Novi porez na dohodak - 20% poreza na plate iznad 40.000!

pa izgleda da do god ti i svi ostali delite narod po partiskoj pripadnosti do jedinstva ce tesko doci.....NAROD ISPASTA....vrlo malo njih uziva blagodeti partiskoj pripadnosti....a to sto su zavedeni pred svake izbore.....????? valjalo bi srbi vise da koriste glavu...!!!!

pa zahvaljujuci njima mi smo TU GDE JESMO

Ja ih osudjujem zbog ovoga sto su dosad radili, al ako se iskreno pokaju i stupe u opozicione antitadicevske redove ja im sve od srca oprastam z:D

stanojko kazi ovde lepo pred svima kao gosn ilija cvorovic u balkanskom spijunu svom podstanaru sto savetuje....

evo nek se stanojko pokaje i ja mu sve hriscanski prastam z:D

pa zahvaljujuci njima mi smo TU GDE JESMO

Ja ih osudjujem zbog ovoga sto su dosad radili, al ako se iskreno pokaju i stupe u opozicione antitadicevske redove ja im sve od srca oprastam z:D

stanojko kazi ovde lepo pred svima kao gosn ilija cvorovic u balkanskom spijunu svom podstanaru sto savetuje....

evo nek se stanojko pokaje i ja mu sve hriscanski prastam z:D

Дакле, немогућ си ... Али стварно ... Одговори на питање

Ко после Тадића?

Дакле, немогућ си ... Али стварно ... Одговори на питање

Ко после Тадића?

sta mislis ----palma----od poznatih likova,ako je sve istina sto se prica oko njega on mu dodje najsposobniji.....dokazao covek da zna i ume......za razliku od ostalih kvazidemagopolitikanata kojima narod na blanko veruje ...!!!!

sta mislis ----palma----od poznatih likova,ako je sve istina sto se prica oko njega on mu dodje najsposobniji.....dokazao covek da zna i ume......za razliku od ostalih kvazidemagopolitikanata kojima narod na blanko veruje ...!!!!

Ако ће нам довести Бетовена да нам свира ... може :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ма дај бре ... Палма јесте способан привредник и ту скидам капу, али није за председника ...

samo tadic i dinkic da se razvlaste i uhapse i srbiji ce da svane

osim tadica i dinkica treba uhapsiti i sve njihove sarandike i tajkune sa kojim arade u dilu i dele pare od pljacke Srbije

И шта онда? Који даље корак предлажеш ... Хоће људима тек тако да сване ... Ухапсе Тадића и Динкића и супер јел ... Па тако су исто и 6. октобра говорили из ДОС

vidim suoper pod tadicem

registracija auta 2000 evra, narucis nesto iz inostranstva sto kosta 100 evra drzava te oporezuje sa 150 evra, od bruto plate vise ti drzava uzme nego sto ti primis - MA MILINA JEDNA :hahaha:

Turci osmanlije da su zivi danas bi bili duboko ponosni na svojeg potomka i slugu MULA OMAR ABU HAMZU TADICA

Па ти се исели на КиМ ... Ионако стално тргујеш са шиптарима ... уместо са Србима

1. vlast je tvoja jer je glasas
2. ja ne svercujem gorivo nikada se nisam time bavio i upravo cu sad da te prijavim zbog vredjanja3. natalitet u srbiji je nikad gori i sa tadicem na vlascu srbi izumiru za 500 godina

4. u srbiji ljudi umiru od gladi i izvrsavaju samoubistva jer ne mogu da prehrane porodice

PRESTANI DA LAZES :rtfm:

Morao sam da se ukljucim .... :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Pored goriva, svercuje brazilsku prasetinu preko gazivode.... i uvaljivao je ljudima automobile sa cg tablama.... Kako sam rece poseduje i tri firme u Delaveru....:rotf: :rotf:

A na gorivo koje je kupovao na Kosovu nije placao dazbine drzavi Srbiji, sto znaci da on ne priznaje suverenite i integritet RS nad KiM....

:rotf: :rotf:

Morao sam da se ukljucim .... :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Pored goriva, svercuje brazilsku prasetinu preko gazivode.... i uvaljivao je ljudima automobile sa cg tablama.... Kako sam rece poseduje i tri firme u Delaveru....:rotf: :rotf:

A na gorivo koje je kupovao na Kosovu nije placao dazbine drzavi Srbiji, sto znaci da on ne priznaje suverenite i integritet RS nad KiM....

:rotf: :rotf:

Jeste, jeste, i pričao mu je jedan drug kako svet funkcioniše :hahaha::hahaha::hahaha: Da nije Drug Tito, majkumu božju :rotf:

Ако ће нам довести Бетовена да нам свира ... може :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ма дај бре ... Палма јесте способан привредник и ту скидам капу, али није за председника ...

pa znaci opet ce mo za predsednika anonimuse,nedokazane teoreticare,koji nemaju nikakav rezultat rada iza sebe.....ljude koji znaju samo da lepo pricaju....a ekonomsku samostalnost dobijaju tek kAd dodju na vlast....

vidim suoper pod tadicem

registracija auta 2000 evra, narucis nesto iz inostranstva sto kosta 100 evra drzava te oporezuje sa 150 evra, od bruto plate vise ti drzava uzme nego sto ti primis - MA MILINA JEDNA :hahaha:

Turci osmanlije da su zivi danas bi bili duboko ponosni na svojeg potomka i slugu MULA OMAR ABU HAMZU TADICA
Tихи не дај се испровоцирти. То што партијски војници(жути мрави) бране очигледно зло и пљачку, утеривањем неког ирационалног страха народу и себи, од доласка на власт горих од њих(горе не може од њих), само показује да које мере иде њихово аутозомбирање. Чак до нивоа самодеструкције и пропасти.

Па највише ће они бити на удару, јер само паразити из администрације, судства и здравља имају плату преко 40 000. Ето колико је сервилност и склоност ка лажном елитизму опасан психолошки феномен. Припадаш ''елити'' модерних и напредних''(скоројевића), а то те све више кошта.

Очито и реално зло се оправда бившим, садашњи ''просперитет'' будућим назадовањем, а највећа пљачка у историји Србије сличним потезима мафије у иностранству. Такви јастребови су заиста зрели за психијатрију, пошто живе у имагинарном свету, без икаквог додира са реалношћу.

ma moze stanojko zajedno sa markeljom da vredja koliko hoce od njega i njemu slicnih na vlasti nema gorih i nije bilo gorih

vi ste zlo i za srbiju i srbe nema srece dok ne zavrsite na robiji
sto kaze pantelija u maratoncima

"STANOJKO I MARKELJA, ZAO MI JE STO STE MOJI A NE DECA NEKOG MOG NEPRIJATELJA" :evil:

:rotf: :rotf: :rotf:

i da hoce ne mogu da me hapse.... :D

Jerry prestani sa upotrebom psihoaktivnih supstanci... :mrgreen:

ma moze stanojko zajedno sa markeljom da vredja koliko hoce od njega i njemu slicnih na vlasti nema gorih i nije bilo gorih

vi ste zlo i za srbiju i srbe nema srece dok ne zavrsite na robiji

sto kaze pantelija u maratoncima

"STANOJKO I MARKELJA, ZAO MI JE STO STE MOJI A NE DECA NEKOG MOG NEPRIJATELJA" :evil:
:per::per::per:

Што се тиче моје имовине, а ТО ВАС НАЈВИШЕ ЗАНИМА, могу вам поручити следеће:
Сву своју имовину остављам себи. Пантелија

bilo ko samo da on nije na vlasti od tadica nema goreg

dasl.jpg

dodatan porez je isto kao da su ovim ljudima smanjene plate za 20%

tacnije tadic je svima koji zaradjuju vise od 40.000 upravo ovim potezom smanjio plate za 20%

crknite narode , ali za tadica njegove audije, bmw-e, mercedese i izdrkavanja po svetu - MORA DA IMA PARA :hahaha:

kako vodi drzavu za njega su pre taljige nego audi a8 4.2

evo ga prilog povodom povratka borisa tadica iz posete Jermeniji :hahaha:

Poslednja izmena:

Back