Sine, ja nemam pojma koliko kosta maslac kod mene, niti me interesuje. Stavim u korpu kada mi supruga da spisak, dodjem na kasu, skeniraju mi to, provucem karticu i najcesce ni ne pogledam koliki je racun. Al' mogu ad pogledam po inteMetu i da vam javim posto je.
Vecina Srba mora da je takva, jer ja gde god da udjem, bilo koji dan, ama bas svaka prodavnica hoce da me zaebe 1 od 3, znaci cim stavim tri artikla na jednom ide zaeb...neverovatno ..
Danas, ona fora sa namestanjem proizvoda ispod cene koja je na akciji a pise isti ili slican proizvod, ali ne pise proizvodjac nego mora , mora i mora da se gleda bar kod i sifra proizvoda, , jer ovo je Srbija..
Znaci potpuno je pogresno raditi kao sto radi moja majka, pa ne ulazi u market bez naocara, ili ne ulazi u Ideju jer je tamo stalno zavrnu za velike pare na neku foru , ne mora ova..
Ali ova je najcesca, svuda, maxi , dis, idea, jedino nisam video u univerexportu i to nisu radili u francuskom marketu interexu, zato su ga i voleli kupci i zbog vina i zbog jeftine plastike i zbog lepog odnosa, dok ga nije kupio aman...
Ali to je prevara, bukvalno je prevara , ne moze niko da me ubedi da nije namestaljka staviti namerno artikl na kome pise isti proizvod, npr sok od breskve, ali drugi proizvodjac medju sokovima gde su samo ti drugi proizvodjaci , a jedna cena je od onog proizvodjaca koga tu uopste nema ali za taj artikl ima cenu..
Ajde..svi smo mi sisali vesla...
Tako isto i za grasak, maxi , 3 vrste graska u frizideru , samo ona koja je na akciji nema, prodala se..
I sta ja cu da mislim da je to slucajno ma jok nego Srpski lopovluk, ili maxi lopovluk, ali posto je isto i kod ideje i kod disa, , ne secam se gomex da li je radio isto , ne secam se nov je dosao , a i ima drugacije cene pa moras da pitas jel stvarno ta cena, ali da, i gomex mulja isto , npr , iz centrale im stigne cena za tu nedelju da je toalet papir 150 din nize na akciji , ali oni to ne promene jer je bilo prosle nedelje, pa onda skinuli i ne stave novu i tako se prave pupavi...mada nisam siguran to za gomex, jer 3 radnika su boli me tuki radim sve sto mi kaze sef, sto znaci sef onda mulja...
Ali nebitno , nekad muljaju i radnici , i sef, ali uvek muljaju svi..
I nema blama, postenje Srpsko , kao 1300te godine...