Dragoljub69 Buduća legenda Poruka 26.820 25.05.2014. u 10:40 - Novi poetski konkurs: tema Groteska, rok 25. maj #26 Sabonis: Ja necu ucestvovati na ovem konkursu...Teska tema...Grosteka... Kliknite za proširenje... Kako si bezobrazan ,a mene si za...zezno da pošaljem,aaaa? Piši tu pesmurinu,sa ću da ti klikćem po svim trouglovima...
Sabonis: Ja necu ucestvovati na ovem konkursu...Teska tema...Grosteka... Kliknite za proširenje... Kako si bezobrazan ,a mene si za...zezno da pošaljem,aaaa? Piši tu pesmurinu,sa ću da ti klikćem po svim trouglovima...
Meklaud Iskusan Poruka 5.984 25.05.2014. u 10:58 - Novi poetski konkurs: tema Groteska, rok 25. maj #27 Dragoljub69: Kako si bezobrazan ,a mene si za...zezno da pošaljem,aaaa? Piši tu pesmurinu,sa ću da ti klikćem po svim trouglovima... Kliknite za proširenje... Moj trokut ne diraj...Ocu da ostanem nevin do braka
Dragoljub69: Kako si bezobrazan ,a mene si za...zezno da pošaljem,aaaa? Piši tu pesmurinu,sa ću da ti klikćem po svim trouglovima... Kliknite za proširenje... Moj trokut ne diraj...Ocu da ostanem nevin do braka
Nora Barnacle Domaćin Poruka 4.132 25.05.2014. u 19:15 - Novi poetski konkurs: tema Groteska, rok 25. maj #28 Ima li ikoga ko je napisao pesmu, a još posla nije? Ostalo četvrt sata.
Nora Barnacle Domaćin Poruka 4.132 25.05.2014. u 20:00 - Novi poetski konkurs: tema Groteska, rok 25. maj #29 Rok za slanje radova je upravo istekao. Pristigle pesme će uskoro biiti objavljene.