Novak: Nasilje nad studentima poraz za naše društvo!

pa naravno da srbija ima jos uvek vecinu ljudi zdravih u glavama, ali je pitanje koji %, mozda polovina da kazem orijentaciono

ljudi, poslednji je momenat da se pristupi lecenju umobilnika av-a, pa bi tek onda bilo nade za celokupno ozdravljenje nacije, ona druga polovina koja je obolela

to je jedino resenje, moramo da se fokusiramo sada., priblizavamo se odsudnom momentu,a ne presudnom, nece se desiti sto je vecina ocekivala

Roditelji, da li biste vise voleli da vam dete bude na jecu ili na noleta? ja ne volim ni tenis, ni narodnjake, ali dilemu nemam.​

Карлеуша напала Новака због подршке протестима и расистички вређала студента​

Јелена Карлеуша синоћ је готово сатима путем Инстаграма нападала студенте, тврдила да су финансирани од стране "америчке и британске тајне службе", а у једном тренутку је својим пратиоцима пласирала огромну лаж.:thumbdown:

https://srbin.info/politika/karleus...ke-protestima-i-rasisticki-vredjala-studenta/

GhqMiB_XgAA5IVB.jpeg

Roditelji, da li biste vise voleli da vam dete bude na jecu ili na noleta?​

Јелена Карлеуша синоћ је готово сатима путем Инстаграма нападала студенте, тврдила да су финансирани од стране "америчке и британске тајне службе", а у једном тренутку је својим пратиоцима пласирала огромну лаж.:thumbdown:

https://srbin.info/politika/karleus...ke-protestima-i-rasisticki-vredjala-studenta/
Koga briga za karleusu.

Kako volim kad glupsoni poput Karleuše ne shvataju šta se dešava, pa govore stvari koje će ih u dogledno vreme jeko koštati.

pa naravno da srbija ima jos uvek vecinu ljudi zdravih u glavama, ali je pitanje koji %, mozda polovina da kazem orijentaciono

ljudi, poslednji je momenat da se pristupi lecenju umobilnika av-a, pa bi tek onda bilo nade za celokupno ozdravljenje nacije, ona druga polovina koja je obolela

to je jedino resenje, moramo da se fokusiramo sada., priblizavamo se odsudnom momentu,a ne presudnom, nece se desiti sto je vecina ocekivala
Svaka skoro bolest ima progres postepeno. Njemu (av) ne zelim da odmah krene sa lecenjem, mozda ozdravi. Uznapredovala bolest je neizleciva 😉

Kako volim kad glupsoni poput Karleuše ne shvataju šta se dešava, pa govore stvari koje će ih u dogledno vreme jeko koštati.
zabole nju, nafatirala se, preko javnih preduzeca skoro od kada botuje, a i pre jos, pa bila je popularna
Koga briga za karleusu.
pa poznata je... po oblinama, i jezicini, od skora i po botovanju

Ovo je odlicno. Karleusa vs Djokovic. Pa gde ces bolje 😃
zato sam ja upitao roditelje kao nepristrasan, jer ne volim ni tenis ni narodnjake, ni noleta ni jecu ne gotivim nesto posebno, ali kao roditelj....to je vec drugo:

Roditelji, da li biste vise voleli da vam dete bude na jecu ili na noleta? ja ne volim ni tenis, ni narodnjake, ali dilemu nemam.​

u stvari lazem, nole mi je favorit jer sam antivakser, ali opet da kazemo kao roditelj, jer su i decu hteli da nam pelcuju

https://sportklub.n1info.rs/tenis/a...nasilje-nad-studentima-poraz-za-nase-drustvo/

Sada i zvanicno! Ljudina nema sta. Jedan od retkih javnih licnosti. Tu su jos Obradovic, Cavic, Bogdanovic, Spanovicka...

Показао је ко је као човек
још кад је одбио вакцинацију.

Али добар је тенисер,
ја му све опраштам.

Можда неко његов да га научи да држи језик за зубима ?

Kada tandrkne ova vlast plastična qurvetina ostat će bez dinara, ne znam ko ju tjera da laje. Đoković je ljudina. Vidio je nakon nekog vremena da je Vučić zlo i maknio se od njega.

Показао је ко је као човек
још кад је одбио вакцинацију.

Али добар је тенисер,
ја му све опраштам.

Можда неко његов да га научи да држи језик за зубима ?
Zašto bi to radio?

Da li onaj koji cuti i zadržava u sebi je pametniji od nekog ko iskreno svoje mišljenje iskaže?

jeste... ali dugo je cutao, dugo je i on jeo sendvice, sve dok mu je tako odgovaralo da se ne zamera vlastima zbog poslova u Srbiji.
Ajde ne preteruj. Covek je apolitican kao prvo. Kao drugo kakvi sendvici, moze celu vladu da kupi sa sve ******im. Covek ne podrzava ni jednu opciju politicku u Srbiji, ni djilasa, ni vucica samo je realan i vidi kuda sve ovo vodi.

jeste... ali dugo je cutao, dugo je i on jeo sendvice, sve dok mu je tako odgovaralo da se ne zamera vlastima zbog poslova u Srbiji.
Ne njegovih, Srđanovih i ostalih.
Baš njemu lično znači hoće li nići neka zgrada ili dve.

Ali to mu je mrlja.

Isto kao i Jokiću koji zbog braće i familije isto sarađuje...za sada.

Back