Novi prozni konkurs na SLOBODNU TEMU

Plaši me ta mogućnost, moram priznati. :lol:
sta ima da te plasi
ziv sam jos coek
pesnicka dusa
otrovan jezik
gdin hajd po masti
rudiment je negde zardjao posle pomenutog junga
al zato ona cista ezoterija me odrzava na povrsini koju komponujem kao sopsku salatu uz dunju pre i posle pljeke sa svim zenskim slabostima koje nosim u sebi i koja me oplemenjuje da se to vidi na kilometar...ko ima 3d djozluke..sto bi reko velja abramovic a ionaj goran posto smo svi jelte u 2d :lol:

Plaši me kako te može inspirisati, da ne bude neka previše ekstremna tema. :lol:
Zezam se, može skoro sve, samo da ima priča.
Još ako pobediš, ima i nagrada. :lol:
pa inspiracija brate
nikad u zivotu nisam slova napisao nista pre 2005
cale jeste i dok je radio gomilu filmova imao vremena
a onda nekad se otvori nebo i baci ugarak inspiracije i malom paoru... sta fali... kad bi svako iskreno izbacio samo miligram najdubljih osecanja iz sebe svet bi bio bolje mesto..nazalost svet je danas ovakav jer su licemerje i laz postali default svega.

pa inspiracija brate
nikad u zivotu nisam slova napisao nista pre 2005
cale jeste i dok je radio gomilu filmova imao vremena
a onda nekad se otvori nebo i baci ugarak inspiracije i malom paoru... sta fali... kad bi svako iskreno izbacio samo miligram najdubljih osecanja iz sebe svet bi bio bolje mesto..nazalost svet je danas ovakav jer su licemerje i laz postali default svega.
Nemaju svi talenat da pišu, mada kažu da se i to može učiti, možda i može donekle, ali pravi pisac se rađa, ne može se to naučiti.

Nemaju svi talenat da pišu, mada kažu da se i to može učiti, možda i može donekle, ali pravi pisac se rađa, ne može se to naučiti.
preduslov za bilo sta je da si sa sobom iskren
u umetnosti pogotovo
mozes da stvaras osrednje stvari ali ako se oseti da iza te pobude ne sljasti najgora hipokrizija i foliranje, onda ma kakva ti bila ekspresija ima vrednost onim drugima koji umeju da gledaju
najbolji test je kolko sam mogao i kad sam mogao da idem na venecijanski bijenale... jer tu je ko na tanjiru bilo sve

preduslov za bilo sta je da si sa sobom iskren
u umetnosti pogotovo
mozes da stvaras osrednje stvari ali ako se oseti da iza te pobude ne sljasti najgora hipokrizija i foliranje, onda ma kakva ti bila ekspresija ima vrednost onim drugima koji umeju da gledaju
najbolji test je kolko sam mogao i kad sam mogao da idem na venecijanski bijenale... jer tu je ko na tanjiru bilo sve
Slažem se sa tim, glavni preduslov je iskrenost, da se to radi iz čiste želje, ljubavi, pa čak i ako si prosečan biće bolje od onoga koji je bolji, ali radi to čisto tehnički, bez duše.

Back