- Poruka
- 19.246
Pronašla sam pre nekoliko godina svežanj novčanica, uzela, napravila par koraka, stresla se i vratila na isto mesto. Nisam mogla da uzmem, nema šanse.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako znam ko je vracao sam..cak sam jednu devojku jurio da je stignem da joj dam novcanik koji joj je ispao kad je izlazila iz taksijaAko ste ikada našli novac na ulici , u parku, u kaficu ili ...
Kako ste reagovali i da li ste imali moralnu dilemu da taj novac ostavite ili uzmete
ili pak vratite vlasniku ako znate ko je zaboravio ili izgubio novac ili predate policiji ?
ja kad god odem u inostranstvo samo gledam po ulici... ni ne dizem pogled na zgrade i fontanePronašla sam pre nekoliko godina svežanj novčanica, uzela, napravila par koraka, stresla se i vratila na isto mesto. Nisam mogla da uzmem, nema šanse.
Pre meseci po dana sam našao 130e u koverti u Novom Sadu u gužvi na pijaci. Da sam mahao sa kovertom svi rekli da je njihova. Nije bilo smisla, častio sam ćerku.Ako ste ikada našli novac na ulici , u parku, u kaficu ili ...
Kako ste reagovali i da li ste imali moralnu dilemu da taj novac ostavite ili uzmete
ili pak vratite vlasniku ako znate ko je zaboravio ili izgubio novac ili predate policiji ?
Ma k...c,ovde sve plaćaju karticama, ni cent ne možeš naći. Stipse bre, a u Srbiji bogato...ja kad god odem u inostranstvo samo gledam po ulici... ni ne dizem pogled na zgrade i fontane
tamo nisu na zemlji dinari vec evri
@tab503 Eto, džabe bleneš okolo!Ma k...c,ovde sve plaćaju karticama, ni cent ne možeš naći. Stipse bre, a u Srbiji bogato...
E,tamo tek neces naci ni cent.ja kad god odem u inostranstvo samo gledam po ulici... ni ne dizem pogled na zgrade i fontane
tamo nisu na zemlji dinari vec evri
da znas..jos ni cvonjka ne nadjoh.E,tamo tek neces naci ni cent.
Oni kad nadju cent na ulici,obraduju se kao da su nasli milion.da znas..jos ni cvonjka ne nadjoh.
Stvarno je tako. Nikad nisam vidjela ni cent na ulici. Vjerovatno je malo do kartice a malo do toga što drugačije gledaju na novac od nas.da znas..jos ni cvonjka ne nadjoh.
Ne gubi nadu nikako.da znas..jos ni cvonjka ne nadjoh.