Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Прије неки дан сам возио преко старог моста па десно... и тако први пут наишао на тај нови кружни ток. Станем и чекам... све три траке пуне, сви један другом на бранику... Кад омањи колона из правца НБГД у ток се „улије” колона која је чекала да се укључи из Булевара Тесле... и видим да могу до мрака чекати ако мислим уредно ући у кружни ток... али проблем је што се не могу ни „убуџити”, а да то не буде баш критично угуравање, неће нико да ме пусти, пробам мало као да ћу ући... сви само додају гас да се залијепе за оног испред... Једва сам се некако удјенуо у најближу, спољну траку, и одмах након тога ме исјече један који је из средње траке излазио на Бранков мост. Да је само упалио жмигавац пустио бих га, па и ја сам се једва удјенуо, али јок, онако дивље без жмигавца право испред мене... Још док сам псовао тог дебила, опет ме из средње траке исјече други који је излазио у Булевар Тесле и то тако да се занио, морао сам налећи на кочницу да ме не закачи... Што се мене тиче, ма дивота од саобраћајног рјешења.