pop80
Veoma poznat
- Poruka
- 14.251
Taman pomisliš da si sve video i čuo u ovom naprednjačkom svinjcu kad ono..
Vučić najavljuje formiranje novog pokreta u Srbiji..
Vučić najavljuje formiranje novog pokreta u Srbiji..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to a i da sebe stavi u prvi plan!Za referendum a i neke izbore potrebno je izgleda presvlačenje jer SNS nije popularna kao pre.
Meni se cini da su svi sljam. Nema u Srbiji 3 postena coveka.те најаве су старе пар година и од тога нема ништа тј нема поенте јер све што је могао да окупуи он је окупио и купио од шљама ДС, ДСС, Г17 радикалски шљам не рачунам ту је чак и шљам Вук Драшковић заједно са Вулином и Шешељугом
Re-brandingZa referendum a i neke izbore potrebno je izgleda presvlačenje jer SNS nije popularna kao pre.
sns se gasi kao i radikali, i sps, a taj novi pokret treba nama iz opozicije, a av ce da nam dostavlja spisak najzagrizenijih lojalista za lustraciju, kako se koji buide uclanjivao u taj novi pokret, dobijace robijaski broj, jedva cekamoZa referendum a i neke izbore potrebno je izgleda presvlačenje jer SNS nije popularna kao pre.
СНС је се стециште шљама поготово у функционерским редовима, да СНС је шљам и окупња шљам из странака које сам навео ако сте ви присталица СНС- а то је ваша ствар и проблемMeni se cini da su svi sljam. Nema u Srbiji 3 postena coveka.
СНС је се стециште шљама поготово у функционерским редовима, да СНС је шљам и окупња шљам из странака које сам навео ако сте ви присталица СНС- а то је ваша ствар и проблем
твоја ствар сендичару, лојалисто не знам коју позицију имаш унутар СНС -а обичан бот вероватно на уговору о привремено повременим пословимаMoj problem???
Jel istina da je najavio neki TOUR i skupove po Srbiji sad?Formira se veliki pokret, ime do Vidovdana biraju građani – Vučić sa narodom širom zemlje
Od petka 24. januara širom Srbije će početi da se održavaju veliki skupovi, na kojima će govoriti istaknuti profesori, radnici, poljoprivrednic
Njima će se pridružiti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji će sa njima govoriti u svakom gradu i u svakom selu.
O imenu pokreta odlučiće sami građani. U odabiru imena moći će da učestvuju i preko društvenih mreža, a sve treba da bude završeno do Vidovdana, i taj će pokret biti najvažniji politički subjekat na političkoj sceni Srbije.
Očekuje se učešće velikog broja ljudi koji do sada nisu učestvovali u političkom životu u Srbiji formiranje nove političke elite u Srbiji.
Očekuje se i da će predsednik Vučić uskoro objaviti u kom gradu će se održati prvi skup.
Koji crni ugovor, stalno zaposlenjeтвоја ствар сендичару, лојалисто не знам коју позицију имаш унутар СНС -а обичан бот вероватно на уговору о привремено повременим пословима
све једно опет си снс сендвичар возају те аутобусима и то је твоја ствар и проблемKoji crni ugovor, stalno zaposlenje
СНС је била релативно популарна до 2016-2017 после тога "побеђују" сами себе на изборима са својим пијунима, довлаче своје "капиларне гласаче" и купују подршку споља са сви страна свим и свачимZa referendum a i neke izbore potrebno je izgleda presvlačenje jer SNS nije popularna kao pre.
Obicno se vozim kolima.све једно опет си снс сендвичар возају те аутобусима и то је твоја ствар и проблем
добро, снс шљам у колима, окObicno se vozim kolima.
S obzirom da nemam veze sa sns-om na to sljam ne obracam paznju ali da povedes racuna kako nazivas ljude.добро, снс шљам у колима, ок
рекао сам ти СНС је стециште шљама, од лопова политичара, криминалаца, проституки које су старлете итд, наравно да имаш везе са њима, али то је твоја ствар ако немаш везе што те погађа констатација да је СНС картел то (стециште шљама) наравно да уобично чланству има поштених људи али они се не питају а и међу чланством су поштени мањина.S obzirom da nemam veze sa sns-om na to sljam ne obracam paznju ali da povedes racuna kako nazivas ljude.
ima da predje u zatvorVucic prelazi u opoziciju?
Svakako da je sns steciste sljama. Ali razmisli iskreno zasto onaj deo sns-a (obican narod) koji nije sljam podrzava Vucica.рекао сам ти СНС је стециште шљама, од лопова политичара, криминалаца, проституки које су старлете итд, наравно да имаш везе са њима, али то је твоја ствар ако немаш везе што те погађа констатација да је СНС картел то (стециште шљама) наравно да уобично чланству има поштених људи али они се не питају а и међу чланством су поштени мањина.