Novak: Nasilje nad studentima poraz za naše društvo!

Ima ljudi zdravih u glavama - krenem ja tako da se parkiram u rikverc na slobodno mesto ispred radnje i dok ja idem u nazad na mesto, lik uleti na to parking mesto zamalo da se zakucam u njega. Covek zravo razmislja! Eto mesta, eto mene, daj da se uguram na mesto pre no sto se neko parkira pre mene. Nisam siguran ni da me je video/konstatovao, bez obzira na rikverc svetlo i ukljucen migavac i ociglednu nameru kretanja.

A mesta koliko hoces. Prekrstim se, slegnem ramenima i parkiram se na drugo slobodno mesto. Budi bog s nama.

Sve dok se ovo smatra zdravim u glavi nema nama boljeg drustva, a samim tim ni i drzave.
ja mislim da ti iako pravilno razmisljas, opet izvodis pogresan zakljucak, jer kako se cisti riba, od glave ili od repa?

https://sportklub.n1info.rs/tenis/a...nasilje-nad-studentima-poraz-za-nase-drustvo/

Sada i zvanicno! Ljudina nema sta. Jedan od retkih javnih licnosti. Tu su jos Obradovic, Cavic, Bogdanovic, Spanovicka...
Da Španovćki nije hteo da plati medicinsku intervenciju i pripreme a i Noleta je po svemu sudeći nešto zakinuo. Jedino ne znam da li je Nole bio u pravu pre nedelju dana kada je podržavao Vučića ili sada ? A možda nije ni bitno šta ti sportisti trabunjaju jer je to jednako relevantno kao kad bi životinje (koje su dresiranje da prebacuju loptu preko žice ili ubacuju u košaru ) misle o političkoj situaciji. Možda bi najbolje bilo pitati šta Miloš Šestić misli o tome svemu.

Da Španovćki nije hteo da plati medicinsku intervenciju i pripreme a i Noleta je po svemu sudeći nešto zakinuo. Jedino ne znam da li je Nole bio u pravu pre nedelju dana kada je podržavao Vučića ili sada ? A možda nije ni bitno šta ti sportisti trabunjaju jer je to jednako relevantno kao kad bi životinje (koje su dresiranje da prebacuju loptu preko žice ili ubacuju u košaru ) misle o političkoj situaciji. Možda bi najbolje bilo pitati šta Miloš Šestić misli o tome svemu.
Zasto si zavidna na tudje uspehe? Gora si i od botova, kad budu sad krenuli da pljuju Noleta. Vidis ja nemam ni cent od toga sto sam ustajao ujutru pred skolu/posao da ga gledam. Mnogi su sportisti, ali je retko ko covek. Ne volim ga ja samo zato sto je iz Srbije. Ruzno je mrzeti svakog boljeg, lepseg, uspesnijeg od sebe. Nole jeste legenda, ako ista pricacu ako dozivim unucima kakva je legenda bio. Kao sto tebi baka prica o titu ili sta ti ja znam. vucic ce biti na djubristu Istorije kao milosevic verovatno

Zasto si zavidna na tudje uspehe? Gora si i od botova, kad budu sad krenuli da pljuju Noleta. Vidis ja nemam ni cent od toga sto sam ustajao ujutru pred skolu/posao da ga gledam. Mnogi su sportisti, ali je retko ko covek. Ne volim ga ja samo zato sto je iz Srbije. Ruzno je mrzeti svakog boljeg, lepseg, uspesnijeg od sebe. Nole jeste legenda, ako ista pricacu ako dozivim unucima kakva je legenda bio. Kao sto tebi baka prica o titu ili sta ti ja znam. vucic ce biti na djubristu Istorije kao milosevic verovatno
ja ne glorifikujem noleta, da budem jasan, samo kazem da je donekle normalan, i naravno uspesan u tenisu, ali sam 100% siguran da mi imamo mnogo ljudi koji obolevaju pod rezimom, psihicki; krinka vazi za izuzetnu osobu, ali vidis sada sta pise
Jedino ne znam da li je Nole bio u pravu pre nedelju dana kada je podržavao Vučića ili sada ?
sta to ne znas, i kako mislis da ga je podrzavao., a sada ne? da pokusamo da ti razjasnimo eventualno, sta ovde ima da se "ne zna"? kao da te je Gruban zarazio, pa si kao i on pao/pala s kruske

Сад ће пендреци, сузавац, водени топови и тенкови да раде. Вожд припрема репризу:
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Протести_на_Тјенанмену_1989.
srbiji onda sledi pre rumunski nego kineski scenario, nije da pakostim, vec sam realan, ali se ipak nadam da on nema m-da, inace ne bi zagovarao lojaliste i novi pokret, jer svi vidimo da po inerciji ide na rusenje institucija i svih segmenta vlasti, ukljucujuci i izvrsnu

3x puta izbegavas da mi odgovoris na isto pitanje, masis temu, masis forum politika, i prelazis na religiju - onda ok, vidimo se na pdf religija, pa cemo tamo da nastavimo nekom drugom prilikom, gde te cekam

sve vreme odgovaram ali nazalost to izgleda da se ne primecuje.

ono sto sam napisao iz cega je proistela daljnja korespondencija je mentalitet danasnjih stanovnika koji se pokazuje i na ovom mikro primeru. Ukljuciv i to da mikro primer moze potpuno drugacije da se shvati.

Moja riba se dakle cisti od mentaliteta. Mada je riba tvoj postavljeni konstrukt, tako da imas pravo da je definises po svojoj zelji.

Ne vidim gde je tu religija? To sto se krstim? Mozes misliti kad neko ko nije vernik - krsti. Cini se nekako prigodnim gestom za situaciju.

na pdf religija ne zalazim, ne znam sta bi imao tamo da izjavim. Tamo je sve jasno i kompletirano.

mogao si i na primer da odgovoris. a ne da postavljas pitanja.

ja ne glorifikujem noleta, da budem jasan, samo kazem da je donekle normalan, i naravno uspesan u tenisu, ali sam 100% siguran da mi imamo mnogo ljudi koji obolevaju pod rezimom, psihicki; krinka vazi za izuzetnu osobu, ali vidis sada sta pise

sta to ne znas, i kako mislis da ga je podrzavao., a sada ne? da pokusamo da ti razjasnimo eventualno, sta ovde ima da se "ne zna"? kao da te je Gruban zarazio, pa si kao i on pao/pala s kruske
Nole niti ce da vice vucicu pederu niti da se savija pred njim i klice. Covek je civilizovan, svetksog mentaliteta i samo vrlo racionalan. Moze skoro celu vladu da kupi, ali nije to poenta. Ne pada mu na pamet da podrzi opoziciju i mozda gore krimose od ovih, vec staje kao sto je rekao uz buducnost i mladost. Ubedjen sam kao da Tesla govori iz njega, da i on da je ziv bi osudio vucica. Ee tako drugari rade svetski uspesni ljudi bez trunke kompleksa

Ne znam meni Nole deluje kao profuknjča mada to i nije bitno od te neobrazovane i primitivne osobe. Sportisti nisu ti koje treba pitati za bilo šta izvan sporta.

Moja riba se dakle cisti od mentaliteta. Mada je riba tvoj postavljeni konstrukt, tako da imas pravo da je definises po svojoj zelji.
ciscenje ribe je u kontekstu korumpiranosti; pa i sam vucic je najavio borbu protov korupcije po ko zna koji put, ali ti se onda pravis naivan
Ne vidim gde je tu religija? To sto se krstim?
ne, vec je religija kada ti meni kazes da podjem od sebe umesto sto se petljam u vlast
be the change you want to see
imas podanicki mentalitet, branis mi da se bavim politikom, kao vlast je vlast,a ja sam mali covek koji trebam da gledam svoja posla, sebe da menjam umesto sto bi da menjam vlast- zato ti ja kazem hajdemo na religiju da tamo nastavimo,a ti mislis da sam ja nesto drugo, da mi smeta sto se ti krstis? cak sam ti i rekao da te podrzavam u svemu, samo ne u zakljucivanju, pogresno zakljucujes,a imas sve ispravne inpute

podlegao si vucicu i njegovom preumljavanju kada mi kazes: be the change you want to see - to je moj zakljucak u vezi sa tvojim replikama meni

ja u usa nemam veze sa korupcijom, niti sam korumpiran, niti ikoga korumpiram, a u srbiji sam i te kako imao veze, od skolovanja, pa do zaposlenja, lecenja itd, u svim segmentima sam dolazio u dodir sa korupcijom, a u usa NE... i sad ti meni da popujes da podjem od sebe? pa ja sam i emigrirao zato sto sam odavno posao od sebe, a u srbiji da sam ostao mozda bih vec izgubio dusu - ja sam pobegao da spasem svoju dusu od korupcije, razumes? da bih danas mogao samoga sebe da pogledam u ogledalo

Poslednja izmena:
Djokovic samo zeli drustvu najbolje sto kao i javna licnost koja se ceni i postuje i treba tako.
20250119_173504.jpg

ono sto sam napisao iz cega je proistela daljnja korespondencija je mentalitet danasnjih stanovnika koji se pokazuje i na ovom mikro primeru. Ukljuciv i to da mikro primer moze potpuno drugacije da se shvati.
osudjujes malog coveka, generalizujes navodnim mentalitetom, a branis vlast, iz cega ja zakljucujem da si podanickog mentaliteta, savijas kicmu pred sns-om i av-om

pogledaj ove koji sada osudjuju novaka samo zato sto sto kaze sta misli i koga podrzava, jel to u redu?

Sto volim kako ga odmah napadaju po nalogu hahahahahahhahaha.

Sto ne napadate SUTANOVCA HAHAHAHAHAH
Šutanovac je jedan odvratna pojava, hebo ga onaj koji ga je rehabilitovao. Vučić je sam kriv što je propao onog momenta kad je pomislio da izvrši agresiju na Rusiju.
S druge strane u vezi Noleta u pitanju je principijelan stav, taj simpatični potrčko u svom školovanju nije imao ni jednu ekonomiju, ni jednu sociologiju ili teoriju države...... Njegovo mišljenje prema tome može biti relevantno za prebacivanje balote preko mriže i malo šta drugo.Kako kad je podržavao Vučića tako i sada. Toliko za ovu temu.

Back