Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i to sam napisao, u naredne 3 godine ce osvojiti sva 4 GS, ukupno 12 komada :)
Da se ne mucis sa brojevima,jednostavno napises:
Novak Djokovic - Nole - GOAT - Novak Djokovic - Sticker | TeePublic

:ok:

Не можеш имати после Аустралије две паузе, једну од месец и другу од месец и по...
и очекивати одмах резултат...
Монако је освајао кад је био много млађи и играо све редом.
Ово није било реално да узме, све и да је победио данас.

Не можеш имати после Аустралије две паузе, једну од месец и другу од месец и по...
и очекивати одмах резултат...
Монако је освајао кад је био много млађи и играо све редом.
Ово није било реално да узме, све и да је победио данас.
Tako je.Nakon tolike pauze logicno da ne moze igrati na nivou.Treba vremena.Ja se nadam tek rolan garos da ce odigrati dobro.Mada Nole nije bas zemljani igrac.Ja se vise nadam wimbldonu i us openu.

U Australiji je povredu izlecio za vreme turnira. Ona nasa cudotvorka mu je sastavila pukotinu u misicu za finale. Kao neko cudo da se dogodilo? :)
.
Јел ми се само учинило или сугеришеш да је Ноле симулирао повреду?

Мсм, не разумам какву предност би му то у било којој варијанти донело???

.

U Australiji je povredu izlecio za vreme turnira. Ona nasa cudotvorka mu je sastavila pukotinu u misicu za finale. Kao neko cudo da se dogodilo? :)
Ja ne verujem u onu cudotvorku.Suplja prica.On je posteno dobio Australiju u dobroj formi je bio.Mislim da je igranje pod povredom doprinelo da se posle 2 meseca lecio od puknuca loze.I logicno da mu sada treba mesec dana da udje u formu.Zemlja nije njegova podloga.Videt cemo.

.
Јел ми се само учинило или сугеришеш да је Ноле симулирао повреду?

Мсм, не разумам какву предност би му то у било којој варијанти донело???

.
To si sam zakljucio :D Prica o tome da neko osvoji turnir sa 30 mm pukotinom u zadnjoj lozi je budalastina, kogod da je ispricao.
Toliko od mene.

To si sam zakljucio :D Prica o tome da neko osvoji turnir sa 30 mm pukotinom u zadnjoj lozi je budalastina, kogod da je ispricao.
Toliko od mene.
.
Ма ОК, али и даље ми није јасно какву предност остварује неко ко лажира повреду.

Мсм, тај завој, бандаж или шатвећ само смета.

С друге стране, Ноле игра са врхунским професионалцима који су итекако истренирани да превазиђу и много теже провокације од стреса који доживе када на другој страни виде "повређеног" Нолета.

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back