Nove podele u prozapadnoj opciji: zaratilii Cuta i Zelenovic

Akset

Zainteresovan član
Poruka
411
Autoska tema

Danas je doslo do nove podele medju Briselskom opozicijom, Ovoga puta glavni akteri su Cuta i Zelenovic. Cuta optuzuje Zelenovica da nije dovoljno zelen jer je oteo Cuti njegov fejsbuk nalog. Zelenovic kaze da to nije tacno i da sa kradjom fb naloga nema nista. Nije jasno sta se desava ali izgleda da Hil i Vucic vuku poteze zajednickim snagama. I dok Cuta najavljuje ujedinjenje istovremeno napusta svoju stranku.
 
Ћуто (откада је прешао у недаваче Косова, надимак му се променио) добио је добру пару од лажног опозиционара и руског агента Друга Ђида да у његовој "колони" буде оно шта је Махатма Обрадович био у Савезу за Србију. Ђидо је новац за Ћута одвојио када је Хрват Понош прешао на страну праве опозиције. Хрват Понош, као намазани Латин, зна да ће са анти-Србијанским режимом који ускоро одлази, бестрага отићи и лажни опозиционар број 1 Друг Ђидо. Ко вели ма џаба ми руске паре ´оћу ја још да живим и да опет будем неко и нешто. А сва је прилика да ће на ЕУ / НАТО:heart: страну да стане и Свети Павле Грбовски, у народу познати и као Свети Грба. Велики нам појачање долази од стране господина Шормаза, господина Басте и госпође Зоке!
 
Ćuto је толике реке одбранио, али ето, фејсбук страницу није успео да сачува од похлепе злих про-НАТО опозиционара ... Ваљда ће Ćuto са одбраном Косова боље да прође!


1694082256359.png


1694082310641.png
 
Велики нам појачање долази од стране господина Шормаза, господина Басте и госпође Зоке!

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Osmah da naprave stranku i nazovu je Elita kao ovaj rijaliti.

Šormaz, Basta, Zoka, Olenik. Zelenović. Milivojević....mada sumnjam da svi zajedno
mogu dobiti više glasova od Mikija Đuričića ili Lepog Miće.
 
Ništa čudno, vlast je uvek jedinstvena a opozicija razjedinjena. Mada ovo je vrhunac razjedinjenosti opozicije jer novi pojedinci i partije niču brzinom munje.
И није тако..као што мислиш.
Небојша из Београда ће удари задњи Клин у мртвачки СНС сандук.
Чека се само погодан тренутак.
 
Za vas kojima je to tržište a ne nemoral, Zelenović je odlična prilika (kao i Vučić).
Nikakav kvalitativan skok.

Квалитативан скок у шта ?

Тај затворско-војнички морал је вредео у социјализму,
јер је руководство било робијашко.

Данас су то деца из бољих кућа, читај здравих,
наркомани, криминалци, "нешколовани природно паметни" - за њих нема места.
 

Back
Top