledaju šta ko radi-da vode računa o bezbednosti... Za decu je rešenje i patrole roditelja, odnosno kontrole roditelja-pogotovu u krugu škola. Ne dal neko vozi više nego što je dozvoljeno-nego upravo to-dal neko pokazuje noževe, dal nema nekih tuča i sl. stvari...

Ja policajce i dan danas stalno vidim kako se vozaju automobilima, a nešto ih nema da se šetaju ulicama

Back