GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 34.588
Несумњиво велика победа... 
Ако је буде.

Ако је буде.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za šta da budu procesuirani? Navedi jednog, samo jednog, koji je osuđen a pomilovan od strane Putina zbog droge i oružja.Koliko desetina hiljada FSB sinova i ne budu otkriveni u Putinovoj diktaturi, a kamoli pa sudski procesuirani?
Za sta da budu procesuirana razmazena deca diktatora, ubica, reketasa, makroa u Rusiji?Za šta da budu procesuirani? Navedi jednog, samo jednog, koji je osuđen a pomilovan od strane Putina zbog droge i oružja.
Aha.Ja ću tebi jednu istinitu priču.
Naime, bili jednom opet neki nacisti kojima su pomagali liberalni komunisti.
I Rusi odbranili svoj narod od njih.
Šta lupetaš ti majke ti? Šta bulazniš?Za sta da budu procesuirana razmazena deca diktatora, ubica, reketasa, makroa u Rusiji?
Ono, stvarno?
Da li ti stvarno ne znas kako diktature funkcionisu, ili se foliras ovde?
Aj sada provali to isto i za Srbiju.
Slucajevi FSB koljaca, ubica i silovatelja ne stignu u javnost i na sud, pa nema sta diktator i ubica Putin bilo koga da pomiluje. To radi od pocetka, kada je ubijao ruske gradjane po stanovima, pa za to optuzivao Cecene, pa nadalje.Šta lupetaš ti majke ti? Šta bulazniš?
Navedi mi jedan primjer gdje je Putin kao predsjednik pomilovao svog nekog rođaka, člana stranke ili sl.
Primjer gdje je kao što kažeš Bajden pomilovao sina od izdržavanja kazne zatvora.
Imaš li taj primjer ili nemaš a te debilizme tipa "diktator, reketaš, makro" i sl. ostavi nekom ko nema mozga, to meni ovde ne možeš podmetati.
Ti tako etiketiraš ljude bez ikakve osnove i dokaza, da budem precizniji lažeš i zato to nema nikakvu težinu.
Čovječe ti pišeš potpune gluposti i besmislice. Ponašaš se kao adolescent.Slucajevi FSB koljaca, ubica i silovatelja ne stignu u javnost i na sud, pa nema sta diktator i ubica Putin bilo koga da pomiluje. To radi od pocetka, kada je ubijao ruske gradjane po stanovima, pa za to optuzivao Cecene, pa nadalje.
Tako funkcionisu FSB diktature.
Te tvoje Udbaske fore mogu da prodju kod nekog drugog dragone, nazalost, ja znam kako tvoja Udba funkcionise.
Vise srece kod nekog drugog.
Potpuno je nebitno sta vi Udbasi pricate.
Samo se spremite za potpuni raspad vaseg sistema, i to vam je to.
Vic godine.Čovječe ti pišeš potpune gluposti i besmislice. Ponašaš se kao adolescent.
O kakvim ti koljačima, ubicama, silovateljima i dr. pričaš u državnoj službi? Na osnovu čega si iznio te optužbe protiv ruskih državnika? Iz kojeg filma je to? Kada si to sanjao i ko ti se u tom snu javio i sve to ispričao?
Ti pričaš bajke za koje nema argumenata niti bilo kakvog utemeljenja u stvarnosti.
Izgledaš kao normalan sagovornik, pristojan si, kulturan ali ono što pišeš je kao priča o sto vukova, priča za malu djecu.
Odličan vic.Od koga ogd, bitno je da ih je odbranio. A najbolje kad ih pdbrani od raznih nacista, fašista i otalih komunista.
Prepričaj ako nije neka glupost.Odličan vic.
Evo ja cu da prepricam- Jbao vas Staljin, Putin, i Svetska Revolucija.Prepričaj ako nije neka glupost.
Vas NATO-vce? Vi ste današnja evropska levica koja podržava naciste. Sve te vaše revoucije, od one grozne francuske, preko antireligijskih, komunističkih, seksualnih i svih drugih liberalnih jble vas.Evo ja cu da prepricam- Jbao vas Staljin, Putin, i Svetska Revolucija.
Vazi.Vas NATO-vce? Vi ste današnja evropska levica koja podržava naciste. Sve te vaše revoucije, od one grozne francuske, preko antireligijskih, komunističkih, seksualnih i svih drugih liberalnih jble vas.
A kakve ti dokaze imaš za to što tvrdiš da su oni zločinci?Vic godine.
To nisu nikakvi 'ruski drzavnici', vec poslusnici i zlocinci jednog bolesnog diktatorskog rezima.
Vase provacenje krzo blato onih ljudi i organizacija koji su se pobunili protiv tih zlocinaca i diktatora moze da prodje na nekom sastanku u Udbi.
U realnom svetu ne moze.
Motaj kabloveНемачка позива да се руске војне базе уклоне из Сирије
„Немачка и њени међународни партнери желе да осигурају да унутрашњи сиријски процес не буде поремећен споља… То такође укључује поштовање суверенитета и територијалног интегритета од стране свих суседних држава. Такође је време да Русија одустане од својих војних база у Сирији“, изјавила је Бербок током посете арапској републици, преноси Министарство спољних послова Немачке.
Прво нек из свог Дојчланда истјерају стране војне базе, чисто пристојности ради.Немачка позива да се руске војне базе уклоне из Сирије
„Немачка и њени међународни партнери желе да осигурају да унутрашњи сиријски процес не буде поремећен споља…То такође укључује поштовање суверенитета и територијалног интегритета од стране свих суседних држава. Такође је време да Русија одустане од својих војних база у Сирији“, изјавила је Бербок током посете арапској републици, преноси Министарство спољних послова Немачке.
А, па нису они позвали ни да се из Сирије истерају стране војне базе, само рускеПрво нек из свог Дојчланда истјерају стране војне базе, чисто пристојности ради.
А па онда је у реду, него ја нисам пажљиво читао.А, па нису они позвали ни да се из Сирије истерају стране војне базе, само руске![]()