Novi predsednik

Najbolje je kao Bonobi majmuni...
Oni u slučaju neprijateljstva poture neprijatelju doope da smire agresiju.

Nama bi onda rektor odhovarao za predsednika, nek se on poturi...
Ovo je malo bljutavo za moj ukus. Ali, odgovoriću.
Pitanjem: Odakle ti informacija o njegovom sex.opredeljenju?
Ili je to aluzija zbog nečega poznatog sa druge strane možda?

Vučić ima savetnike izraelce, ne verujem da se ovo danas dešava tek tako, vrlo moguće da od rektora pravi novu zvezdu za koju će svi glasati a on povlačiti poluge iz mraka.

Mislim možda ima novu terapiju?!??

Da. I da pokupimo kajmak i upregnemo Stojka da nam radi dajući mu malo tog kajmaka. Posle će isti da glasa za nas
Vama je jedini kajmak ostavinska rasprava
Jedino tako steknete
A zaradite kad prodate

Nema veze, ni Rokfeler nije odneo ništa od para u grob a valja da se stavi zbog skeledžije...

Jedini razlog zašto bankovne kartice imaju "rok trajanja" su pokojnici a ne korisnici.
Zna i Banka s kim ima posla a ne samo Stojko

ko sto sam protiv nje uvek bio protiv sam i rektora i svakoga ko odgovara zapadnim ambasadama.
23. maj/svibanj, 2022.
Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji (SAD) Kristofera Hila (Christopher Hill), Beogradu, 23. maj 2022.

Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji (SAD) Kristofera Hila (Christopher Hill), Beogradu, 23. maj 2022.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kristofer Hil (Christopher Hill) saglasili su se da sve napore treba usmeriti na dijalog Beograda i Prištine pod okriljem Evropske unije, saopštila je pres služba predsednika Srbije 23. maja, nakon sastanka Vučića i Hila.

Back