Novi nacin bodovanja

ima puno propusta u tom nacinu bodovanja.npr, sve stqaresine istog cina i roda rangiraju se po jednoj rang-listi.a sta ako vise nije u rodu, vec obavlja neke administrativne duznosti po kancelarijama?

Rangiraju sve: Prosek u vojnoj skoli, sluzbene ocene, broj prekomandi, poznavanje jezika ( sa sertifikatom ), broj godina u cinu, ukupan staz..Ako nisi uskoro ces dobiti anketu pa ces videti kako to izgleda. Sluzim u Raski - PROKLETSTVO MOJE ! ! !

nindza52:
Rangiraju sve: Prosek u vojnoj skoli, sluzbene ocene, broj prekomandi, poznavanje jezika ( sa sertifikatom ), broj godina u cinu, ukupan staz..Ako nisi uskoro ces dobiti anketu pa ces videti kako to izgleda. Sluzim u Raski - PROKLETSTVO MOJE ! ! !

Konkurisi za specijalne jedinice VSCG i dobices prekomadnu ako prodjes lekarski pregled, psiho test koji se radi zadnje sedmice u mesecu , test fizicke sposobnosti ..... !!!! Prosto i jednostavno ! ;-)

Poznat mi je taj nacin jer su mi dvojica klasica otisla odavde u specijalne jedinice - jedan u podvodne diverzante, a drugi u 63. padobransku. Mislim da to nije resenje mojih muka, jer sebe ne nalazim u tim jedinicama.. uostalom ja sam artiljerac, nesto se ne palim mnogo na te stvari. A kada sam pogledao rang listu nasao sam se na 38. mestu od 69 u svom cinu i rodu. Kad bi mi dali prekomandu popeo bih se 10-tak mesta na listi.. Tuga !

Back