Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Pobednica prethodnog takmičenja (Ljubavna priča), kamenita, zadala je novu temu - ČEŽNJA.
Evo prilike da upakujete čežnju u lepe reči. Da li je čežnja samo romantičarski oblikovana težnja? - pitam se. Da li se čežnja ikada završi? Da li je čežnja vezana za patnju?
Znate pravila: max. 5000 karaktera (zajedno sa razmacima), jer je ta cifra - otprilike - neki "idealni limit" za kratku priču. Ali, čak i ako malo pređete predviđeni broj karaktera, nećemo zbog toga nikome uskratiti zadovoljstvo pisanja i čitanja.
Bitno je da radovi stignu na vreme - do 5.novembra, najkasnije u 21h.
Radove šaljete meni, privatnom porukom.
Nadam se lepom odzivu.
Srećno!
pozvala sam drugoplasiranu Tinker da zajedno smilimo novu. Želja obe je bila da to bude nešto svima blisko, nešto što svi prepoznajemo i da odziv bude veeeeliki. Odlučile smo se za ČEŽNJU. Svejedno da je predmet čeznje ljubav, putovanja ili najnoviji model mobilnog telefona, pišite o tom osećaju.
Evo prilike da upakujete čežnju u lepe reči. Da li je čežnja samo romantičarski oblikovana težnja? - pitam se. Da li se čežnja ikada završi? Da li je čežnja vezana za patnju?
Znate pravila: max. 5000 karaktera (zajedno sa razmacima), jer je ta cifra - otprilike - neki "idealni limit" za kratku priču. Ali, čak i ako malo pređete predviđeni broj karaktera, nećemo zbog toga nikome uskratiti zadovoljstvo pisanja i čitanja.
Bitno je da radovi stignu na vreme - do 5.novembra, najkasnije u 21h.
Radove šaljete meni, privatnom porukom.
Nadam se lepom odzivu.
Srećno!