Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.

Ајмо Нолееее!!!

novak-djokovic-roger-federer-and-rafael-nadal-made-me-the-player-i-am-today-.jpg

.

.

У финалу после финала Новак је рутински покупио четврти вимблдонски пехар.

Меч је по квалитету неодољиво подсећао на прошлогодишње финале, осим што овде није било плакања и слектакуларних медицинских интервемција.

Историја је тек почела да се пише ...

.

I ja sam bio malo skeptičan s obzirom da su ga povreda i odsustvo sa terena 2017. ozbiljno uzdrmali. Ali sada me je uverio da još nije rekao svoje. Možda neće sad baš da duplira broj osvojenih trofeja, ali sigurno će još da ih osvaja.

.

Небих се изненадио да Ђоковић освоји Вимблдон
10. јули 2018.

У својој редовној колумни за ББЦ спорт 31 годишњи Шкотланђанин говори о својој спремности, припремама за америчку сезону на тврдој подлози, зашто мисли да Новак Ђоковић може да освоји Вимблдон и зашто не тражи савете од Тима Хенмана о коментарисању...

"Новак може да победи обојицу, Роџера и Рафу. Оно што сам видео претходних пар дана, његова игра изгледа јако, јако добро."

Роџер Федерер испао у Вимблдону... али Рафаел Надал НЕЋЕ бити шампион - ЕКСКЛУЗИВНО
12. јули 2018.

...

"Ја сам вероватно једна од ретких која мисли да ће Новак освојити Вимблдон" изјавила је Шет за Експрес спорт. "Изгледа да се вратио. Вратио му се тај пламен и жељан је победа".

.

Poslednja izmena:
Posmatrala sam vojvotkinju od Kenta, svidja joj se nas Novak.
Nije ni gledala svog hazbenda tokom meca. Tako mi se bar ucinilo.
Eto, videsmo posle cetiri godine i malog Stefana, an fas.
I red je bio da ga konacno vidimo.
Sada Novak treba malo da pretumba ove iz prvih deset, jer neki ne zasluzuju da budu tu gde su sad.
Cast izuzecima.
Anderson se tako uplasio od meca sa Novakom, da to nije normalno. Tek se malo opustio u trecem setu.
Grozan tenis sam gledala.
Finale pre finala je bilo spektakularno. Ono sto smo gledali od Rafe i Novaka se gleda jednom godisnje.
To je bila prava teniska rapsodija.
Pomislis, ne moze bolje, kad ono... moze.
Od oba tenisera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back