Novi izbori 2025. godine?

Idemo li na nove izbore, iduce godine? Rio Tinto protesti velikog broja gradjana. Tragedija u Novom Sadu, ostavke ministara i najblizih Vucicevih saradnika. Smrt Palme, Dacic oslabljen i verovatno bez cenzusa, tuce po skupstinama. Da li je ovo uvertira?
..........u obojenu revoluciju sa Viktorijom Nuland na celu a potom uvlacenje Srbije u NATO...............

Ne vidim sad stvarno ko bi presao cenzus. Srbija protiv nasilja se raspala, a Cuta i Djilas odavno nemaju legitimitet i cak verovatno vise nikad zajedno

Opozicija je rastavljena na atome, takvi nema šanse da bi nešto uradili na izborima. Njihova jedina šansa je da se ponovo okupe, sad je samo pitanje da li su dorasli tom izazovu ili ne. Verovatno je ovo drugo ali ostavljam nadu da nas možda i iznenade ;)

Opozicija je rastavljena na atome, takvi nema šanse da bi nešto uradili na izborima. Njihova jedina šansa je da se ponovo okupe, sad je samo pitanje da li su dorasli tom izazovu ili ne. Verovatno je ovo drugo ali ostavljam nadu da nas možda i iznenade ;)
Pa nije okupljanje više matematika i da moraju da dorastaju tom izazovu. Bitno je samo da ne budu Avovi plaćenici i *izde!
Okupljanje = pobednička sinergija, pobeda čak i ako istraživanja javnog mnenja kažu drugačije.

Pa nije okupljanje više matematika i da moraju da dorastaju tom izazovu. Bitno je samo da ne budu Avovi plaćenici i *izde!
Okupljanje = pobednička sinergija, pobeda čak i ako istraživanja javnog mnenja kažu drugačije.

Uz ovoliko nezadovoljstvo koje postoji u narodu, oni da se udruže, razvalili bi na izborima. Nema te krađe koja bi pomogla naprednjacima. Ali, džaba ako znamo da su šanse za to minimalne. Njima da kažeš da odu do Marsa i nazad, to bi obavili, a da se udruže, nema šanse. Ego je gadna stvar. A i kad čujem ono "kako ću ja sa ovim, ili sa onim, on je reko ovo, a onaj ono..." odma mi se trči u toalet. Nema tu čvrstine, nema muda, sve sekaperse ;)

Uz ovoliko nezadovoljstvo koje postoji u narodu, oni da se udruže, razvalili bi na izborima. Nema te krađe koja bi pomogla naprednjacima. Ali, džaba ako znamo da su šanse za to minimalne. Njima da kažeš da odu do Marsa i nazad, to bi obavili, a da se udruže, nema šanse. Ego je gadna stvar. A i kad čujem ono "kako ću ja sa ovim, ili sa onim, on je reko ovo, a onaj ono..." odma mi se trči u toalet. Nema tu čvrstine, nema muda, sve sekaperse ;)
Da sklone Djilasa i Mariniku, mislim da su cak omrazeniji i od Ava. Da dodju mladi neki nestranacki ljudi. Treba motivisati neopredeljene, a njih ima 50 posto

Vučić ima jasan razlog zašto šalje batinaše.Njemu treba da u javnosti stvori sliku da je sve na ivici građanskog rata. Istovremeno on priča da je svet na ivici nuklearnog rata.Tako naplašenim ljudima će uskoro da organizuje izbore, a njegova lista će biti "Rad, a ne rat!

Jeste i opet ce biti namesteni.
the last word msnbc GIF

Back