Novi ambasador u Moskvi je Miroslav Lazanski

Milos 13

Poznat
Poruka
7.649
bl_srb_0609_01-page-001.jpg

Ovaj će mnogo da nam pomogne u Ruskoj Federaciji, zar ne?

Амбасадорски мандат постоји зато да би се спречило да амбасадор постане превише пристрасан према земљи домаћину. Дакле, пошаљеш неутралног дипломату и склониш га након неког времена јер су му домаћини већ прирасли срцу и није више способан да рационално и одмерено обавља своју делатност. Именовати руског пропагандисту на место амбасадора у Москви је понижење за српску дипломатију и само показује колико је ово неозбиљна држава. Као да Јелену Милић пошаљеш у Вашингтон.

Амбасадорски мандат постоји зато да би се спречило да амбасадор постане превише пристрасан према земљи домаћину. Дакле, пошаљеш неутралног дипломату и склониш га након неког времена јер су му домаћини већ прирасли срцу и није више способан да рационално и одмерено обавља своју делатност. Именовати руског пропагандисту на место амбасадора у Москви је понижење за српску дипломатију и само показује колико је ово неозбиљна држава. Као да Јелену Милић пошаљеш у Вашингтон.

Nije to ponizenje. Nego psihijatrija. Kad se ludak maze govnima ne ponizava se.. to je samo bolest. :D

Ma,on je baš xpert za bilo koja pitanja...šarlatan. U stvari, možda je dobar za iszbr neke snaše za mis Bačkog jarka..

- - - - - - - - - -

laŽanjski se dve godine uvlaci u orbitu debelog creva kod Gospodara

dve godine vam pricamo da se prodo za sitnis, i da svi oni hvalospevi koje pise po nekada uglednoj Politici, idu kao podmirivanje racuna za obecano mesto ambasadora

Ispoošena loola.

- - - - - - - - - -

al dobro, imaće za peMziju..dobar koeficijent.

Moguće da mlađim korisnicima nije poznato da se Lazanski počeo u javnosti uglavno na RTB,da pojavljuje negde sredinom osamdesetih a zadatak mu je bio da hvali JNA od oružja i opreme do organizacije u čemu se dotični itekako trudio a što mu i nije bilo teško jer je stanovnitpšvo bilo izrazito neuko i verovalo da mi JNA ima najbolje avione,najbolje tenkove ....Nije mu ni najmanje bio blam da se nakon sramne kapitulacije JNA u Sloveniji i kojekude ponovo pojavljuje u istoj ulozi samo tšo se vojska koju je hvalio više nije tako zvala i tako sve do danas.Zapravo treba razumeti tog čoveka.On kao takav proizvod nekadašanjeg sistema-,dete starešine JNA ni za šta drugo u životu nije bio osposobljen sem da eto tako prodaje maglu.Moram da priznam da sam se iznenadio kad sam video je Lazanki na pragu svoje osme decenije života.

Pozdravljam.
Može da bude od velike koristi..
Teško da u Srbiji neko bolje od njega zna
kompletan istorijat srpsko - albanskog sukoba.

Samo, USA je, trenutno, debelo infiltriran
u same vrhove vlasti u Srbiji.

I ne, zaboraviti i prijateljsku Kinu
koja mnogo ulaže u Srbiji.
Normalno. oćekujući i zaradu od toga.
Čajnezeri, jedmnostavno, imaju toliki višak dolara
da, bukvalno, ne znaju gde da ulažu.

PS U CG prave deonicu autoputa Bar-Boljare.
Bili najjeftiniji na tenderu, a garancije dala Svekineska banka.

Poslednja izmena:
Srbija je parodija kapitalizma i demokratije.
Капитализам какав је данас је пародија демократије.
Увек је био, само се сад потпуно огољено ради оно што је и сама суштина капитализма- служење капиталу.
Немој да се фемкаш ту...:mrgreen:

Posle onog hvalospeva Severnoj Koreji očekivao sam da ga smeste još istočnije, ali i ovo je zgodno. Tu su mu Markić i Mira, neće mu biti dosadno.

Inače, bilo bi zanimljivo pogledati vojnu knjižicu ovog samoproklamovanog srpskog Džejmsa Bonda, čisto da vidimo da li je ikada negde zaista ratovao.

Ratovao je kao sto je ratovao i Seselj, Toma , Vucic i slicni...znaci nigde

68. mu godina .. ako nema dovoljno radnog staža isunjava uslov za starosnu pemziju ..

Jel moguce? Bili smo zajedno na moru ,cg plaza Jaz ima 10 tak godina ,dobro je izgledao. Nesto mi je tabloidan novinar a nije ni Srbin,roditelji mu zive u Zagrebu,Nesto mi govori da je kao i Vjekoslav Srbin iz interesa,,mozda i ubedjenja ,Ima dosta tih javnih l;icnosti koji su po logici stvari odlucili da se prikljuce najbrojnijoj naciji ,

Био је амбасадор ове бананалендије госн.друг.шок Славјанко Терзић, по занимању шпијун амерички,
а сада је госн.друг.шок Лазански Мирослав, по занимању амерички шпијун.

Већ замишљам Председника Владимира Вл. Путина како пљуцне на лево и каже: "Докле бре више да трпимо ову браћу кокошаре?"
"Ајде пусти стоку да се напасе..."

Back