Nove ljubavi..

ceca881

Iskusan
Poruka
5.279
Danas sam sa prijateljem nesto pricala, i nadosli smo na pricu koju retko volim da spomenem. Volela sam samo jednom, dala sebe, iskreno potpuno. Desio se krah. Izgubila sebe, ponovo nasla, i od tada rekla nikada se ne dajem vise. Operisala jedan deo licnosti, hirurski ga odcepila i niko me vise nece dobiti celu.

Rekao je da sebe kaznjavam sa nemogucnosti nove prilike i ljubavi. Ne mislim tako.

Visoko letela , nisko pala u trenutku... udarac bio tezak i nikada vise necu nikome dozvoliti priliku za novi.

Vredi li zaista toliko koliko me okolina ubedjuje u pogresnost mog stava, vredi li dati sebe?

Ja ne verujem u to, i mislim da ustvari tako pricanje moze samo da dodje od osoba koje nisu dozivele slicno.

A ja se osecam bolje nego ikada... napokon... dok neko ne zakopa duboko u temu, sto mi samo potvrdi da sam u pravu sto mislim da ne vredi dati priliku nekome da te pokopa.

Nove velike ljubavi??? Neka hvala, sto se mene tice.

Sve ostavlja neki trag, i smatram da postoje ljudi koji samo jednom u zivotu vole, i ako posle toga ostanu povredjeni, tesko mogu steci ponovo poverenje u nekog drugog, a to je ocigledno strah od novog povredjivanja.
Ja sam tuzna i neke stvari i neko mi uzasno nedostaje, ali se ne plasim. Zelja da nekog volis, samo da se desi, preovladace strah, sigurna sam.
Znas, i meni je jedan drug, koji je mnoooogo stariji od mene i koji ima tesko zivotno iskustvo rekao "Sta mislis, da ja nisam sedeo ovde u cosku danima i nisam plakao" , ali sve to ostaje iza tebe, cim prodje neko vreme i prihvatis neke stvari onako kako stoje.
Podji samo od cinjenice da nije bilo do tebe ;)

Prijatelj je u pravu..

Ocigledno ipak nisi nasla sebe kao sto tvrdis i mislis da jesi....onaj ko zaista preboli i prevazidje ogorcenje ima mogucnost da upozna i spozna novu ljubav...naravno da treba dati priliku sebi da ponovo osetimo nesto lepo..i nisu drugi muskarci krivi sto si pogresila u izboru i sto nije ispalo kako bi trebalo..pa samim tim i nema smisla da ih kaznjavas...

Link nije ispravan

Samoubedjivanje bogami opasna boljka..nista gore nisam cuo nego kvalitetno sam a to obicno ne znaci da su bili s nekim nekvalitetnim..nego ih neko shutno

Gresis jako... ali mrzi me da obajsnjavam sada. Ne znam gde si uopste izvukao kvalitetno odnosno shutnuo i sl.

Gledas iz ugla koji si sam postavio ali to je vec tvoj problem sto ne mozes da pristupis recima onako kako su napisane

Link nije ispravan

Gresis jako... ali mrzi me da obajsnjavam sada. Ne znam gde si uopste izvukao kvalitetno odnosno shutnuo i sl.

Gledas iz ugla koji si sam postavio ali to je vec tvoj problem sto ne mozes da pristupis recima onako kako su napisane

Danas sam sa prijateljem nesto pricala, i nadosli smo na pricu koju retko volim da spomenem. Volela sam samo jednom, dala sebe, iskreno potpuno. Desio se krah. Izgubila sebe, ponovo nasla, i od tada rekla nikada se ne dajem vise. Operisala jedan deo licnosti, hirurski ga odcepila i niko me vise nece dobiti celu.

Rekao je da sebe kaznjavam sa nemogucnosti nove prilike i ljubavi. Ne mislim tako.

Visoko letela , nisko pala u trenutku... udarac bio tezak i nikada vise necu nikome dozvoliti priliku za novi.

Vredi li zaista toliko koliko me okolina ubedjuje u pogresnost mog stava, vredi li dati sebe?

Ja ne verujem u to, i mislim da ustvari tako pricanje moze samo da dodje od osoba koje nisu dozivele slicno.

A ja se osecam bolje nego ikada... napokon... dok neko ne zakopa duboko u temu, sto mi samo potvrdi da sam u pravu sto mislim da ne vredi dati priliku nekome da te pokopa.

Nove velike ljubavi??? Neka hvala, sto se mene tice.

Ima tu jos dosta toga tako da nemam ja sta pogresiti citam kako je napisano..a itekako ima izmedju redova narocito posle tvoje reakcije jer su iste izjave za koje sam dao primer

Opusti se..nisu svi muskarci isti, nece svi imati nameru da te povrede, nisu svi svaleri, manipulatori itd...najgore je kad stvoris gard oko sebe, ubedjivajuci se kako su svi takvi...a nisu..na taj nacin mozes samo da propustis upoznavanje nekoga ko bi zeleo da ti pruzi ljubav i sve lepo sto ide uz to...

Ima tu jos dosta toga tako da nemam ja sta pogresiti citam kako je napisano..a itekako ima izmedju redova narocito posle tvoje reakcije jer su iste izjave za koje sam dao primer

Ja ti kazem da gresis... ali ti ostani u uverenju da je tako kako mislis.

Za nesto sto je trajalo dugo i ostavilo posledice na oboje... iste i na jednoj i na drugoj strani... zaleces se previse.

Link nije ispravan

Ceznja ne... gorcina kada se setim koliko sam dopustila sebi da boli... da...

Mislim da nije vredno... i nije pitanje starih ljubavi... mnogo starih... pricamo o sansama za nove :)
Znaci nisi prebolela, cim ima gorcine

Nove ljubavi...licno, dok ne ostanem nacisto sama sa sobom, ne dozvoljavam nikom da mi se priblizi, kad kako, to ne mogu znati!

Ja ti kazem da gresis... ali ti ostani u uverenju da je tako kako mislis.

Za nesto sto je trajalo dugo i ostavilo posledice na oboje... iste i na jednoj i na drugoj strani... zaleces se previse.

Ne hocu da mi kazes sta je tacno greska?posto ja dadoh primer istih izjava straha od upustanja u nove veze..to jes kao sto pise polovicno davanje ili ne upustanje uopste u veze..sta sam pogresio posto je napisano ono sto je boldovano?

Definisi nekvalitetan :D
To nisam ja reko eo dole objasnjenja:lol:
Ogorcenost natera coveka da svasta lupeta...pa obicno rec "nekvalitetno" krije bes povredjenog, ne nuzno sto je sutnut...

Jok on je shutno pa kaze da je bilo nekvalitetno..ja kad sutnem nisu ni vredne pomena a tek nisam ogorcen i ne govorim da cu sad biti sam zato sto su bile nekvalitetne..dakle 100% tacno:lol:

Ne hocu da mi kazes sta je tacno greska?posto ja dadoh primer istih izjava straha od upustanja u nove veze..to jes kao sto pise polovicno davanje ili ne upustanje uopste u veze..sta sam pogresio posto je napisano ono sto je boldovano?

Vidi, gresis da sam shutnuta... gresis da je nekvalitetan, barem po onome kako ja shvatam nekvalitetnost.
Vezu od jace od godinu smo oboje bacili iz razloga sto buducnosti nema... i naprotiv, nisam ogorcena na njega, nego na sebe sto sam dopustila sebi nesto sto sam znala da nema buducnosti nikada.. ali covek kada ulazi u vezu ne zna da li ce i dokle ce da traje, oboje smo bili ubedjeni da nece da traje dugo... ali eto desilo se mnogo vise od veze koja traje.... dovoljno sam ti rekla :)... i previse :)

Back