Nove jezive slike! Šavija posle brutalnog napada: Jedan me uhvatio za ruke, drugi za noge, obezbeđenje me nosilo kao svinju!

Da li je to deo gradjana EUropske ili Tradicionalne provenijencije ?

• EUropske

glasova: 7 63,6%
  • Tradicionalne

glasova: 4 36,4%

• Ukupno glasova
    11

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Banovan
Poruka
43.862
Ko su novosrbi koji premlacuju i ubijaju ovolike zene po Srbiji ?

Da li je to deo gradjana EUropske ili Tradicionalne provenijencije ?

Namerno sam se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se ja izbacim, da ne bih grozila goste, da bi me obezbeđenje uhvatilo za ruke i reklo: "Ajde napolje, napolje", kao da sam ja nekog tukla, a onda me jedan uhvatio za ruke, a drugi za noge i tako me nosili kao svinju! I kao: "Hajde gubi se odavde"…
https://www.kurir.rs/stars/4154602/sok-slike-natase-savije

Da li je Brnabina fotelja pokrice za nasilje nad vašim zenama ?

Nema veze sa politikom vec mrznjom koju gaje redom te bahatoscu onih koji odlucuju prema devojkama ` zenama.
Ne postoji program finansijske zastite zena ` devojaka po kojoj bi svaka imala platu ` penziju ako "ne radi" zvanicno za platu jer radi po kuci oko kuce u stanu (zavisi gde zivi,sa kim,kako).

Screenshot_20230502-102331_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20230502-102317_Samsung Internet.jpg

Devojka zena koja nema gde da ode ` nadlezni joj ne obezbedjuju zastitu fizicku (od napada ako ode) ` finansijsku (da od neceg zaradjuje negde zivi) sta drugo moze kad njena prava nema ko da brani?

Poslednja izmena:
Nema veze sa politikom vec mrznjom koju gaje redom te bahatoscu onih koji odlucuju prema devojkama ` zenama.
Ne postoji program finansijske zastite zena ` devojaka po kojoj bi svaka imala platu ` penziju ako "ne radi" zvanicno za platu jer radi po kuci oko kuce u stanu (zavisi gde zivi,sa kim,kako).

Pogledajte prilog 1335032

Pogledajte prilog 1335036

Devojka zena koja nema gde da ode ` nadlezni joj ne obezbedjuju zastitu fizicku (od napada ako ode) ` finansijsku (da od neceg zaradjuje negde zivi) sta drugo moze kad njena prava nema ko da brani?
i nije bas tako...ima i druga strana price...Jovana Balasevic, muz je godinama tukao...pevacica Maja Marijana, mvise puta je pretukao muz i ona mu se vracala...da ne nabrajam i dalje, gomila lovatorki koja redovno dobija batine i zivi sa nasilnicima...kod mene slucaj, jedan kockar redovno tuce zenu, a ona ima gde da se vrati...otac i brat, uspesni su ljudi i prihvatali je, ona nije htela da ostavi nasilnika...dva puta su pretukli tog nasilnika i oplavili ga od batina, ali to ne pomaze

recimo da lazes, nisu poenta zene ni nasilje, koje ionako vrsite vi iz divljeg zapadnog monarhistickog bloka, vec je poenta na predsedniku vlade, a nasilje je vidjeno pri pripremi za bombardovanje i posle bombardovanja, prema svim neistomisljenicima, a zene su kolateralna steta u borbi za vlast, makar u svojim selendrama.

Back