Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 10.277
Englezi i Ameri na aparatima https://tvfront.rs/vojne-vesti/the-...ade-o-vojnimm-bazama-idu-u-pozitivnom-pravcu/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Graniči se sa onim maestralnim potezom potapanja razarača Moskva.Ako i ostanu ostace tako sto ce Rusi za to uredno papreno placati dzihadistima kako su ih zvali i koje su kolko do juce bombardovali. Novi epski poraz Zapada i pobeda sahiste Volodje.![]()
Naravno, ovi novinski članci su ništa doli copium...Eu je lijepo rekao ukidanje sankcija je uvjetovano izgonom Rusa.Mislim da su Rusi dobili rok mesec ili dva da pokupe prnje.
A ono je bilo zaista maestralno. Svojim namernim potonućem je preprečio prolaz NATO brodovimaGraniči se sa onim maestralnim potezom potapanja razarača Moskva.
Сад кад је у Сирију стигла демократија, хоће ли Америка престати да пљачка сиријску нафту, и зашто неће?Graniči se sa onim maestralnim potezom potapanja razarača Moskva.
I UN security council a i Amerika smatraju da je HTS teroristička organizacija.Сад кад је у Сирију стигла демократија, хоће ли Америка престати да пљачка сиријску нафту, и зашто неће?
Šta je Mstislave nešto te steže oko vrata?
Šta je Mstislave nešto te steže oko vrata?
Pazi da ti čuka ne istekne za godinu dana kad dobiju bazu u Libiji hahahahahMislim da su Rusi dobili rok mesec ili dva da pokupe prnje.
I UN security council a i Amerika smatraju da je HTS teroristička organizacija.
Imaš li ti neke druge izvore koji kažu drugačije
Covece, koliko je pametan taj Putin, pa stvarno; sledece godine u ovo doba osvaja London, pazite sta vam kazem!!!
Пљачка нафте од диктаторског режима је била сасвим оправдана, али сад је већ сасвим другачија ситуација, сад ће се демократски договорити да је нафта америчка.Сад кад је у Сирију стигла демократија, хоће ли Америка престати да пљачка сиријску нафту, и зашто неће?
Šta ja imam s njihovim bazama po nedođijama?Pazi da ti čuka ne istekne za godinu dana kad dobiju bazu u Libiji hahahahah
zasto ja jedini ovde na forumu, uvek poslednji, saznam ovako strogo cuvane politicke stvari ?Mislim da su Rusi dobili rok mesec ili dva da pokupe prnje.
Како беше, прво да Хајат Шио ми га Ђуро изгласа то, па онда следи протеривање Руса?Naravno, ovi novinski članci su ništa doli copium...Eu je lijepo rekao ukidanje sankcija je uvjetovano izgonom Rusa.
A odlazak Rusa odgovara i SAD-u i Izraelu, a bogami i Turcima. Rusi su se svima zamjerili i jednostavno ne postoji način da ostanu u Siriji...Putko će izvodit bjesne gliste i odugovlačit , kako bi rusofilima što više copium pojeo mozak, pa kad se i povuku ovi neće znati...
Za sad je dovoljno što je odbranio svoj narod od NATO libearnih *********.Covece, koliko je pametan taj Putin, pa stvarno; sledece godine u ovo doba osvaja London, pazite sta vam kazem!!!