Музичка кутија
Domaćin
- Poruka
- 3.668
Ово је тема о Новаку Ђоковићу, кога заболе шта би ти радиоda sam ja gazio po leševima na proleće 99te ne bih otišo u njemačku na jesen 99te
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је тема о Новаку Ђоковићу, кога заболе шта би ти радиоda sam ja gazio po leševima na proleće 99te ne bih otišo u njemačku na jesen 99te
Beograd 92 , a oni posle rušili mostove po Novome Sadu i poravnali većinu fabrika i po nek pijacu po SRB.Mir brate mir
pa ondak neka je novak cita i diskutuje na njojОво је тема о Новаку Ђоковићу, кога заболе шта би ти радио
Ау бре, ако си глуп ниси неписменpa ondak neka je novak cita i diskutuje na njoj
jel ti dobro?Ау бре, ако си глуп ниси неписмен
Тема је О Новаку, ми овде на крсти паламудимо О њему...
Јел сад мало јасније
Бјаво.jel ti dobro?
ako je tema o novaku o kome da diskutujemo?
o anastasiji ražnjatović??
I ko što rekoh novak rođen 1987 i živeo ko klinac u beogradu bio zgrožen leševima iz rata u bosni koji je završio 1995 kad je imo 7 godinaБјаво.
Ми дискутујемо о Новаку.
Не дискутује Новак.
И не дискутујемо шта би ти радио на његовом месту.
Све си научио, видиш да можеш.
Ево награда
Ау, теби памћење ко у златне рибицеI ko što rekoh novak rođen 1987 i živeo ko klinac u beogradu bio zgrožen leševima iz rata u bosni koji je završio 1995 kad je imo 7 godina
ne interesuje me tvoja ribica, a u naslovu teme je :Ау, теби памћење ко у златне рибице
Па сад сам ти објаснио да је Ноле у Београду преживео НАТО агресију 1999.
Ајде јел умеш да израчунаш колико година је Новак имао 1999? Али без дигитрона
Јој извини, ја написао ако си глуп ипак си писмен, али изгледа да нисиne interesuje me tvoja ribica, a u naslovu teme je :
Увек помињем Босну и Хрватску
koja nato agresija, covek govori o svojim secanjima i traumama iz rata u bosni i hrvatskoj kad je imo 5-6 godina i koji se vodio stotinama i tisucama kilometara daleko od njega
Upravu je Nole, Srbi u Bosni i Hrvatskoj su podosta više propatili od Srba u Srbiji. Ako izuzmemo AP Kosovo i Metohiju.
A tek Makedonija.Sravnjena sa zemljomСловенија је више страдала од Србије?
Šta lupetaš ti Boga ti? Nole pominje agresiju 1999. godine i nigdje ne govori da je bio u ratu u Bosni i Hrvatskoj.ne interesuje me tvoja ribica, a u naslovu teme je :
Увек помињем Босну и Хрватску
koja nato agresija, covek govori o svojim secanjima i traumama iz rata u bosni i hrvatskoj kad je imo 5-6 godina i koji se vodio stotinama i tisucama kilometara daleko od njega
Nagradna igra, pronadji "agresiju NATO" u naslovu temeŠta lupetaš ti Boga ti? Nole pominje agresiju 1999. godine i nigdje ne govori da je bio u ratu u Bosni i Hrvatskoj.
Opet si se naduvao lošeg ljepila,
Јој извини, ја написао ако си глуп ипак си писмен, али изгледа да ниси
Где је то Новак говорио о својим сећањима и траумама из рата у Босни и Хрватској?
Као што сам ти, изгледа узалудно, објашњавао, говори о својим траумама из НАТО бомбардовања Србије 1999.
Него, јеси успео да израчунаш колико је Новак тада имао година?
Полунеписмени господине, не читај наслов, то пишу ови теби блиски полунеписмени новинари
jel si ti bila rodjena u vreme nato bombardovanjaПолунеписмени господине, не читај наслов, то пишу ови теби блиски полунеписмени новинари
Пробај са читањем текста:
”Ја сам проживео рат, мој град је бомбардован даноноћно два и по месеца. Видео сам мртве људе.”
Па не можемо се сви поредити са таквом јуначином какав си тиjel si ti bila rodjena u vreme nato bombardovanja
jer ja jesam i prvih dana smo trcali u sklonista a posle smo to batalili pa bi sedeli ispred zgrade i igrali igru da pivo dobije onaj koji prvi primeti avion na nebu
u beogradu nije bilo leseva bar ne onih koje bi mladoliki djole mogo da gleda u svojim decijim danima, poginuli su jadni novinari u zgradi u RTS nekih drugih masovnih zrtava i nije bilo, uglavnom su poginuli civili van beograda.
tako da nek smanji malo dogadjaj i ne preteruje
ma nemojПа не можемо се сви поредити са таквом јуначином какав си ти
Са Википедије:
Незванично се процењује да је погинуло између 1200 и 4000 цивила и да је рањено више од 12.000 лица.[21]
Сад, ја разумем да је теби увек мало српских жртава, али неколико хиљада побијених и рањених, уз стално узбуне, сирене и експлозије у непосредној близини, је озбиљна траума за дете од 12 година!
Ето, пошто ниси успео сам да израчунаш, открио сам ти и да је Новак у тренутку Нато агресије на Србију имао 12 година
Мада, претпостављам да би ти на његовом месту праћком обарао Томахавке
И?ma nemoj
ne moze drzava da se odluci dali je poginulo 1200 ili 4000. Pa nismo ruanda, svi su oni imali maticne brojeve, adrese stanovanja, porodice. I sad ne znas dali ti je neko od rodbine poginuo ili nije u 1999oj
eeeh decooo