Novi album

yoyo:
jesi glup...omiljena ti grupa ,a moras da pitas druge:((
kao prvo znam da izlazi sledece godine ali ne znam mesec,i kao drugo to da corey nastavlja u stone-u je laz.Slusao sam intervju sa njim i rekao je da to nije tacno.
________________________________
SlipKnoT 4e\/er

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...
:evil:


_________________
www.cs-centar.net
_________________
 
Još pitaš?

SlipKnot nije ništa značajno uradio ovim albumom. Samo što sad moze da se kaze da ima još jedan album, promenili su muziku...Ali uopšte ne liči na SlipKnot od ranije. Još su napravili i balade. Jel to SlipKnot iz doba Iowe? Na sadašnjim turnejama trećinu pesama čine pesme sa novog albuma i to nije bez razloga...ima tu još dosta toga ali me mrzi da nabrajam.
 
vol.3 je logichan nastavak. onolika napetost i mrznja nisu mogli da drze podlogu vishe. to je prosto nemoguce a da se ne dodje do pretvaranja i laziranja (pogledaj korn sad, npr). muzichki, novi album je odlichan. tachnije recheno, vol.3 je samo talenat koji slipknot ima. ako hocesh ponovo stvari kao sa prvog ili iowe nadaj se da ce im se neshto odvratno desiti u zivotu.
 
Svaki album slipknota je drugaciji, Slipknot je bio vise hardcore nego metal, Iowa vise metala, manje samplova, scratcha i textovi tipa-If you're 555 then I'm 666, a Mate.Feed.Kill je pricha za sebe

Posle ovakvih albuma nije mi neko iznenadjenje vol3 sa baladama, solo gitarom, cak i sa pravim spotovima...

Mada mi se ne svidja mnogo vol3
Slipknot ostaje najbolji album...
 
Jeste da nijedan album ne liči na drugi, ali ovolika razlika? :shock: Nisam baš nešto ovako očekivao.

I hoću li naići na nekoga kome je Iowa najbolji album kao meni, ili je svima SlipKnot najbolji.
 
Moram da vas razocaram,ali novog albuma nece biti,corey je uhvacen u toku oruzane pljacke koju je izvrsavao sa ostalim clanovima benda,dobio je 5000 godina samice i 25 pogubljenja,10 iglom a 15 elektro sokovima,male su sanse da ce preziveti sve to.
 

Back
Top