ali ovoliko lajanje SNS-a sad na noleta, ja zaista nisam ocekivao, mislio sam da ce ga prosto izignorisati
narodu samo otvaraju oci koju dzukacku politiku vode
narodu samo otvaraju oci koju dzukacku politiku vode
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako. Izgleda ide stepenik po stepenik. Suptilno pocinje da ga ka.aHoce li Nole nakon finala na kameru da napise:"Vucicu, p.d.r."?
No further questionsJa sam ovde aktiviran od 2012.godine kad si ti piškio po pesku a Moje se mišljenje u vezi sportista nije menjalo .
mnogo ti palis vatru, mozda ima jos spaavaca, mislim terorista koji samo cekaju mig velikog brata pa da se dignu u vazduh, sad me bas naplasi, krenuli su sa gazenjem, sta je sledece, neke terase se cujem pominju...ccc. sns teroristiNo further questions![]()
И они ће да се активирају?mnogo ti palis vatru, mozda ima jos spaavaca, mislim terorista koji samo cekaju mig velikog brata pa da se dignu u vazduh, sad me bas naplasi, krenuli su sa gazenjem, sta je sledece, neke terase se cujem pominju...ccc. sns teroristi
ili su neke mentalno labilne licnosti, ili su programirani da gaze, i ko zna sta sve ne, a za sve je kriv aljek koji je trazio preumljavanje i lojalnost, znaci ako u vatru u vatru, nema sta da se razmislja, GAZIИ они ће да се активирају?![]()
A NED na aparatima. Zbog Maska...
Tad je predsednik bio Ante Markovic. Covek koji se najvise zalagao za propast Juge i postavio tudjmana na celu ndh. Tako da nije bio bas miran taj period. Tad je kpj harao i vrsio pritisak, a danas ti je to sns. Posle Aleksandra Karadjordjevuca, Srbija nikad nije imala pravog vladaraSecam se perioda 1981-1986...posle Tita tih 5-6 god niko nije ni znao niti ga je interesovalo mnogo ko je predsednik SFRJ, ko je glavni u SIV-u ili u pokrajnama i republikama + ti ondasnji funcioneri su koliko-toliko imali drzavnickog slifa pa se slabo i naturali po medijama...e kad se pojavio cika Sloba..tako su i ostali dobili u medijama znacajnu paznju ko da su estradne zvezde ili glumci umesto da su obicni sluzbenici koji rade za platu iz budzeta ako nevaljaju dobiju otkaz...medjutim od 1987-2025 nista se nije promenilo vec je boles uzela maha....Vucic,Djilas,Seselj,Karleusa,Zeljko Mitrovic,Canak i svi ostali traze medijsku paznju a stoka od naroda zvace i guta to ko dobar dan...ako neznamo za novo i bolje onda da se vratimo ako moze u taj period 1981-1986 sto se tice drzavnih cinovnika
Jel platio porez ovde? Omiljena tema Svinjformera.https://sportklub.n1info.rs/tenis/a...nasilje-nad-studentima-poraz-za-nase-drustvo/
Sada i zvanicno! Ljudina nema sta. Jedan od retkih javnih licnosti. Tu su jos Obradovic, Cavic, Bogdanovic, Spanovicka...
Evo vec picinju da pisu da je poluhrvat po majci.Da Dijanin deda klao srbe pi JasenovcuJel platio porez ovde? Omiljena tema Svinjformera.
Predsednik je bio Ante Markovic 1989 ja pominjem period 1981-1986 (pre Slobe Milosevica)Tad je predsednik bio Ante Markovic. Covek koji se najvise zalagao za propast Juge i postavio tudjmana na celu ndh. Tako da nije bio bas miran taj period. Tad je kpj harao i vrsio pritisak, a danas ti je to sns. Posle Aleksandra Karadjordjevuca, Srbija nikad nije imala pravog vladara
Sam reko. Lec go blachenye.Evo vec picinju da pisu da je poluhrvat po majci.Da Dijanin deda klao srbe pi Jasenovcu![]()
Majka mu je poluhrvatica tacnije. I kakav problem? Modricu je majka polusrpkinja. Predstavljaju rep. koje osecaju svojimSam reko. Lec go blachenye.
Ali pinkformer ce da pise danima i istrazuje koje Djokovicev pradeda. Sad ce celu lozu da mu cesljajuMajka mu je poluhrvatica tacnije. I kakav problem? Modricu je majka polusrpkinja. Predstavljaju rep. koje osecaju svojim
U periodu važenja zakona o zaštiti lika i dela uopšte bije bilo zdravo znati ko je na kojoj funkciji. Nije čudo da se niko baš ničega ne seća, svi su strogo pazili da ih vlast slučajno ne čuje.Secam se perioda 1981-1986...posle Tita tih 5-6 god niko nije ni znao niti ga je interesovalo mnogo ko je predsednik SFRJ, ko je glavni u SIV-u ili u pokrajnama i republikama + ti ondasnji funcioneri su koliko-toliko imali drzavnickog slifa pa se slabo i naturali po medijama...e kad se pojavio cika Sloba..tako su i ostali dobili u medijama znacajnu paznju ko da su estradne zvezde ili glumci umesto da su obicni sluzbenici koji rade za platu iz budzeta ako nevaljaju dobiju otkaz...medjutim od 1987-2025 nista se nije promenilo vec je boles uzela maha....Vucic,Djilas,Seselj,Karleusa,Zeljko Mitrovic,Canak i svi ostali traze medijsku paznju a stoka od naroda zvace i guta to ko dobar dan...ako neznamo za novo i bolje onda da se vratimo ako moze u taj period 1981-1986 sto se tice drzavnih cinovnika
sto jes jes - sad moze da se iz sve snage galami Vucicu pederu a stomak prazan , garderoba sva i letnja i zimska jako izraubovana i izamortizovana,cipele prokisnjavaju...zubi poispadali, hrana skuplja neg u MoskviU periodu važenja zakona o zaštiti lika i dela uopšte bije bilo zdravo znati ko je na kojoj funkciji. Nije čudo da se niko baš ničega ne seća, svi su strogo pazili da ih vlast slučajno ne čuje.
Pogledajte prilog 1673810
Robi isto. Ima još primera. Eto ovde to nekom smeta.Majka mu je poluhrvatica tacnije. I kakav problem? Modricu je majka polusrpkinja. Predstavljaju rep. koje osecaju svojim
Ne znaju debili gde vise udaraju. Cas su za nato, cas za Rusiju, pa onda za eu pa Kosovo je Srbija, pa priznaju. O stranim placenicima i izdajnicima da pricaju ljudi koji su doveli blera i klintona u Bg? Sredeta na miting. 2000000e klinton fondaciji?Robi isto. Ima još primera. Eto ovde to nekom smeta.
Samo što je KPJ nekima u boljoj uspomeni jer eto novine nisu pisale protiv njih. Za jednu reč se robijalo.Tad je predsednik bio Ante Markovic. Covek koji se najvise zalagao za propast Juge i postavio tudjmana na celu ndh. Tako da nije bio bas miran taj period. Tad je kpj harao i vrsio pritisak, a danas ti je to sns. Posle Aleksandra Karadjordjevuca, Srbija nikad nije imala pravog vladara
Ali pinkformer ce da pise danima i istrazuje koje Djokovicev pradeda. Sad ce celu lozu da mu cesljaju![]()
Evo vec picinju da pisu da je poluhrvat po majci.Da Dijanin deda klao srbe pi Jasenovcu![]()
Upomoć!!! Podržala ga je i Karleuša!!! Izdaja!!! Zavera!!! Pink!!! Čekaj, pa to je bilo 2018. Tad su oboje bili Mega Cool.Sam reko. Lec go blachenye.
Ljudi govore sami o sebi.Ne znaju debili gde vise udaraju. Cas su za nato, cas za Rusiju, pa onda za eu pa Kosovo je Srbija, pa priznaju. O stranim placenicima i izdajnicima da pricaju ljudi koji su doveli blera i klintona u Bg? Sredeta na miting. 2000000e klinton fondaciji?
Ko je ovu šta pito?Upomoć!!! Podržala ga je i Karleuša!!! Izdaja!!! Zavera!!! Pink!!! Čekaj, pa to je bilo 2018. Tad su oboje bili Mega Cool.
Pogledajte prilog 1673816
Pogledajte prilog 1673817
I tad je bilo isto, tj još mnogo gore, al baš sve se lakše podnosi sa 20 nego sa toliko + 40 i kusur. Svet je svakom lepši sa sedamnaest nego sa sedamdeset sedam.sto jes jes - sad moze da se iz sve snage galami Vucicu pederu a stomak prazan , garderoba sva i letnja i zimska jako izraubovana i izamortizovana,cipele prokisnjavaju...zubi poispadali, hrana skuplja neg u Moskvi
Samo plastično prikazujem nestalonst javnog mnjenja. Danas aplaudiraju, sutra ti isti urlaju. Već viđeno.Ko je ovu šta pito?