- Poruka
- 95.557
Ja sam pesnik.Spremate li priče, još nije stigla ni jedna.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pesnik.Spremate li priče, još nije stigla ni jedna.
Kad bude poetski konkurs pošalji.Ja sam pesnik.
Koliko preslobodna?imam jednu al je preslobodna
mozda i nakucam nesto ovih dana
Haha, može šta hoćeš, slobodna tema, izgleda da je bolje kad je na zadatu temu.daj mi okvirnu temu
ne mogu iz nicega nisam cern ybt
sta ima da te plasiPlaši me ta mogućnost, moram priznati.
pa inspiracija bratePlaši me kako te može inspirisati, da ne bude neka previše ekstremna tema.
Zezam se, može skoro sve, samo da ima priča.
Još ako pobediš, ima i nagrada.
Nemaju svi talenat da pišu, mada kažu da se i to može učiti, možda i može donekle, ali pravi pisac se rađa, ne može se to naučiti.pa inspiracija brate
nikad u zivotu nisam slova napisao nista pre 2005
cale jeste i dok je radio gomilu filmova imao vremena
a onda nekad se otvori nebo i baci ugarak inspiracije i malom paoru... sta fali... kad bi svako iskreno izbacio samo miligram najdubljih osecanja iz sebe svet bi bio bolje mesto..nazalost svet je danas ovakav jer su licemerje i laz postali default svega.
preduslov za bilo sta je da si sa sobom iskrenNemaju svi talenat da pišu, mada kažu da se i to može učiti, možda i može donekle, ali pravi pisac se rađa, ne može se to naučiti.
Slažem se sa tim, glavni preduslov je iskrenost, da se to radi iz čiste želje, ljubavi, pa čak i ako si prosečan biće bolje od onoga koji je bolji, ali radi to čisto tehnički, bez duše.preduslov za bilo sta je da si sa sobom iskren
u umetnosti pogotovo
mozes da stvaras osrednje stvari ali ako se oseti da iza te pobude ne sljasti najgora hipokrizija i foliranje, onda ma kakva ti bila ekspresija ima vrednost onim drugima koji umeju da gledaju
najbolji test je kolko sam mogao i kad sam mogao da idem na venecijanski bijenale... jer tu je ko na tanjiru bilo sve
Ništa ne fali, mogu i takve priče.јел Лалошу, шта фале јероТикс причама м
чуј, "могу и такве приче"Ništa ne fali, mogu i takve priče.
Može svih žanrova, slobodno napiši.чуј, "могу и такве приче"
добро.
Stigle su dve do sada. Može da se produži rok.