Novak: Nasilje nad studentima poraz za naše društvo!

Navedi mi jedan dobar razlog zasto bih ja to uradio ?
Inace imam nekoliko mesta na forumu koja su napravljena da budu za neformalne razgovore.
ako neces da se prljas sa politikom, onda ne znam zasto se javljas ovde
ako ti nije jasno da zlo potice od vrha sns-a, a mene ne razumes da ne mozes da prozivas nekog koji ti je zauzeo parking mesto, jer si ti sporac, ...

mislim, badava me vuces za jezik, gospodine misu, dovoljno si ti mene razumeo,a i ja tebe

jeste... ali dugo je cutao, dugo je i on jeo sendvice, sve dok mu je tako odgovaralo da se ne zamera vlastima zbog poslova u Srbiji.
Ne njegovih, Srđanovih i ostalih.
Baš njemu lično znači hoće li nići neka zgrada ili dve.

Ali to mu je mrlja.

Isto kao i Jokiću koji zbog braće i familije isto sarađuje...za sada.
A kako to:

a) Strašno!!! Bukurešt izgleda vidno bogatije od Beograda!!! Zadnji smo!!!

b) Ne može, nema gradnje u BG jer ja (tj N1) tako kažem!!!!

Malčice kontradiktorno?

Odgovorni Srbin Đoković odlučio se za poreske rajeve – Monako i Dubai. Tako je Đoković jedini iz velike četvorke koji ne plaća porez u otadžbini.
pa jel zaradio te pare u srbiji, pa da treba da placa? i kakve veze placanje poreza ima sa gazenjem dece po trotoarima? jaoj bolesti sns, sta vi imate u vasim glavama?

Браво Ноле, највећи од свих тенисера, тако говори одговорни Србин! :super:
Odgovorni Srbin se inače dosetio i da ponovo propoveda i tzv “Jugoslavije”. Kako kada v(j)etar puše.
AD895C9D-F9F8-4167-A4F9-F1F0AED937A9.jpeg

Studenti cim dovate diplomu pravac u pecalbu, ovde napuniti drzavu sa Azijatima,Afrikancima i ostalnim nesvrstanima....
A dramalama oko Vucica tj 1 pojedinca dal ce da ostane ili nece...nista to nece promeniti...kola se kortljaju nizbrdo i tu nema pomoci...

Ja sad treba da se mlatim sa prvim komsijom da sjasi Kurta a uzjasi Murta ,,,ne pada mi napamet idem u Tiranu ko izbeglica dok se ovde ne razcivija dal bolje da vlada Kalif licno ili Kalif umesto Kalifa

9788661632167.jpg

Sistem je kiseo al stariji je od svih nas koji smo ovde na forumu...oko 700.000 povezanih lica drze sve ovde u Sirbistanu...ostali su robovi...sa Vucicem ili bez njega...ako je bez njega ostace 699.999

Poslednja izmena:
Studenti cim dovate diplomu pravac u pecalbu, ovde napuniti drzavu sa Azijatima,Afrikancima i ostalnim nesvrstanima....
A dramalama oko Vucica tj 1 pojedinca dal ce da ostane ili nece...nista to nece promeniti...kola se kortljaju nizbrdo i tu nema pomoci...

Ja sad treba da se mlatim sa prvim komsijom da sjasi Kurta a uzjasi Murta ,,,ne pada mi napamet idem u Tiranu ko izbeglica dok se ovde ne razcivija dal bolje da vlada Kalif licno ili Kalif umesto Kalifa

9788661632167.jpg
Ovde se bori po sloganu"Da odu ovi, a da se ne vrate oni" protiv sistema celokupnog

Ovde se bori po sloganu"Da odu ovi, a da se ne vrate oni" protiv sistema celokupnog
nema od toga nista dzaba krecite ili je omladini mnogo dosadno pa im treba neka akcija....Vucic moz da padne ili da ostavku...a sve ostalo ostane isto ...i svi srecni i zadovoljni se vrate kucama ....pa za 10-15 god dodje nova generacija pa petlja isto to ili slicno.Sistem upravljanja i vladanja u Srbiji je takav da partija zna bolje sta je za narod nego sam narod...tako je bilo pre nego sto smo se mi rodili...tako ce biti i u buducnosti

nema od toga nista dzaba krecite ili je omladini mnogo dosadno pa im treba neka akcija....Vucic moz da padne ili da ostavku...a sve ostalo ostane isto ...i svi srecni i zadovoljni se vrate kucama ....pa za 10-15 god dodje nova generacija pa petlja isto to ili slicno
Sam primer suki. Najveci protivnik do juce vucica uz djilasa pa dobi fotelju. Dobice i djilas polako, samo tvrdi veci pazar. Svako je sa svakim bio u ovih 30gidina. Narod je to uvideo, ali sto kazes mozda kasno

Sam primer suki. Najveci protivnik do juce vucica uz djilasa pa dobi fotelju. Dobice i djilas polako, samo tvrdi veci pazar. Svako je sa svakim bio u ovih 30gidina. Narod je to uvideo, ali sto kazes mozda kasno
svima zinula goozica na PDV sto se naplacuje na lekove,opremu za bebe,pogrebnu opremu,hleb i so i sve ostalo na se nakace na taj nepresusni kazan a svima radni staz = 0...svi ce napraviti Potemkinova sela...i pustiti na Informeru ili na n1...5x skuplje nego u Japanu...po tenderu...narode stoko plati i navijaj za partizan ili zvezdu ili budi nacionalista ili levicar...zabavljajte se....mi krvopije smo uvek tu i za jedne i druge disemo vam u vrat

Back