NOVI MANIJAK HARA BEOGRADOM! OBUČEN KAO POLICAJAC

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Novi manijak hara Beogradom! Seksualni perverznjak poslednjih dana ordinira centrom grada, obučen u policijsku uniformu, koju koristi kako bi spopadao žene, prvenstveno u kraju oko Studentskog trga, saznaje Telegraf.rs od odlično obaveštenih izvora iz policije.

- Ovaj nasilnik obično je obučen u uniformu policajca ili radnika fizičko-tehničkog obezbeđenja. Najčešće napada u večernjim satima u delu grada oko Studentskog trga. Prilazi devojkama i lažno se predstavlja kao policajac. Nakon legetimisanjA, od žrtve traži da odu do haustora, gde ih pretresa, zbog navodnog posedovanja droge. Kada ih odvuče u haustor, skida im delove odeće i dodiruje po genitalijama – kaže naš izvor iz MUP-a

On navodi da se u poslednjih nekoliko dana policiji požalilo 7 devojaka starih između 18 i 21 godine, čija je priča skoro identična, kao i fizički opis manijaka. Međutim, strahuje se da je broj žrtava mnogo veći, jer se pretpostavlja da ima jos neprijavljenih slučajeva. Policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju osobe osumnjičene za bludne radnje.

Podsetimo, poslednji zloglasni prestonički manijak o kome su pisali mediji bio je tridesetpetogodišnji Milomir Nenadović, koji je tokom 2009. godine “ordinirao” po Konjarniku, napadajući žene ispred liftova. Silovatelj bi ušao sa žrtvom u lift, zaustavljao je na nekom od međuspratova, i onda se iživljavao nad njom. Posle sedmodnevne potrage, manijak je uhvaćen u iznajmljenom stanu u Bulevaru JNA, u beogradskom prigradskom naselju Jajinci.

http://www.telegraf.rs/vesti/281975...di-devojke-i-opipava-genitalije-trazeci-drogu
 

Back
Top