bird again
Legenda
- Poruka
- 50.397
A ne mora biti ni u slučaju rata.Samo u slučaju rata. Opet su vas pogrešno naučili
To uopšte ne mora tako da funkcioniše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne mora biti ni u slučaju rata.Samo u slučaju rata. Opet su vas pogrešno naučili
Samo u slučaju rata. Opet su vas pogrešno naučili

Mogli bi poturiti Čedu Antića. Nije da se ne trudi
A ne mora biti ni u slučaju rata.
To uopšte ne mora tako da funkcioniše.
Pa pošto se stalno priča da ćemo da ratujemo protivu ustaše i Shipshoni, a za njih se još od stara vremena zna da su derpići, onda nije loše da imamo homo-precednika da zabalave na njega a on da im ne da.Mi ćemo u slučaju rata da raspisujemo izbore za novog predsednika ...nehomića?![]()
Ovo je malo bljutavo za moj ukus. Ali, odgovoriću.Najbolje je kao Bonobi majmuni...
Oni u slučaju neprijateljstva poture neprijatelju doope da smire agresiju.
Nama bi onda rektor odhovarao za predsednika, nek se on poturi...
Ovo je malo bljutavo za moj ukus. Ali, odgovoriću.
Pitanjem: Odakle ti informacija o njegovom sex.opredeljenju?
Ili je to aluzija zbog nečega poznatog sa druge strane možda?
Možeš li da postaviš to ovde?Od studenata. Ima neki klip sa plenuma gde se oni protive kandidovanju rektora baš zbog toga.
Vas su naučili da se vratite kad se reši situacijaSamo u slučaju rata. Opet su vas pogrešno naučili
Da. I da pokupimo kajmak i upregnemo Stojka da nam radi dajući mu malo tog kajmaka. Posle će isti da glasa za nasVas su naučili da se vratite kad se reši situacija
Ko vam je u stranci najgluplji, najneobrazovaniji i ne ume da sastavi ni dve rečenice a da mu druga rečenica ima nekog smisla?Sobzirom da Vucic ne moze vise da bude predsednik i verovatno ide na poziciju premijera, sta mislite koga ce SNS predloziti za poziciju predsednika?
ti?Ko vam je u stranci najgluplji, najneobrazovaniji i ne ume da sastavi ni dve rečenice a da mu druga rečenica ima nekog smisla?
E...taj.
Vučić ne trpi konkurenciju.
Vama je jedini kajmak ostavinska raspravaDa. I da pokupimo kajmak i upregnemo Stojka da nam radi dajući mu malo tog kajmaka. Posle će isti da glasa za nas
https://www.google.com/url?sa=t&sou...QQFnoECCAQAQ&usg=AOvVaw1N5kvdic-YR3Xxd2AGyHZJRektor je homoseksualac.
Najgori primer . Samim tim rezultat mu je nula.
Takve traže ove zapadne obaveštajne službe da ih vrbuju da rade za njih, jer su oni labilne ličnosti , dok smo mi domaćini sa četvoro dece kao ja, čvrsti kao stena i nas ne mogu da vrbuju, ucene i prevare.
Ajde?ko sto sam protiv nje uvek bio protiv sam i rektora i svakoga ko odgovara zapadnim ambasadama.
23. maj/svibanj, 2022.ko sto sam protiv nje uvek bio protiv sam i rektora i svakoga ko odgovara zapadnim ambasadama.
Ima i Tom Kruz.Ono sto sa sigurnoscu znamo jeste da Vucic ima troje dece.
Sreća, pa tvoj Predsednik Vlade iz tri puta - Ana Brnaba, ima jedno sa svojom suprugom Milicom.Rektor nema niti jedno i takvi ljudi nikada ne bi trebalo da odlucuju ista u Srbiji .
Nije ga, valjda, Tamara napustila?feminiziran, gej, nema porodicu, kukavica , soroševac
Kako je onda AV bio u vojsci?U vojsku ne primaju homiće a ovaj bi da bude vrhovni komandant.