Novak: Nasilje nad studentima poraz za naše društvo!

Вучић би био нико и ништа без помоћи УСА

images

Ne njegovih, Srđanovih i ostalih.
Baš njemu lično znači hoće li nići neka zgrada ili dve.

Ali to mu je mrlja.
mogu donekle da razumem primoranost na saradnju sa vlastima zbog humanitarnog rada fondacije koja je gradila vrtice po Srbiji koju je njegova zena vodila.
ne mozes da otvaras "drzavne" vrtice da da ne saradjujes sa vlastima.
sto se ostalih poslova tice, slazem se... radi se uglavnom o poslovima Novakovog matorog i njegove retardirane brace zbog cega je precutno podrzavao vlast svih prethodnih godina.

Isto kao i Jokiću koji zbog braće i familije isto sarađuje...za sada.
on je magarcina, on se nikad nece oprati zbog podrske Vucicu, ali narod debilan pa ga voli, bez obzira sto sere po njima!

Sta ste se uhvatili Djokovica? Zato sto ima para? Ima i Jokic jos vise od Djokovica pa ga niko i ne pominje. Srbi su mnogo glup narod. Trebaju im idoli eventualno spasitelji.
Gresis prijatelju. Taj Djokovic je ikona Srbije. Posle Tesle i Aleksandra Karadjordjevica, mi nazalost nismo imali uglednog svetskog coveka

O kakvom je nasilju reč ?
si ti pao s kruske? pa tamo hvalis saobracajne propise, a studentkjinja pala s krova auta koji ju je pokupio jer ste vi sns-ovci na celu sa av-om huskali lude-labilne vozace da nalecu na pesake koji protestuju, kao sve je po propisima, tj. dok god je sve po propisima?

kako ne znas za taj slucaj, a patrijarh je posetio u bolnici? ima slika na krovu auta, pre nego je pala na asfalt/beton, sta glumite vi sns vise, ocete vi da budete kaskaderi malo? koja ste vi banda ludaka, strasno!

jel imas ideju kojom brzinom moras da naletis na kaskadera da bi zavrsio na krovu auta?

Poslednja izmena:
Значи и Ноло постао: "страни плаћеник, опозиционар, агент западних служби и обојени револуционар"? :super:
Na upropastili ga australijanci. Uzeli ga pod svoje od onomad kad ga zatvorili. Izvrbovan i dobio silne dolare da osudi vlast u Srbiji. Kako ga nije sramota

pa naravno da srbija ima jos uvek vecinu ljudi zdravih u glavama, ali je pitanje koji %, mozda polovina da kazem orijentaciono

ljudi, poslednji je momenat da se pristupi lecenju umobilnika av-a, pa bi tek onda bilo nade za celokupno ozdravljenje nacije, ona druga polovina koja je obolela

to je jedino resenje, moramo da se fokusiramo sada., priblizavamo se odsudnom momentu,a ne presudnom, nece se desiti sto je vecina ocekivala

Ima ljudi zdravih u glavama - krenem ja tako da se parkiram u rikverc na slobodno mesto ispred radnje i dok ja idem u nazad na mesto, lik uleti na to parking mesto zamalo da se zakucam u njega. Covek zravo razmislja! Eto mesta, eto mene, daj da se uguram na mesto pre no sto se neko parkira pre mene. Nisam siguran ni da me je video/konstatovao, bez obzira na rikverc svetlo i ukljucen migavac i ociglednu nameru kretanja.

A mesta koliko hoces. Prekrstim se, slegnem ramenima i parkiram se na drugo slobodno mesto. Budi bog s nama.

Sve dok se ovo smatra zdravim u glavi nema nama boljeg drustva, a samim tim ni i drzave.

Back