krinka5
Elita
- Poruka
- 21.023
Tok je trovačica Zorana za uzor.Ne znam oko čega su se sukobili, ali Vulin je najgori ministar u ovj vladi. Ubedljivo.
Tok je trovačica Zorana za uzor.Ne znam oko čega su se sukobili, ali Vulin je najgori ministar u ovj vladi. Ubedljivo.
Tebi je Zoka kriva za EPS?Пецали се или не,
али постоји Чињеница да је ЕПС прошле године направио преко 1 Милијарде јеуроја..ГУБИТАКА!
и НИКО за ништа не одговара.
Tebi je Zoka kriva za EPS?
A ne Vucic koji je postavio Gasica i nesposobni menagement?
Вулин је психо, самим тим смањене урачунљивости, али Зорана је чисто зло.Tebi je Zoka kriva za EPS?
Tebi je Zoka kriva za EPS?
Ne znam oko čega su se sukobili, ali Vulin je najgori ministar u ovj vladi. Ubedljivo.
Ja sam uvek govorio da se izbori u Srbiji dobijaju u stvari u Moskvi. Takav elektorat....![]()
Ovo je dokaz da clanstvo u SNS-u ne djeluje samo blagotvorno na dusu i um, vec i na izgled.
Ovo je dokaz da clanstvo u SNS-u ne djeluje samo blagotvorno na dusu i um, vec i na izgled.
Doslovno prociscava i uklanja iz ljudi sve ono negativno, plus sto poboljsava izgled.
S druge strane, gledam ove SDP-njare u Hrvatskoj, otkako su se uclanili u stranku, svi pobuljicavili i nabrekli.
Ma koja CIA, otkako je u SNS-u, zena se preporodila.Промакла вам је суштина
Праву Зроану је ЦИА заменила ...
види модел лево .. види модел десно
Ma koja CIA, otkako je u SNS-u, zena se preporodila.
Pa kad su se stisli za kozmetičara, šta da im radimo. Sve se plaća.Ovo je dokaz da clanstvo u SNS-u ne djeluje samo blagotvorno na dusu i um, vec i na izgled.
Doslovno prociscava i uklanja iz ljudi sve ono negativno, plus sto poboljsava izgled.
S druge strane, gledam ove SDP-njare u Hrvatskoj, otkako su se uclanili u stranku, svi pobuljicavili i nabrekli.
More bit bidne da se izbori u Srbiji dobijaju u Moskvi, ali se posle izbora kombinacije prave u Vošingtonu...
svi lopovi sveta glume neke politicare, zayebavaju narod dok mu deru kozu pljackajuci gaПецали се или не,
али постоји Чињеница да је ЕПС прошле године направио преко 1 Милијарде јеуроја..ГУБИТАКА!
и НИКО за ништа не одговара.
Kakav Vasington, najbliza americka ambasada resava sve..
svi lopovi sveta glume neke politicare, zayebavaju narod dok mu deru kozu pljackajuci ga
nekom gubitak, ali samo zato sto nekom ide dobitak
gubitnici tranzicije, gubitnici inflacije, duznickog ropstva itd...
ali na drugoj stani neki se napunise
Tuzla Vs Novi Sadhttps://nova.rs/vesti/politika/zorana-napala-vulina/
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da nije zvaničan stav Vlade Srbije izjava ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da je za stabilnost Balkana potrebno da svi Srbi žive u jednoj državi.
„Ta izjava nije zvanična politika Vlade Srbije, bez obzira što je Vlada u tehničkom mandatu. Kao gradjanin, on ima pravo da iskazuje sve svoje želje, aspiracije i snove, ali to nije zvaničan stav Vlade Srbije“, rekla je Mihajlović, a preneo njen kabinet.
Ona je naglasila da političari treba da rade na zajedničkim projektima koji će unaprediti ekonomiju, a ne da se bave prošlošću.
"Vreme je da nadjemo zajedničke načine za saradnju i da nadjemo najmanji zajednički sadržalac, a to je ekonomija i energetika", objasnila je ministarka
Која/ко је у праву .. Зрана ... Вулин ...
Која/ко није у праву .. исто .. Зорана Вулин
Обратите пажњу да су горње две реченице без упитника ....Значи став ..односно коментар чланка...
Јер која/ко јесте а која(ко није подпуно у праву ? <=== Упитник који иплицира ангажовање форума
I Zorana i Vulin su samo šrafovi u aparatu kolonijalne uprave nad Srbijom. Tu su da bi, ispunjavajući zahteve gospodara, pribavili ličnu korist. Meni je genijalna današnja Vulinova izjava: "Možda me Hil izbaci iz vlade, ali ideje samostalne Srbije neće". Čovek sam izjavi da stranci sastavljaju vladu, a onda u drugom delu iste rečenice priča kako smo samostalni. I to sve kod ovog naroda prolazi.
Tuzla VsNovi Sad