Novi kružni tok kod Brankovog mosta :)

Tako je, to sam i napisala na početku. Iz pravca zemuna moraš da čekaš sve aute joji idu sa mosta prema nbgd
Можда направити "трик" и раније се пребацити из Булевара Николе Тесле у Булевар Михаила Пупина...

Мада се саобраћај у једној истој улици не може бесконачно повећавати.

Mislim da će ljudi u špicu sami izbegavati taj pravac iz zemuna i ići oko tc ušće
Можда и то буде касно... Кружни ток, други од моста (у Михаила Пупина) ће бити под практично истим оптерећењем као и први - навала на главном правцу.

Видећемо...

Kako vam deluje novi kružni tok koji pušten ove nedelje, koji povezuje Zemun i NBGD sa Starim gradom?

Da li ste se vozili i koji su vam utisci? :)

Ja jesam i baš je zanimljivo ! A vama?
Прије неки дан сам возио преко старог моста па десно... и тако први пут наишао на тај нови кружни ток. Станем и чекам... све три траке пуне, сви један другом на бранику... Кад омањи колона из правца НБГД у ток се „улије” колона која је чекала да се укључи из Булевара Тесле... и видим да могу до мрака чекати ако мислим уредно ући у кружни ток... али проблем је што се не могу ни „убуџити”, а да то не буде баш критично угуравање, неће нико да ме пусти, пробам мало као да ћу ући... сви само додају гас да се залијепе за оног испред... Једва сам се некако удјенуо у најближу, спољну траку, и одмах након тога ме исјече један који је из средње траке излазио на Бранков мост. Да је само упалио жмигавац пустио бих га, па и ја сам се једва удјенуо, али јок, онако дивље без жмигавца право испред мене... Још док сам псовао тог дебила, опет ме из средње траке исјече други који је излазио у Булевар Тесле и то тако да се занио, морао сам налећи на кочницу да ме не закачи... Што се мене тиче, ма дивота од саобраћајног рјешења.

Poslednja izmena:

Back