Ružan finansijski
Aktivan član
- Poruka
- 1.491
Ovo izjava MNOGO daje vetar u ledja narodu mislim apstinentima i apoliticnima. Ni avu nije sve jedno verujte mi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto bi to radio?
Da li onaj koji cuti i zadržava u sebi je pametniji od nekog ko iskreno svoje mišljenje iskaže?
Fino ga castis, ako je neko relevantan to su sportisti, sad je on izdajnik od majke Hrvatice jel tako?Ма шалим се
свака будала треба да разјапи вилицу
и пева латиницу !
to sto je bilo za vreme demokrata, mozes slobodno da zaboravis, zna se sta mu sada sleduje, ako dobije i hoklicu umesto svilenog gajtana, neka se smatra srecnikomВучић би био нико и ништа без помоћи УСА
![]()
И секташ, сорошевац, Хрват, антисрбин...a sektas?
mogu donekle da razumem primoranost na saradnju sa vlastima zbog humanitarnog rada fondacije koja je gradila vrtice po Srbiji koju je njegova zena vodila.Ne njegovih, Srđanovih i ostalih.
Baš njemu lično znači hoće li nići neka zgrada ili dve.
Ali to mu je mrlja.
on je magarcina, on se nikad nece oprati zbog podrske Vucicu, ali narod debilan pa ga voli, bez obzira sto sere po njima!Isto kao i Jokiću koji zbog braće i familije isto sarađuje...za sada.
Gresis prijatelju. Taj Djokovic je ikona Srbije. Posle Tesle i Aleksandra Karadjordjevica, mi nazalost nismo imali uglednog svetskog covekaSta ste se uhvatili Djokovica? Zato sto ima para? Ima i Jokic jos vise od Djokovica pa ga niko i ne pominje. Srbi su mnogo glup narod. Trebaju im idoli eventualno spasitelji.
Sta mi mislili sto on sutira ili prebacuje lopticu. Te sportove prati 90 posto sveta i trenutno na trzistu rada upravo zbog popularnosti papreno placenoGresis prijatelju. Taj Djokovic je ikona Srbije. Posle Tesle i Aleksandra Karadjordjevica, mi nazalost nismo imali uglednog svetskog coveka
ah oh uh, polako da se vucicevic prvo nasmrce, pa krece sa dezinformerom da smrduckaИ секташ, сорошевац, Хрват, антисрбин...![]()
Jeste izdominirao amere letos, ali ne mogu da mu oprostim tolika odbijanja da igra za rep. Kao zcezdas kazem, Bogdanovic losiji igrac od njega, ali daleko veci covekon je magarcina, on se nikad nece oprati zbog podrske Vucicu, ali narod debilan pa ga voli, bez obzira sto sere po njima!
si ti pao s kruske? pa tamo hvalis saobracajne propise, a studentkjinja pala s krova auta koji ju je pokupio jer ste vi sns-ovci na celu sa av-om huskali lude-labilne vozace da nalecu na pesake koji protestuju, kao sve je po propisima, tj. dok god je sve po propisima?O kakvom je nasilju reč ?
Na upropastili ga australijanci. Uzeli ga pod svoje od onomad kad ga zatvorili. Izvrbovan i dobio silne dolare da osudi vlast u Srbiji. Kako ga nije sramotaЗначи и Ноло постао: "страни плаћеник, опозиционар, агент западних служби и обојени револуционар"?![]()
ah oh uh, polako da se vucicevic prvo nasmrce, pa krece sa dezinformerom da smrducka
Sta ti licno imas od toga sto je on "ikona" Da li bolje zivis?Gresis prijatelju. Taj Djokovic je ikona Srbije. Posle Tesle i Aleksandra Karadjordjevica, mi nazalost nismo imali uglednog svetskog coveka
pa naravno da srbija ima jos uvek vecinu ljudi zdravih u glavama, ali je pitanje koji %, mozda polovina da kazem orijentaciono
ljudi, poslednji je momenat da se pristupi lecenju umobilnika av-a, pa bi tek onda bilo nade za celokupno ozdravljenje nacije, ona druga polovina koja je obolela
to je jedino resenje, moramo da se fokusiramo sada., priblizavamo se odsudnom momentu,a ne presudnom, nece se desiti sto je vecina ocekivala
Pa ivim izjavama recimo bas steti ugled vucicu. A to su veliki kora i prema njegovom padu. Treba gledati malo sireSta ti licno imas od toga sto je on "ikona" Da li bolje zivis?
jeste... ali dugo je cutao, dugo je i on jeo sendvice, sve dok mu je tako odgovaralo da se ne zamera vlastima zbog poslova u Srbiji.
Значи и Ноло постао: "страни плаћеник, опозиционар, агент западних служби и обојени револуционар"?![]()
Oni se sad bave gde je ukradena vulinova slika od sinoc