dollarqueen
Iskusan
- Poruka
- 5.226
2009 Petak 13
Ja mislim da je film jako dobar, iako ga josh nisam pogledao. Shta znash, mozda je i zasluzio to mesto.![]()
ja stvarno ne mogu da verujem da je dark knight na imdb-u 1. film ikada... srecom, posle ocene 9.7, polako pada... sada je 9.4x... ali, godfather na 2. mestu ima tek 9.1.... a prvi film iz 21. veka je LOTR- tek na 13. mestu... a nema jos mnogo novijih u top 100...
nisam gledao film, ali ipak kazem ovo "srecom"... jer sigurno da dark knight (kao i ni jedan betmen) nije duboka prica koja te preterano natera da se zapitas o nekim stvarima, koja utice na tvoj zivot i ostaje dugo deo tebe... ako je film savrseno zabavan; da li trebas da mu das 10 znajuci da mu je zabavnost i bila cilj (ili ipak trebas imati rezervu zbog odlicnih a "ozbiljnijih" filmova)?...
anyway... jel gledao neko ovo "cudo"?...
Znachi samo zato, shto je film radjen po stripu, ne sme da bude na 1. mestu. :???:imam ga sad cu da ga pogledampotpuno se slazem sa tobom a i vidis moj post gore kako moze betmen da bude najbolji film alooooooooo ej to je nerealno kakvu pouku treba da izvuces iz filma nemoj da budes negativac wtf ??toga smo se nagledali u klishejima klishejeva
![]()
појавио се Дарк Книгхт на торрентима,али ТС варијанта,лоша слика,једва чекам ДВДрип или макар сцреенер
e ako ne budes sacekao bar dvdrip, verovatno da i neces videti ono sto je vecina onih koji su mu dali visoke ocene.pojavio se pre 3 dana ja necekam dvd rip jel me bas zanima zasto je toliko dobar ja cekam prevod![]()
управо скидам Спид Рејсер Р5,мада...делује ми као крш
e ako ne budes sacekao bar dvdrip, verovatno da i neces videti ono sto je vecina onih koji su mu dali visoke ocene.![]()