Sandveil dance Wild goose feathers Poruka 4.527 10.08.2020. u 16:06 - Novi prozni konkurs na SLOBODNU TEMU #51 snowtrooper: Ja mislio da je rok do 18-og Kliknite za proširenje... Ti si gori od mene...
Lunja* Lunjalo Poruka 23.733 14.08.2020. u 19:36 - Novi prozni konkurs na SLOBODNU TEMU #52 ma,ja sam najgora od svih - ja verujem da je rok do 18.08, ali malo kasnije od 18h (ovo u poverenju ) dobro vece, drugari p.s. joj, S, zaboravila sam da ti posaljem mail, sorry
ma,ja sam najgora od svih - ja verujem da je rok do 18.08, ali malo kasnije od 18h (ovo u poverenju ) dobro vece, drugari p.s. joj, S, zaboravila sam da ti posaljem mail, sorry
Sandveil dance Wild goose feathers Poruka 4.527 14.08.2020. u 21:07 - Novi prozni konkurs na SLOBODNU TEMU #53 Lunja*: ma,ja sam najgora od svih - ja verujem da je rok do 18.08, ali malo kasnije od 18h (ovo u poverenju ) dobro vece, drugari p.s. joj, S, zaboravila sam da ti posaljem mail, sorry Kliknite za proširenje... Iste smo... Kod nas dve razmena 2 maila je kao da putuju pisma sa kontinenta na kontinent i to u vreme jedrenjaka...
Lunja*: ma,ja sam najgora od svih - ja verujem da je rok do 18.08, ali malo kasnije od 18h (ovo u poverenju ) dobro vece, drugari p.s. joj, S, zaboravila sam da ti posaljem mail, sorry Kliknite za proširenje... Iste smo... Kod nas dve razmena 2 maila je kao da putuju pisma sa kontinenta na kontinent i to u vreme jedrenjaka...