novi atak na tekovine NOB-a

Na srecu po ostali svet, revolucija se nastavlja nesmanjenim zarom na svih sest kontinenata. Jedino je Balkan ostao uporiste nazadnih desnih snaga.

Jes' si se ti glavonjica opet napio tog warsteinera tamo na pauzi?

Bilo je otpada koji su pokusali smrad da prosire po ostatku Evrope, na primer Svajcarske :mrgreen:, medjutim tamo imaju dovoljno protivotrova i dezinfekcionih sredstava.

:)

Bilo je otpada koji su pokusali smrad da prosire po ostatku Evrope, na primer Svajcarske :mrgreen:, medjutim tamo imaju dovoljno protivotrova i dezinfekcionih sredstava.

:)

Jeste, KP Svajcarske je neumoljiv u zastiti revolucije i njenih tekovina.

warsteiner_logo.jpg

Soliteri :mrgreen: ;)
37. je i dalje totalno komunistički blok ... znam da kad god brojimo glasove posle izbora SPS u apsolutnom iznosu uzme barem duplo više od svih ostalih. Da ne pričam o Slobinim posterima iz devedesetih koji vise na svakoj drugoj zgradi i niko ih ne dira :lol: Doduše u poslednje vreme su počeli da se pale na Vulina i da lepe njegove slike gde god nađu slobodno mesto ali DS, DSS i SRS kod nas u bloku generalno slabo prolazi - za SNS još ne znam :confused:

U to ime, drugovi, iznosim pred aktiv foruma ovi dokument i dopis iz bloka 37...

Gvozden Chabarkapa: prijedlog za javnu raspravu o GSB-u

Vako drugovi i drugarce:

Nami borcima mora se ustajat. Nemere vise bolan svaka djechurlija ova srpska pogana nas boraca zajebavat. Jeblo mater ko to dovede vamo. Drugo, ko ce bolan to placat, umene pemzija ne stize nikako. To bi moralo bit besplatno za nas boraca sheste licke i drniskoga zastitnoga puka.

Neb smjelo vise otvarat prozora u tijem avtobusma, jelde to za nas starije boraca nije dobro nikako, a shto ta srpska balavurdija radi stalno sve hotec da nas razboli bolan, kad vec Nijemac nije mogo nam nishta. Das donese zakon i zabrani otvarat prozora ikako.

Sto nas boraca posebno pogadja: mora se izbacit iz voznje ovije njemachkije, austrijskije i ostalije imperijalista avtobusa bolan, jer ja nemerem vozit se u tim. A bogumi ni moja Rosulja ni niki poshten i chastan. Da s' poshalje pismo u Vladu i onijem Djilasu sa oshtrim stavom po ovome pitanju. Jer nas boraca ovdje po Bejogradu vrijedja onije njemachkije slova po tijem vozlima gradskog saobracaja isto tako.

Drugo, imade nekaka gradska sluzba osnovat se i pomagat borcma i pronalazit ig kade se izgube po ovijem ulcama bejogradskijem, a ne ko do sada da se borac izgubi i podve godine ne mogne nac stan i ulcu dje mu je stan. To tako vise nemere. Prije dvije-tri nedjelje nijesmo mogli sastanak dolje u SUBNOR-u odrzhat jerbo nam je komandir chete izgubijo se jos prosle godine na Vracharu a komesar bataljuna tek devedesosme dosho kuci.

Sa ovijem prijedlozma ja sam stijo vas lichno i personalno da upoznam daako mogne shtogod uchinit se za nas boraca, a preko borachkije organizacja i opshtinske konfrencje. U Vladu poslat obavezno i zauzet odluchni stav. Jerbo smo dosta trpili.

U to ime, smrt imperijalstima.

Gvozden Chabarkapa,
vojnije penzijoner
Od Novijeg Bejograda
Dolje nize od CE-KA

:worth: Meni su najinteresantniji likovi koji se secaju najbolje SAMO tog naziva ulice Krunska:eek::eek:

Ulica Proleterskih Brigada je nosila taj naziv najmanje od 1945 godine, pa dok nekom apartciku nije palo na um da je preimenuje pre 6/7/8 godina, znaci nekih sezdesetak godina, plus rat oko 5 godina, a secanje nek krene aktivnije bar od 4te , pete godine...znaci , masala...90seta godinica se krcka polakce:eek::worth:

Ma to't je bona ona, kak se zvase, reakcija. Kakve krune u nasoj soc'jalistickoj Jugaslaviji!? Nego dat se pozalim...

Naruseni medjuljudski odnosi u mjesnoj zajednici "Kozara dva"

Bem ti krua nesoljena, onomade posvadi se sonijem Shukom Glavonjinim, zastavnikom, ne htjede bolan sklonit onijeg brshljana odovu stranu dje ne vidje na oluku mi bolan uspuzalo, jeblo mater. Mishljah na mjesnoj zajednci iznijet ovi belaj i demokratskom centralizmu, ondje unas u me-ze "Kozara dva" vaku proceduru ishcerat. Ja se sjeti, i Mikan Ubiparip odonog Joka kapetana habab potvrdi, da je Nedjo tam zivijo paako mogne on a iti kvorum skupit vakomu pitanju doprinijet unashoj shiroj drustvenoj zajednici raspravit se, bem ti gospu djevu mariju bolan.

Javider akol shta cujes ocel doc il nec doc na ovi skup pa da skinemo s dnevnog reda pitanje Shuka na "Kozari dva".

Vako ti prav stojim

tvoj,

Gvozden Chabarkapa
Polit-komesar
Sade u pemziji
Od prijeko Sava Centra dolje oko vojnije zgrada

Back