Novi lider u Srbiji

Ko bi po vama bio najbolji lider od ponudjenih?

• Fedja Dimovic

• Boris Malagurski

• Branko Dragas

• Miodrag Kostic

• Filip Cepter

• Stanko Subotic

• Dragan Solak

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A gde je cika shumar u anketi? Treba neko sumu da pocisti i sredi, i da zasadi sadnice, da bi shuma bila lepsa i bujnija.
_______

I gde nadje Cuker Koleta? I cigaret svercera Caneta? Pa bolje da si uvrstila na tu listu i Darka Šarića, Coca-In majstora! U njegovo postenje ja najvise verujem! :kez:

_nobody_

Evo da nominujem nekoliko ljudi koji su pametni a nisu u politici da vidimo kako se kotiraju i sta mislite o predlogu i koga biste dodali:zelenko2:

tema ti je apsurdna jer ne postoji pametna osoba koja zeli da udje u politiku. Moze mi da biramo ovde sta ocemo al ce na kraju moci da biramo jedino izmedju SRECKA SOJICA, TIKOMIRA STOJKOVICA, PRIKILICA , RADISE, TANKOSAVE...............

tema ti je apsurdna jer ne postoji pametna osoba koja zeli da udje u politiku. Moze mi da biramo ovde sta ocemo al ce na kraju moci da biramo jedino izmedju SRECKA SOJICA, TIKOMIRA STOJKOVICA, PRIKILICA , RADISE, TANKOSAVE...............

ja bas mislim da bi neki od ponudjenih likova napravili neku promenu

- - - - - - - - - -

Ja mislim, da kada bilo ko bilo gde pomene ime bilo koga od ovih gore navedenih, negde u svetu umre jedan mali panda.

pa ti dodaj nekog pametnijeg

Nama ne treba novi lider, niti bilo kakav lider. Nama treba prelazna vlada i to je ono za šta se opozicija zalaže trenutno. Ja bih volela da u toj prelaznoj vladi funkciju premijera preuzme profesor Miodrag Zec, a našli bi se eksperti i za druge oblasti. Nije da ih nemamo,

Nama ne treba novi lider, niti bilo kakav lider. Nama treba prelazna vlada i to je ono za šta se opozicija zalaže trenutno. Ja bih volela da u toj prelaznoj vladi funkciju premijera preuzme profesor Miodrag Zec, a našli bi se eksperti i za druge oblasti. Nije da ih nemamo,

i sta posle prelazne vlade opet neki zuti plavi napredni da razbucaju sve

ako nemamo na vrhu tog jednog kojih zeli promenu nema te "prelazne vlade" koja bi nesto uradila

opozicija hoce prelaznu vladu jer nije sposobna da dobije izbore jer je gora od ns

I taj Miodrag Zec je teski folirant i prevarant. U ovoj zemlji ne mozes vise nikom nista da verujes:

"Branislav Zec, sin profesora beogradskog Filozofskog fakulteta Miodraga Zeca, i Dinkićev poslušnik, napreduje i pored toga što je postavljen za izvršnog direktora Agencije za privatizaciju..."

http://www.*********************/casopis/?id=06&br=219&cl=12

quote_icon.png
Оригинал поставио eremita

Novi lider u Srbiji

z:Dz:Dz:D
gsn eremito politika nije kaleniceva pijaca kad se cenkate kao sadasnji lider ciju ikonu nosite i u wc, oko cene krompira i trazite na kasaskonto jedan crni luk... a mozda vam se bas zbog toga i svidja jer ste slicni... ma donekle isti :roll:

880664.gif
..................
146615.gif

Back