Нови џип/сув do 25-30.000e?

Када би сте куповали нов џип/сув за шта би сте се одлучили у односу квалитет-потрошња горива, а да је цена негде максимално до 25-30.000е ?

Pošto sam kupovao ove godine i odlučio se za KIA Sportage. Izašlo je nijansu preko 30.000
U opticaju su bili Renault Austral(nije bilo na lageru) ,Škoda Kamiq (jeftinije ali manji) i Hyundai Tucson (skuplje) još.
Inače uzeo sam srednji nivo opreme (četvrti od šest), automatik.

Naravno može da se nađe većina ovih Kineza sada ali iskreno...proteći će mnoggo vode Dunavom pre nego bih ih uzeo u razmatranje.

https://forum.krstarica.com/threads/slike-i-opisi-automobila-posetilaca-foruma.70223/post-49013036

P.S. Uzimao sam tokom sajma i bio je popust nekih 6.000€ . tako da nisam siguran jel još drže tu cenu za Sportage.

Pošto sam kupovao ove godine i odlučio se za KIA Sportage. Izašlo je nijansu preko 30.000
U opticaju su bili Renault Austral(nije bilo na lageru) ,Škoda Kamiq (jeftinije ali manji) i Hyundai Tucson (skuplje) još.
Inače uzeo sam srednji nivo opreme (četvrti od šest), automatik.

Naravno može da se nađe većina ovih Kineza sada ali iskreno...proteći će mnoggo vode Dunavom pre nego bih ih uzeo u razmatranje.

https://forum.krstarica.com/threads/slike-i-opisi-automobila-posetilaca-foruma.70223/post-49013036

P.S. Uzimao sam tokom sajma i bio je popust nekih 6.000€ . tako da nisam siguran jel još drže tu cenu za Sportage.
Ne znam kako tamo u Srbiji, ali ovdje u Kanadi se te Kia -e masovno kvare (motori) jos pri malim kilometrima, zbog losek kvaliteta karika.

Sta ima za te pare novo, osim raspale Dačije? :D
Ima Jeep

1733248607652.png

Када би сте куповали нов џип/сув за шта би сте се одлучили у односу квалитет-потрошња горива, а да је цена негде максимално до 25-30.000е ?
Лада нива или УАЗ ако говоримо о теренским возилима.

Ако говоримо о SUV-овима, онда ту исто нема много избора. Може дачија дастер, али то више не вреди те паре, јер нема 1.5 dci мотор, који је био најбољи за тај ауто.

Сузуки џимни са бољом опремом и металик бојом прелази цену од 30.000,00 евра.

Back