Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko treba rafi da opere saku posle onoliko vadjenja gaca iz doopeta za vreme meca?

i zulufi su mu od guzova namazani.... ok 22gs ali brate u 21. veku da se toliko drapas a ovamo "beli sport"

e zato ce Nolo da ih sve pre ili kasnije spusti na 2nd place ... vo vjek vjekov :lol:
Ne znam, kontaktiraj ga emailom, mozda ti i odgovori :cepanje:

Nolo ce da potone, psihicki je pukao, ocekivao veliki come back a otresli ga svi redom... Ne moze da se zeza i da ocekuje da svuda pobedjuje.

jes pa da mi inbox zavonja na njegov sorc. necu odvratan mi je kao osoba ali svakako teska srca cestitam mu 22gs.
vadio gacerone iz doopeta ili ne

a cekam dan kad ce kao Lens Armstrog retroaktivno da se sazna kojim bivoljim lekovima se pucao
ne bili bio nepobediv :kez:
Mene vise zanima cime se Nolo pucao 2011 kad je podigao fizicku spremu za 200% :mrgreen:
Ako vec objavljuju nek onda obojicu kazne. Tako bi Roger ostao GOAT bez ikakve konkurencije.

Mene vise zanima cime se Nolo pucao 2011 kad je podigao fizicku spremu za 200% :mrgreen:
Ako vec objavljuju nek onda obojicu kazne. Tako bi Roger ostao GOAT bez ikakve konkurencije.
rogerov tata drzi sve sefove nacistickih zlocinaca !
to nisi znao ... e zato je pobedjivao ...
ovo gore super zvuci ali naravno nije tacno :D

roger moze samo da kaze e sta sam plesao kao balerina i bio elegantan na terenu bio sam... i nestace iz vidokruga kao Mari
os dva piva da sam u pravu?

rogerov tata drzi sve sefove nacistickih zlocinaca !
to nisi znao ... e zato je pobedjivao ...
ovo gore super zvuci ali naravno nije tacno :D

roger moze samo da kaze e sta sam plesao kao balerina i bio elegantan na terenu bio sam... i nestace iz vidokruga kao Mari
os dva piva da sam u pravu?
Biram drustvo za pice, bez uvrede :mazipsa:
Lepo bi bilo da das neki dokaz za Rogerovog tatu? Da ne budes samo jos jedno forumsko laprdalo? :lol:

Biram drustvo za pice, bez uvrede :mazipsa:
Lepo bi bilo da das neki dokaz za Rogerovog tatu? Da ne budes samo jos jedno forumsko laprdalo? :lol:

aj jbt nauci da citas :)
kladjenje u pivo nije da sedimo zajedno nego da kad izgubis opkladu budes dzentlmen i posaljes mi na adresu :D

a ono za rogerovo caleta sam lupetao nemogu i da hocu da na pojedinim temama se ne sprdam iz sve snage. to je jace od mene

aj jbt nauci da citas :)
kladjenje u pivo nije da sedimo zajedno nego da kad izgubis opkladu budes dzentlmen i posaljes mi na adresu :D

a ono za rogerovo caleta sam lupetao nemogu i da hocu da na pojedinim temama se ne sprdam iz sve snage. to je jace od mene
Naravno da jesi lupetao, drago mi je sto si barem priznao :lol:
A sto se tice piva, vise bi te kostao post express nego samo pivo :cepanje:

P.S. I ja se sprdam :lol:

kad izgubis opkaladu i kad te rastuzim i kad mi posaljes pivo
i da je "isporuka paketa" 1000din ...
pa to je neprocenjivo !

Nema tih para da mi bude zao da Mackoni gorke suze roni :lol:
Ako Bog tenisa nestane sa scene i svi ga zatim zaborave poslacu ti karton piva, o mom trosku.
Ali to se nece desiti u narednih 50 godina sigurno :lol:

grlio drveće, posećivao bosanske piramide i sa jecom gledao zalaske sunca na azurnoj obali dok mu je pepe gmaz češkao jajca
Ajoooj :maramica::maramica::maramica:

Ma rugaj se koliko hoćeš a nad modom uvek ima - admin!

konačno sam uspeo da te izvučem na svetlo dana :kez: :ok: tri nedjelje te čekam da daš neki komentar ali od tebe ni traga ni glasa , dobro je , važno da si tu
reagujem uvek kada ima ličnih uvreda

Nisi me ti izvukao, već tvoje nereagovanje na vređanje tenisera.
Ako nisi znao, vređanje tenisera je zabranjeno, ne samo članova!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back