Novi grip namerno ubacen

Аустријска новинарка Џејн Бургермајстер поднела је у јуну тужбу за биотероризам у намери да се "почини масовно убиство" при америчком Федералном истражном бироу ( FBI), а против Светске Здравствене Организације, Уједињених Нација и високих званичника појединих влада и корпорација. ... Оптужница новинарке на 69 страна садржи доказе о биотерористичким актима, а које је, како она тврди, починила група која ради унутар САД под управом интернационалних банкара . Циљ тог биотероризма је спровођење геноцида помоћу генетски направљеног вируса грипа . Извор: дневни лист »Ало« од 16. јула 2009., стр. 3. Џејн Бургермајстер има двојно, ирско- аустријско држављанство и пише за Nature, the British Medical Journal, и American Prospect. Она је европски дописник вебсајта the Renewable Energy World. Писала је и на теме у вези с променом климе, биотехнологије и екологије. Докази које је Џејн Бургермајстер приложила На овоме месту, узимајући у обзир сврху текста и настојање да не буде преобиман, само ће се набројати наводи за које је ова новинарка поднела доказни материјал: Доказ да вакцина “свињског грипа” потпада под дефиницију биолошког оружија како је то означено у надлежним владиним агенцијама и прописима који класификују вакцине и регулишу њихову употребу а наводи се и брига коју су изразиле владе неких држава да би се вакцина против “свињског грипа” могла користити за биолошки рат. Докази научног порекла да је “свињски грип” биоинжењериран како би био сличан Шпанској грозници из 1918. године, укључујући и наводе из извјештаја Др Џефри Таубенбергера који је био објављен у Science магазину. Доказни материјал да су вакцинације изазвале смртоносну Шпанску грозницу из 1918. године, укључујући наводе Др. Џери Тенанта да је раширена употреба аспирина за време зиме, која је уследила након Првог светског рата, увелико допринела избијању пандемије, снижавањем одбрамбеног механизма и температуре тела, што је дозвољавало вирусу грипа да се брже развија. Тамифлу и Реленца такође снижавају температуру тела, те се такође може очекивати да ће они допринети ширењу пандемије. Доказни материјал о намерном пуштању “ свињског грипа” у оптицај у Мексику. Подаци о учешћу председника Обаме који освјетљавају његово путовање у Мексико које се поклопило са избијањем “новог вируса” у тој земљи. Доказни материјал о улози Бакстер-а и СЗО у производњи и пуштању у оптицај пандемичног вирусног материјала у Аустрији, укључујући и изјаву службеника Бакстера у којој он тврди да су вирус који је грешком био послан у Чешку, добили из референтног центра Светске здравствене организације (СЗО). Доказни материјал који указује на директно учешће компаније Баxтер у тајној мрежи за производњу и дистрибуцију биолошког оружја. Доказе да је Баxтер намерно контаминирао материјал из вакцина. Доказни материјал да Новартис користи вакцине као биолошко оружје. Доказни материјал о улози СЗО у програму производње и дистрибуције билошког оружја. Доказни материјал о томе како је СЗО манипулисала податцима о болести како би могла оправдати проглашавање нивоа 6, пандемије. Докази о улози ФДА (Амерички завод за заштиту здравља) у заташкавању овог програма биолошког оружја. Докази о учешћу Канадске националне микробиолошке лабораторије у програму биолошког оружја. Доказни материјал о учешћу научника који раде за британски Национални институт за биолошке стандарде и контролу (National Institute for Biological Standards and Control - NIBSC), и Центру за контролу и превенцију зараза (Centers for Disease Control and Prevention CDC) у инжењерингу “свињског грипа”. Докази о манипулацији законског система. Докази о постојању једног интернационалног, корпоративног, криминалног синдиката. Докази да се на годишњем састанку групе Билдеберг у Атини, од 14-17 маја, 2009. године, као део њихове геноцидне намере, дискутовало о кориштењу вируса “свињског грипа” као биолошког оружја . Ту је приложена и листа учесника састанка, за које је бивши канадски премијер Пјер Трудо, рекао да они гледају на себе као на једну генетски супериорнију врсту од остатка човечанства. http://www.dverisrpske.com/tekst/174263

Niko za sad nije izašao sa zvaničnim  informacijama o poreklu novog virusa, a neki  mediji podsetili su na epidemiju ptičjeg gripa,  koja je poharala svet 2005.  i početkom 2006.  godine. Jedini lek za tu smrtonosnu zarazu bio je  upravo „tamiflu". Direktor američke kompanije „ Gilead sajensiz" od 1997.  do 2001.  godine bio je  Donald Ramsfeld, koji se povukao s tog mesta  nakon što je preuzeo funkciju šefa Pentagona u  Bušovoj administraciji. Medutim, nije se odrekao  i udela u kompaniji, tako da je Ramsfeld zaradio  milione na ptičjem gripu. Američka kompanija  zaradila je milione dolara, a porasla je i vrednost njenih akcija. Tako su američki mediji Ramsfelda  prozvali profiterom ptičjeg gripa, koji je od  zarade na vakcini postao jedan od najbogatijih  ljudi u Americi. Osim toga, pravo na proizvodnju  „tamiflua" otkupila je i švajcarska kompanija „ Roš„, pa je „Gilead" dodatno zaradio na prodaji.  Te informacije je tada objavio i CNN, koji navodi  da je Ramsfeld u vreme pandemije ptičjeg gripa  čak nameravao da proda udeo u „Gileadu", ali su mu savetovali da zadrži deonice i da svoje  namere ne iznosi u javnost. Međutim, Ramsfeldovo ime nije se povezivalo  samo s ptičjim gripom, već i s virusom svinjskog  gripa u Americi, koji se pojavio još davne 1976.  godine. Cela priča je počela kad je jedan vojnik u Nju Džersiju umro od, kako su smatrali  stručnjaci, identičnog virusa svinjskog gripa  kakav je harao 1918.  godine. Ramsfeld je u to  vreme bio ministar odbrane, pa je pokrenuo brzu inicijativu i uverio ljude da će nova  administracija obezbediti da svaki čovek, svaka  žena i svako dete u SAD moraju da budu  vakcinisani.U to vreme je trajala  predsednička kampanja, a  kandidat Džerald Ford tako je dobio dodatnu podršku i  postao predsednik. Vakcina se brzinom svetlosti  proizvela i proširila celom  zemljom, a program je  zaustavljen samo mesec  dana posle izbora. Jedini  problem je bio što je lek  bio kontaminiran. Tako se  na kraju od vakcine  razbolelo na stotine ljudi, a 52  je umrlo.

...nemam vremena da googlam, jel moze neko da mi kaze jel taj virus mutira pa da ga opet zakacim na jesen ili sam sad zasticena ako je uopste taj... ja ih pitala je li grip a oni kazu virus...kakvi su ne bi rekli ni da imaju invaziju marsovaca samo da im gosti ne pobegnu.. i jos kazu ti u srbiji nisu normalni, prepadaju ljude bez razloga

...nemam vremena da googlam, jel moze neko da mi kaze jel taj virus mutira pa da ga opet zakacim na jesen ili sam sad zasticena ako je uopste taj... ja ih pitala je li grip a oni kazu virus...kakvi su ne bi rekli ni da imaju invaziju marsovaca samo da im gosti ne pobegnu.. i jos kazu ti u srbiji nisu normalni, prepadaju ljude bez razloga

Ti si stvarno imala meksički grip? :eek:

...imala sam grip a da li je meksicki niko mi nije rekao

...imala si verovatnu virusnu infekciju koja po simptomima liči na infekciju koju izaziva virus influence...Sad baš da se radi o H1N1- možemo samo nagađati...

P.S. I ne znam što se opterećuješ- ako si i imala "svinjski" virus- super- zaštićena si...Kamo lepe sreće da sam ga ja pokupila u Americi(ko što nisam:lol:) - sad bih pevala...

Back