Када би сте куповали нов џип/сув за шта би сте се одлучили у односу квалитет-потрошња горива, а да је цена негде максимално до 25-30.000е ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KiaКада би сте куповали нов џип/сув за шта би сте се одлучили у односу квалитет-потрошња горива, а да је цена негде максимално до 25-30.000е ?
Када би сте куповали нов џип/сув за шта би сте се одлучили у односу квалитет-потрошња горива, а да је цена негде максимално до 25-30.000е ?
To ne postoji..Када би сте куповали нов џип/сув за шта би сте се одлучили у односу квалитет-потрошња горива, а да је цена негде максимално до 25-30.000е ?
Ne znam kako tamo u Srbiji, ali ovdje u Kanadi se te Kia -e masovno kvare (motori) jos pri malim kilometrima, zbog losek kvaliteta karika.Pošto sam kupovao ove godine i odlučio se za KIA Sportage. Izašlo je nijansu preko 30.000
U opticaju su bili Renault Austral(nije bilo na lageru) ,Škoda Kamiq (jeftinije ali manji) i Hyundai Tucson (skuplje) još.
Inače uzeo sam srednji nivo opreme (četvrti od šest), automatik.
Naravno može da se nađe većina ovih Kineza sada ali iskreno...proteći će mnoggo vode Dunavom pre nego bih ih uzeo u razmatranje.
https://forum.krstarica.com/threads/slike-i-opisi-automobila-posetilaca-foruma.70223/post-49013036
P.S. Uzimao sam tokom sajma i bio je popust nekih 6.000€ . tako da nisam siguran jel još drže tu cenu za Sportage.
Kije su prije imale limene motore.. Koje u Kanadi preko zime teško pale ili skoro nikako, malo su to doterali u zadnje vreme ali nije za mene..Ne znam kako tamo u Srbiji, ali ovdje u Kanadi se te Kia -e masovno kvare (motori) jos pri malim kilometrima, zbog losek kvaliteta karika.
AKO nemaš za gorivo šta će ti džipčić.Када би сте куповали нов џип/сув за шта би сте се одлучили у односу квалитет-потрошња горива, а да је цена негде максимално до 25-30.000е ?
Sta ima za te pare novo, osim raspale Dačije?Када би сте куповали нов џип/сув за шта би сте се одлучили у односу квалитет-потрошња горива, а да је цена негде максимално до 25-30.000е ?
Ovo nije SUV, ovo je cross over.
Sedeo sam u njemu tokom sajma. Moj stari Capture je u prostornom smislu bio "hala" u odnosu na njega. Takođe loša rešenja za odlaganje.
Лада нива или УАЗ ако говоримо о теренским возилима.Када би сте куповали нов џип/сув за шта би сте се одлучили у односу квалитет-потрошња горива, а да је цена негде максимално до 25-30.000е ?
Има, али ти ниси за то.Sta ima za te pare novo, osim raspale Dačije?
Nisam. Hvala, dosta mi je ruskih krševa za tri života.Има, али ти ниси за то.
Ти купи ленд крузер...Nisam. Hvala, dosta mi je ruskih krševa za tri života.
Ти купи ленд крузер...
... ако имаш паре.
Која?Ima i Toyota
Кисело грожђе.Sta ce mi.