bobba
Domaćin
- Poruka
- 3.835
hehe imala sam ja nova kola ali mi ukrali i slupali.........dobila sam (figurativno) sipak..ali to nije moja tema, moja tema je novi posao......
))
Upravo sam se vratila sa razgovora za novi posao ali sam vozila stara bre kola, slupana( i ova su slupana haha) ..........hehe to je bre nesto.......novi posao a stara kola.........kako bi se vi osecali da idete ne sastanak u krsini a doterni kao "violina".........cerila sam se danas dok sam izlazila iz kola.
Doterna nasminkana, namirisana u lepim naj-lon carapicama, minic bre, nakarminjena sa cvikama suncanim.......izlazim iz takvih kola...........hahaha cerim se jos uvek.......a vi drage moje kako bi vi podnele nesto ovako da vam se desi........
))
i znate jos sta, nisam izgubila nikakvu nadu...mozda ga i dobijem a mozda i ne...ko zna...
)))
eto danas sam ipak srecna.......ko zna zasto...
)))
))Upravo sam se vratila sa razgovora za novi posao ali sam vozila stara bre kola, slupana( i ova su slupana haha) ..........hehe to je bre nesto.......novi posao a stara kola.........kako bi se vi osecali da idete ne sastanak u krsini a doterni kao "violina".........cerila sam se danas dok sam izlazila iz kola.
Doterna nasminkana, namirisana u lepim naj-lon carapicama, minic bre, nakarminjena sa cvikama suncanim.......izlazim iz takvih kola...........hahaha cerim se jos uvek.......a vi drage moje kako bi vi podnele nesto ovako da vam se desi........
))i znate jos sta, nisam izgubila nikakvu nadu...mozda ga i dobijem a mozda i ne...ko zna...
)))eto danas sam ipak srecna.......ko zna zasto...
)))