Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 78.222
Mozgom ne mogu. slažem se, a za inat mozak ne trebaSrbi ga mogu pobediti inatom samo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozgom ne mogu. slažem se, a za inat mozak ne trebaSrbi ga mogu pobediti inatom samo.
Jesam li mu ja ubacio te lopuze iz ds-a?Ovaj nesrećnik je nesrećnik jer ima žute preletač skotove oko sebe
Više ga mrze u SNS-u nego vi ovde na forumu
Prosto je
Vi ga mrzite jer ne možete da pravite budžetske kombinacije jer je on pobedio.
Marinika glumi devicu Mariju kao zaboravili smo njene banatske šore...
A oni u SNS-u ga mrze više jer imaju poziciju ali su u strahu da ih ne stopira.
Kad god bi se bavio drugim stvarima a ovi bi sa svojom pameću zasrali - naplatna rampa, stanica, semafor na kružnom toku, tunel, fasada
Otprilike kao domaćin koji izvede goveda na ispašu al se malo naoblačilo pa trkne do kolibe po kožuh
A govedo videlo nema gazde aj kod komšije u kupus,...
E takva su ti žuta prelatač goveda - našlo pa zašlo
Kad zaseru (što jedino i umeju) ne da ih nema u medijima nego ni Vučiću na telefon neće da se jave, poturaju ženu "da vidi šta hoće"...
Pokojni Mrka pola Srbije posle NATO prijatelja rekonstruisao bez greške uz čuveno "pre roka"
Žuti se sprdali sa "pre roka", mislili lako to kad majstor radi
A onda krenuli Žuti da "rade"... i sjebaše nas sa svojom pameću "pre roka"
a u krasni više![]()
Nisu samo ostaci. Ukorenio se komunizam.Ostaci komunizma![]()
Pa u svakoj firmi imaš sposobne za posao i sposobne laktarroše.Jesam li mu ja ubacio te lopuze iz ds-a?
Imalo je sposobnijih al su njemu trebali pokvareni - eto mu ih
I baba je djubre, udarila nekoliko studenata pa se saplela a sad ispade zrtva
Zato vucic toliko prica?Pa u svakoj firmi imaš sposobne za posao i sposobne laktarroše.
Obično oni sigurni u sebe ne primenjuju agresivne metode jer su sigurni u sebe
Neznalice najviše galame gde brojem obrtaja reči u minuti nadomeštavaju realno znanje.
Koliko puta si puta do sada čuo "a ne valja MAXI" ili "a ne valja IDEA"?
A odjednom valja?
Promenili prodavce magle pa stavili one sa realnim znanjem
Studenti imaju samo IV stepen od zvaničnih papira, a da li će ga promeniti na više to se ne zna do kraja.
Dakle od IV stepena i ne možemo da očekujemo da verbalno uvaži babu izvrti je (verbalno, otkuda ja znam kako čitate) i sludjenu udalji od mase.
Sve se može kad se hoće i kad si vaspitan.
On priča kulturno a ovi što agresijom nekog hoće da diskredituju a da pritom ne iznose svoje kvalitete ili učinke je ono na šta treba obratiti pažnjuZato vucic toliko prica?
demokratski nema sta ..Ако се забрани гласање преко 65 ..
Kulturno?On priča kulturno a ovi što agresijom nekog hoće da diskredituju a da pritom ne iznose svoje kvalitete ili učinke je ono na šta treba obratiti pažnju
Ja sam recimo poslao žalbu firmo na ohoho strana (a i to je bila treća skraćena verzija) a na koju je direktor morao da reaguje iako nisam očekivao da će doći do tog nivoa
Žalba nije pisana "a ovaj ovakav a onaj onakav a on mi rekao a ja sam mu kazao ja mislim ja primetio iako nisam baš siguran ali mi se čini i pričinjava da ovaj ovo a onaj ono" nego "za period taj i taj u skladu sa tim i tim prema tom i tom svoje obaveze izvršio u potpunosti a unapredio i optimizovao sledeće relacije"
Opozicija nastupa ko MAXI kasirke![]()
Pa pogledajte sebe šta ste do sada napisali i objavljivali po twitterima i youtube-ovima MAXI zaposleni da pozavide sa svojom stručnom spremomKulturno?
Onaj lud onaj lopov onaj izdajnik onaj ...
Pa sta, tisina tamo, idi se umi ...
Gazi ih, razbucacu ih ...
Al za maxi radnike je verovatno vrh
Људи не воле кад их неко лаже. Вучић лаже, брани своје лопине(не дам овог, не дам оног) кога боле шта он има да да и не да.Није он закон, није надлежан! Хоћу државу у којој свако ради свој посао и одговара за то. Није све у парама, платама и ценама, градњи и км аутопута. Сигуран да и ти видиш све то и јако би било занимљиво да објасниш зашто их ипак подржаваш.Nezadovoljni svojim dugovima koje nisu vratili (niti im se žuri) mnogi sebe ubede "da nemaju para zbog vlasti"
onda ta bolest samoobmanjivanja polako dobija na ubrzanju da na kraju ne vladaju ni ne samo ponašanjem nego ni svojim pisanjem
"Veliki broj građana i studenata okupljeno je ispred RTS-a jer podržavaju studente"
interesantna formulacija, akademska nije, III stepen u vrh glave![]()
Ja tebi kažem da je lik inteligrntan i da ovo namerno radi.Људи не воле кад их неко лаже. Вучић лаже, брани своје лопине(не дам овог, не дам оног) кога боле шта он има да да и не да.Није он закон, није надлежан! Хоћу државу у којој свако ради свој посао и одговара за то. Није све у парама, платама и ценама, градњи и км аутопута. Сигуран да и ти видиш све то и јако би било занимљиво да објасниш зашто их ипак подржаваш.
ZAR TI NAPREDNI RADIKALI NISU GORI?Ostaci komunizma![]()
Posebno kod moderatora ovde.Više je baba nego Sonja
Zapravo u statistici. Srbija je staračko društvo.Posebno kod moderatora ovde.
sto veca galama, veci prevarant i lazovZato vucic toliko prica?
Oni su usavršili sistemZAR TI NAPREDNI RADIKALI NISU GORI?
Čovek je još pre 3 godine obećavao mladima čak 20% učešća u kreditu za stan. Naravno od toga nije bilo ništa. Za 2025. je 2019. tvrdio da će prosečna plata biti 900€, stigla je samo do 500.Vučić je video da nije dobio mlade sa onim kreditima pa se drži baba i deda jer oni su najpouzdaniji.