*baby_blue*
Početnik
- Poruka
- 3
nova sam na forumu, pa samo da vas sve pozdravim i da se upoznam sa clanovima! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav od weekya iz USA!*baby_blue*:nova sam na forumu, pa samo da vas sve pozdravim i da se upoznam sa clanovima!![]()
*baby_blue*:nova sam na forumu, pa samo da vas sve pozdravim i da se upoznam sa clanovima!![]()
Isprepada devojkuTOMAX:Ti si iz Užica i nekada davno surfovala si netom, dok ti tvoj dragi "mafijaš" (pod zaštitom MUP-a) nije zabranio da se družiš sa likovima sa Serbian Cafe-a, a tada je stigao i bebiron, pa si nas sve zaboravila, a mene pogotovo? :x
Drago mi je. Ja sam Tomax. 8)
*baby_blue*:nova sam na forumu, pa samo da vas sve pozdravim i da se upoznam sa clanovima!![]()
zainteresovana:Dobrodošla, mada sam i ja nova, tako da da možda nije trebalo da se javim...
bundeva:*baby_blue*:nova sam na forumu, pa samo da vas sve pozdravim i da se upoznam sa clanovima!![]()
drago mi je...ja sam bundeva, moj ti usput
chokolada:bundeva:*baby_blue*:nova sam na forumu, pa samo da vas sve pozdravim i da se upoznam sa clanovima!![]()
drago mi je...ja sam bundeva, moj ti usput![]()
![]()
![]()
bundeva:chokolada:bundeva:*baby_blue*:nova sam na forumu, pa samo da vas sve pozdravim i da se upoznam sa clanovima!![]()
drago mi je...ja sam bundeva, moj ti usput![]()
![]()
![]()
ebem li te..![]()
![]()
![]()
Pa njemu je velik pa moze svakom da da po malo za usput. Kao sto doktor daje lizalicu.Nesi:E Buki kol`ko ih ti to imas kad su svima usput? :?
chokolada:Pa njemu je velik pa moze svakom da da po malo za usput. Kao sto doktor daje lizalicu.Nesi:E Buki kol`ko ih ti to imas kad su svima usput? :?![]()
P.S. Ih Buki sto izbrisa one osmehe, bas su mi lepi bili. :?
Izdao te taj osmeh!Nesi:Ma koji to doktor daje lizalicu...sto lazes?![]()