Novi kablovski operater "Supernova"

jos_1_5ak

Poznat
Poruka
9.464
E ljudi zanima ma jel i kod vas dosao ovaj novi kablovski operater sad od 1. Aprila , inace meni je pre operater bio onaj "Radius Vektor" ali sam mozda pre par dana nego sto su se pojavili cuo da ih preuzima neko novi (valjda su ih kupili) i vidim onako bas pompezno je najavljen taj novi operater , iako ne kupujem novine vec godinama vidim da su bili na svim naslovnim stranama i to onako preko cele strane kao da je dosao ne znam ni ja ko.

Inace deluje mi da stvarno imaju dobru i bogatu ponudu , neuporedivo bolju od starog operatera, mislim da ima i vise nego duplo vise kanala , tipa od novih kanala koje pre nismo imali (barem u sklopu osnovnog paketa) vidim da ima : Sci-Fi, History Channel, History 2 (dosad je bio samo onaj "plavi" Viasat History), Nat Geo WIld , Viasat Nature, Epic Drama, Russia Today Documentary, Discovery Science, BBC Earth, Arena Sport u HD svih 5 kanala, Sport Klub nekoliko HD kanala, neka 2 gejmerska kanala (Gametoon i Gynx), pa onih nekih par nautickih kanala, kanala sa ekstremnim sportovima, sa borilackim sportovima, onda oni svi Pinkovi kanali (Pink Action, Pink Sci-Fi i Fantasy, Pink Rock n Roll......itd), doduse rekli su da ce ponuda biti dosta veca, medjutim ako je to to onda su prilicno i nadmasili ocekivanja jer bas ima svasta.

Imam Mbox (član Telenor grupe).
Ima ga i u Srbiji.
TV sa 500 kanala (ja imam na 2 mesta, imaš ih koliko rutera kupiš)
solidan internet (po meni jedan od najbolji wireless)
na koji se kači i žena sa ovim novim "pametnim" telefonom.
Sve 20€.
Za 30€ mesečno dobijaš mnogo veću brzinu.
Ustvari, brzna pada posle 4Gb skinutih fajlova.

Ako imaš opciju opto kabla ne razmišljaj.

PS:
Tržište čini svoje.
Sada neki nude isto to jeftinije.
A ugovori su na 2 godine.
Svakako, kad istekne ugovor, pregovaramo ponovo.
Bitno:
Morate u roku podneti zahtev za raskid, jer se inače automastki produžava
za još godinu.

Svakako, pažljivo pročitajte ugovor.

Jer, koristio, ne koristio, moraš da plaćaš.

Poslednja izmena:
To je bivsi Kopernikus,a sada Supernova.Kupio ga Telekom.Imao sam ugovor Kopernikusa na TV oko 170 i nesto kanala i neograniceni internet sa brzinom do 30Mb/s.Sada sam dobio zd + 9 dinara Oko 50 kanala vise i neogranicen internet do 60 Mb/s.Kod nas dolaze do zgrade optickikablovi tako da se ne gubi nesto mnogo na brzini neta,sem kada nesto rade.Prethodni racun za TV i net mi je bio 2.590 dinara,a sada 2599 din.Ja sam zadovoljan.

Pa nije samo Kopernikus, vec i Radius Vektor i jos jedan operater , to je sad nesto kao unije operatera , nesto kao anti-SBB koalicija :)

Tako je. Drzava gleda na sve nacine da isparira SBB-u... Odavno je na snazi rivalitet Sport kluba i Arene, sada i Nove S i Superstara kada je u pitanju serijski program, vidim da i Telekom (citaj drzava) pokrece nov naucni kanal kao pandan SBB-ovom Brainz-u... Prosto receno sve sto SBB i ta ekipa urade drzava iskopira...

Katastrofalno ponasanje "nove" firme...promenili samo ime iz supernova u radijus vektor, a nisu preuzeli obabeze stare firme, pa nama korisnicima koji smo imali potpisane ugovore sa radijus vektorom na 90+ kanala, ostavili bukvalno 30-40 nekih krs kanala da gledamo.
O internetu uzasnom da ne pricam, brzina 5.6MB/s koja bi trebalo da bude zakucana pada i na 1.2MB/s a ping preko 32...
Cim istekne ugovor uzimam drugog operatera!!!

Katastrofalno ponasanje "nove" firme...promenili samo ime u supernova iz radijus vektor, a nisu preuzeli obabeze stare firme, pa nama korisnicima koji smo imali potpisane ugovore sa radijus vektorom na 90+ kanala, ostavili bukvalno 30-40 nekih krs kanala da gledamo.
O internetu uzasnom da ne pricam, brzina 5.6MB/s koja bi trebalo da bude zakucana pada i na 1.2MB/s a ping preko 32...
Cim istekne ugovor uzimam drugog operatera!!!

Dobar dan. Meni treba samo mala informacija. Imam ugovornu obavezu kod firme koju je preuzela Supernova. Interesuje me samo jedan detalj oko digitalizacije koju stalno spominju. Imam noviji tv, imam dvb-c (i dvb-t2 nebitan za ovu pricu). Nemam nikakve risivere. Samo kabl i tv. Kad ugase analogni signal kako najavljuju sta ce biti sa ostalim kanalima iz digitalne ponude? Da li cu ostati bez tv signala, ako ne potpisem nov ugovor?

.Verovatno ces obnavljati ugovore i ta cuda jer vecina placa i jedan i drugi signal bez obzira kakav tv imas.Mozda ces morati da postupis onako kako ti kazu jer cim ti ispostavljaju mesecni racun razumljivo je da imas i signal od njih.Ako racun dolazi a signala nema -prijava ratelu pa ce signal vrlo brzo doci,jer ce se postarati da ti nameste sve samo da ti uzmu pare.Toliko

Poslednja izmena:

Back