НОВАК: Увек помињем Босну и Хрватску, они су страдали чак и више него Србија

pa ondak neka je novak cita i diskutuje na njoj
Ау бре, ако си глуп ниси неписмен ;)
Тема је О Новаку, ми овде на крсти паламудимо О њему...
Јел сад мало јасније :mrgreen:

Ау бре, ако си глуп ниси неписмен ;)
Тема је О Новаку, ми овде на крсти паламудимо О њему...
Јел сад мало јасније :mrgreen:
jel ti dobro?
ako je tema o novaku o kome da diskutujemo?
o anastasiji ražnjatović??

jel ti dobro?
ako je tema o novaku o kome da diskutujemo?
o anastasiji ražnjatović??
Бјаво.
Ми дискутујемо о Новаку.
Не дискутује Новак.
И не дискутујемо шта би ти радио на његовом месту.
Све си научио, видиш да можеш.
Ево награда :mrgreen:

Бјаво.
Ми дискутујемо о Новаку.
Не дискутује Новак.
И не дискутујемо шта би ти радио на његовом месту.
Све си научио, видиш да можеш.
Ево награда :mrgreen:
I ko što rekoh novak rođen 1987 i živeo ko klinac u beogradu bio zgrožen leševima iz rata u bosni koji je završio 1995 kad je imo 7 godina

I ko što rekoh novak rođen 1987 i živeo ko klinac u beogradu bio zgrožen leševima iz rata u bosni koji je završio 1995 kad je imo 7 godina
Ау, теби памћење ко у златне рибице :lol:
Па сад сам ти објаснио да је Ноле у Београду преживео НАТО агресију 1999.
Ајде јел умеш да израчунаш колико година је Новак имао 1999? Али без дигитрона :mrgreen:

Ау, теби памћење ко у златне рибице :lol:
Па сад сам ти објаснио да је Ноле у Београду преживео НАТО агресију 1999.
Ајде јел умеш да израчунаш колико година је Новак имао 1999? Али без дигитрона :mrgreen:
ne interesuje me tvoja ribica, a u naslovu teme je :

Увек помињем Босну и Хрватску​

koja nato agresija, covek govori o svojim secanjima i traumama iz rata u bosni i hrvatskoj kad je imo 5-6 godina i koji se vodio stotinama i tisucama kilometara daleko od njega

koja nato agresija, covek govori o svojim secanjima i traumama iz rata u bosni i hrvatskoj kad je imo 5-6 godina i koji se vodio stotinama i tisucama kilometara daleko od njega
Јој извини, ја написао ако си глуп ипак си писмен, али изгледа да ниси :mrgreen:
Где је то Новак говорио о својим сећањима и траумама из рата у Босни и Хрватској?
Као што сам ти, изгледа узалудно, објашњавао, говори о својим траумама из НАТО бомбардовања Србије 1999.
Него, јеси успео да израчунаш колико је Новак тада имао година? :mrgreen:

Šta lupetaš ti Boga ti? Nole pominje agresiju 1999. godine i nigdje ne govori da je bio u ratu u Bosni i Hrvatskoj.

Opet si se naduvao lošeg ljepila,

Šta lupetaš ti Boga ti? Nole pominje agresiju 1999. godine i nigdje ne govori da je bio u ratu u Bosni i Hrvatskoj.

Opet si se naduvao lošeg ljepila,
Nagradna igra, pronadji "agresiju NATO" u naslovu teme
PS
u vreme novaka i agresije i nije bila srbija vec SR Jugoslavija
ne bi ti skodilo malo i ti da poduvas da ti se razbistre cula

ng.jpg

Јој извини, ја написао ако си глуп ипак си писмен, али изгледа да ниси :mrgreen:
Где је то Новак говорио о својим сећањима и траумама из рата у Босни и Хрватској?
Као што сам ти, изгледа узалудно, објашњавао, говори о својим траумама из НАТО бомбардовања Србије 1999.
Него, јеси успео да израчунаш колико је Новак тада имао година? :mrgreen:
ng.jpg

Полунеписмени господине, не читај наслов, то пишу ови теби блиски полунеписмени новинари :mrgreen:
Пробај са читањем текста:
”Ја сам проживео рат, мој град је бомбардован даноноћно два и по месеца. Видео сам мртве људе.”

Полунеписмени господине, не читај наслов, то пишу ови теби блиски полунеписмени новинари :mrgreen:
Пробај са читањем текста:
”Ја сам проживео рат, мој град је бомбардован даноноћно два и по месеца. Видео сам мртве људе.”
jel si ti bila rodjena u vreme nato bombardovanja
jer ja jesam i prvih dana smo trcali u sklonista a posle smo to batalili pa bi sedeli ispred zgrade i igrali igru da pivo dobije onaj koji prvi primeti avion na nebu
u beogradu nije bilo leseva bar ne onih koje bi mladoliki djole mogo da gleda u svojim decijim danima, poginuli su jadni novinari u zgradi u RTS nekih drugih masovnih zrtava i nije bilo, uglavnom su poginuli civili van beograda.
tako da nek smanji malo dogadjaj i ne preteruje

jel si ti bila rodjena u vreme nato bombardovanja
jer ja jesam i prvih dana smo trcali u sklonista a posle smo to batalili pa bi sedeli ispred zgrade i igrali igru da pivo dobije onaj koji prvi primeti avion na nebu
u beogradu nije bilo leseva bar ne onih koje bi mladoliki djole mogo da gleda u svojim decijim danima, poginuli su jadni novinari u zgradi u RTS nekih drugih masovnih zrtava i nije bilo, uglavnom su poginuli civili van beograda.
tako da nek smanji malo dogadjaj i ne preteruje
Па не можемо се сви поредити са таквом јуначином какав си ти :mrgreen:

Са Википедије:
Незванично се процењује да је погинуло између 1200 и 4000 цивила и да је рањено више од 12.000 лица.[21]

Сад, ја разумем да је теби увек мало српских жртава, али неколико хиљада побијених и рањених, уз стално узбуне, сирене и експлозије у непосредној близини, је озбиљна траума за дете од 12 година!
Ето, пошто ниси успео сам да израчунаш, открио сам ти и да је Новак у тренутку Нато агресије на Србију имао 12 година :mrgreen:
Мада, претпостављам да би ти на његовом месту праћком обарао Томахавке :mrgreen:

Па не можемо се сви поредити са таквом јуначином какав си ти :mrgreen:

Са Википедије:
Незванично се процењује да је погинуло између 1200 и 4000 цивила и да је рањено више од 12.000 лица.[21]

Сад, ја разумем да је теби увек мало српских жртава, али неколико хиљада побијених и рањених, уз стално узбуне, сирене и експлозије у непосредној близини, је озбиљна траума за дете од 12 година!
Ето, пошто ниси успео сам да израчунаш, открио сам ти и да је Новак у тренутку Нато агресије на Србију имао 12 година :mrgreen:
Мада, претпостављам да би ти на његовом месту праћком обарао Томахавке :mrgreen:
ma nemoj
ne moze drzava da se odluci dali je poginulo 1200 ili 4000. Pa nismo ruanda, svi su oni imali maticne brojeve, adrese stanovanja, porodice. I sad ne znas dali ti je neko od rodbine poginuo ili nije u 1999oj
eeeh decooo

ma nemoj
ne moze drzava da se odluci dali je poginulo 1200 ili 4000. Pa nismo ruanda, svi su oni imali maticne brojeve, adrese stanovanja, porodice. I sad ne znas dali ti je neko od rodbine poginuo ili nije u 1999oj
eeeh decooo
И?
То је Новакова кривица?
Од тога да је Новак имао 7 година за време рата, стигли смо дотле да држава не зна број жртава НАТО агресије?

Poslednja izmena od moderatora:

Back