gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.638
Evo da nominujem nekoliko ljudi koji su pametni a nisu u politici da vidimo kako se kotiraju i sta mislite o predlogu i koga biste dodali
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo da nominujem nekoliko ljudi koji su pametni a nisu u politici da vidimo kako se kotiraju i sta mislite o predlogu i koga biste dodali
tema ti je apsurdna jer ne postoji pametna osoba koja zeli da udje u politiku. Moze mi da biramo ovde sta ocemo al ce na kraju moci da biramo jedino izmedju SRECKA SOJICA, TIKOMIRA STOJKOVICA, PRIKILICA , RADISE, TANKOSAVE...............
Ja mislim, da kada bilo ko bilo gde pomene ime bilo koga od ovih gore navedenih, negde u svetu umre jedan mali panda.
Novi lider u Srbiji
Nama ne treba novi lider, niti bilo kakav lider. Nama treba prelazna vlada i to je ono za šta se opozicija zalaže trenutno. Ja bih volela da u toj prelaznoj vladi funkciju premijera preuzme profesor Miodrag Zec, a našli bi se eksperti i za druge oblasti. Nije da ih nemamo,
Nama ne treba novi lider, niti bilo kakav lider. Nama treba prelazna vlada i to je ono za šta se opozicija zalaže trenutno. Ja bih volela da u toj prelaznoj vladi funkciju premijera preuzme profesor Miodrag Zec, a našli bi se eksperti i za druge oblasti. Nije da ih nemamo,
Da al papo i Rotšild su besni što ih je raskrinkao u svojim genijalnim filomovima , pa ne znam kako bi to istrpeli .Апсолутно Борис Малагурски.
То је човек који би вас повео где треба.
Апсолутно Борис Малагурски.
То је човек који би вас повео где треба.
gsn eremito politika nije kaleniceva pijaca kad se cenkate kao sadasnji lider ciju ikonu nosite i u wc, oko cene krompira i trazite na kasaskonto jedan crni luk... a mozda vam se bas zbog toga i svidja jer ste slicni... ma donekle isti
..................