Putokaz_net
Početnik
- Poruka
- 17
Ja licno poznajem dve osobe koje su se zarazile svinjskim gripom. "Blaga" klinicka slika i nije bas uvek toliko blaga ali zvanicno se prica tako da se ne dize prevelika panika.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja licno poznajem dve osobe koje su se zarazile svinjskim gripom. "Blaga" klinicka slika i nije bas uvek toliko blaga ali zvanicno se prica tako da se ne dize prevelika panika.
Докази о улози ФДА (Амерички завод за заштиту здравља)
Ljudi prošlo je dosta vremena odkad se više ne spominje H1N1,što znači da je nema više(hvala bogu)+nema više obolelih
...jel svima koji imaju simptome gripa rade test na ovaj meksicki ili samo kazu virus i posalju ih kuci sa antibioticima?
za viruse se ne daju antibiotici.....jel svima koji imaju simptome gripa rade test na ovaj meksicki ili samo kazu virus i posalju ih kuci sa antibioticima?
za viruse se ne daju antibiotici..
za viruse se ne daju antibiotici..
...nemam vremena da googlam, jel moze neko da mi kaze jel taj virus mutira pa da ga opet zakacim na jesen ili sam sad zasticena ako je uopste taj... ja ih pitala je li grip a oni kazu virus...kakvi su ne bi rekli ni da imaju invaziju marsovaca samo da im gosti ne pobegnu.. i jos kazu ti u srbiji nisu normalni, prepadaju ljude bez razloga
ma imala si mexicki grip sto posto..mozda ga jos uvek imas a da nisi ni svesna.....imala sam grip a da li je meksicki niko mi nije rekao
ma imala si mexicki grip sto posto..mozda ga jos uvek imas a da nisi ni svesna..
...imala sam grip a da li je meksicki niko mi nije rekao
НЕМА ПАНИКЕ САДА МИЗ-а и Кон НЕ СПОМИЊУ ВИШЕ Х1Н1 ТЈ СВЕ СУ ЛАГАЛИ
Ma salim se..znam ja nju dosta dugo ovde sa foruma..a ti nemoj da vices, smanji ta slova..to te nisu naucili kod kuce ili ovde? CcccccODKUD TI ZNAŠ
Dokaz da Fricl nije jedina austrijska budaletina....Аустријска новинарка Џејн Бургермајстер поднела је у јуну тужбу за биотероризам у намери да се "почини масовно убиство" ....