Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
26815055_10210590389507111_2266635300663396315_n.jpg

Nole izdržao. :ok:

Izgubio je nekoliko vaznih poena sto je pokusao da se igra, da ponizi protivnika.....To mu nije prvi put, on voli to....

Ali to moze samo sa slabijima...Ko je u njegovoj kategoriji - ne prolazi dobro, sto se danas pokazalo....

Posle se nervirao, kreveljio, pravio grimase i gledao u nebo.....Kao da smatra da je sve cista srece i slucajnost sto je protivnik postigao...

U ovom danasnjem mecu sa Koreancem sam zapazio jedan VEOMA VAZAN DETALJ, pa cu iz tih razloga potamniti slova:

Publika UVEK I REDOVNO, svuda u svetu, navija za slabijeg i manje pozmatog protivnika kada igra sa nekom teniskom zvezdom....

Danas sam prvi put video obrnuti slucaj: publika je navijala za Noleta!

Zelim da verujem da je to zato sto ga publika voli i ceni, da ume da uspostavi kontakt sa njom...A ne zato sto je beo i nije zut....

Medjutim, ta iluzija u njegovim buducin bitkama moze brzo da nestane, ako nastavi da se krevelji i gleda u nebo kada kola krenu niz brdo.

Publici ne treba mnogo da okrene curak naopako...A tada ce sve biti jos mnogo, mnogo teze...

U ovom danasnjem mecu sa Koreancem sam zapazio jedan VEOMA VAZAN DETALJ, pa cu iz tih razloga potamniti slova:

Publika UVEK I REDOVNO, svuda u svetu, navija za slabijeg i manje pozmatog protivnika kada igra sa nekom teniskom zvezdom....

Danas sam prvi put video obrnuti slucaj: publika je navijala za Noleta!

Zelim da verujem da je to zato sto ga publika voli i ceni, da ume da uspostavi kontakt sa njom...A ne zato sto je beo i nije zut....

Medjutim, ta iluzija u njegovim buducin bitkama moze brzo da nestane, ako nastavi da se krevelji i gleda u nebo kada kola krenu niz brdo.

Publici ne treba mnogo da okrene curak naopako...A tada ce sve biti jos mnogo, mnogo teze...

Новак ужива посебне симпатије међу Озијима, баш као и Ана док је играла. Њих двоје су једноставно богови доле.

Док сам путовао континентом где год да сам се нашао у ма ком крају и где год да сам се идентификовао да сам из Србије, свако се трудио да помене нешто лепо о Србији у крајњем случају да воле и прате Новака и Ану. Ана је имала чак своју редовну фото рубрику у дневним новинама која се звала Анина сенка или тако нешто. Јурили су је свуда да би је сликали.

Медији су им били јако наклоњени и једини изрод који је одударао од те слике је Матс Виландер

Novak je izabrao, cini mi se, jedan novi put na kojem nije bitan vrhunski rezultat.
Novak se bori za prava tenisera,danasnji tenis lova,kapital velika industrija koja je uhvatila maha u svemu pa i tenisu,to je sadasnji Novakov pogled na tenis.
To sve ima veze sa molitvama,nacinom ishrane,psiho analizama....Pepeom itd.
Ja licno cu uvek ceniti sta je uradio u tenisu,veliki igrac,veliki Sampion...a koji put sad bira to je apsolutno njegovo pravo.

Novak je izabrao, cini mi se, jedan novi put na kojem nije bitan vrhunski rezultat.
Novak se bori za prava tenisera,danasnji tenis lova,kapital velika industrija koja je uhvatila maha u svemu pa i tenisu,to je sadasnji Novakov pogled na tenis.
Ja licno cu uvek ceniti sta je uradio u tenisu,veliki igrac,veliki Sampion...a koji put sad bira to je apsolutno njegovo pravo.

Hoces reci udareiel mu slava i pare u glavu?

Oce to od toga, hoce....

Izgubio je nekoliko vaznih poena sto je pokusao da se igra, da ponizi protivnika.....To mu nije prvi put, on voli to....

Ali to moze samo sa slabijima...Ko je u njegovoj kategoriji - ne prolazi dobro, sto se danas pokazalo....

Posle se nervirao, kreveljio, pravio grimase i gledao u nebo.....Kao da smatra da je sve cista srece i slucajnost sto je protivnik postigao...

Hjeona Čunga je 58. igrac na rang-listi. Njegova kategorija, slazem se.

Ma da...bice da je izabrao da izgubi. Namerno je izgubio, jer je kontra kapitalistickog sistema, i to tim putem iskazuje hahahaha....svasta ce covek ovde jos procitati.
A realnost je ustvari prosta.

Poslednja izmena od moderatora:
Najjaci komentari sa B92:

"Sad shvatam Noletovu sindikalnu borbu,za igrace koji nisu u prvih 50" - pobedio. :hahaha:

"Ajde Nole, da vidis koliko ih izmilelo iz jazbina, ne dozvoli da se slade. Zlo nikada nije pobedilo dobro." - ovakvih likova nema cak ni ovde. :sad2:

"Obožavam kad Nole da hejterima 2-3 gema da se nalože i raspišu po internetu a onda ih vrati u rupu gde im je i mesto!" - covek realno zna znanje. :zblesav:

"Đoković je pošteno namučio Čunga!" - nije da nije.

"Ako izgubi i drugi set pojacace se bol u laktu do neizdrzivosti." - LOL

"Bravo Nolo!!! vrhunski si se spremio...ali za grljenje i slanje srca publici. A sad kuci...da ti Pepe analizira stanje duha" - unakazio ga Pepe majmun. Kapiram da Rafa i Rodzer placaju liku....uspeo je sto oni nisu.

"Pepe, pojačaj dozu ljubavi." - pa ovo vec boli, ajmeee...

"Prestani da igraš tenis, bavi se svojim životom i izvuci se iz sekte da bi živeo kao normalan čovek. Nije sve u tenisu, ali život je jedan." - prejak komentar isto. To je to.

"Hvala za sve, ali igra je završena." - game over.

Ovaj sam izostavio, a zasluzuje da bude tu:

"Korejski cunami oduvao Imazovog mirotvorca i vegana."

Amin:

"Da se NE lažemo naš Đoković više NIJE teniser No1. već drugorazredni tenisrer i tu činjenicu treba da prihvatimo. Kako god ..."

"Molitve, zagrljaji, ljubav i mir, veganska ishrana, promena pobedničkog tima - sve je učinio da dođe do ovoga nakon osvajanja Rolan Garosa '16. Biće to neslavan i tužan kraj jedne velike karijere."

"sad ima više vremena za grljenje drveća"

:zblesav:

Poslednja izmena:
1369703_nolo_ls.jpg

Odmah po završetku meča koji je odigran u Melburnu, Jelena se oglasila na svom Tviter nalogu i napisala poruku svom dragom.

- Bilo je divno gledati te ponovo na terenu nakon svega što si prošao. Dug je put. Idemo korak po korak. Volim te. Moj heroj - napisala je Jelena.

Da li covece,botu ili sta si vec imas imalo mozga i pameti...
Novak igra za veliku lovu i za ogromne ugovore kao i svi drugi,on je sluga kapitalizma.
Pricas o nekome ko zivi u Monte Karlu do sada je zaradio preko 100 miliona a ti ga nazivas nekim borcem za prava i protivnikom kapitalizma..
O kakvoj borbi,molitvama,psiho analizama pricas?

Da li covece,botu ili sta si vec imas imalo mozga i pameti...
Novak igra za veliku lovu i za ogromne ugovore kao i svi drugi,on je sluga kapitalizma.
Pricas o nekome ko zivi u Monte Karlu do sada je zaradio preko 100 miliona a ti ga nazivas nekim borcem za prava i protivnikom kapitalizma..
O kakvoj borbi,molitvama,psiho analizama pricas?

E ****** ti zagrdi...nista tebi jasno nije.z:((

E ****** ti zagrdi...nista tebi jasno nije.z:((

Novak je covek kapitalista koji obozava dolare,sta ti nije jasno...
Pravis od njega Ce Gevaru a on to nije.
To je standardna prica sportista kao oni poklanjaju pare svi su veliki dobrotvori svi igraju iz ljubavi,a sa druge strane jedan Mesi ima godisnje 100 miliona,Djokovic 40-50,i slicne cifre..
Naravno on je te pare zaradio na posten nacin svaka cast mu na tome,ali nemoj onda da prodaju price kako igraju iz ljubavi i kako pare nisu bitne.

Novak je covek kapitalista koji obozava dolare,sta ti nije jasno...
Pravis od njega Ce Gevaru a on to nije.
To je standardna prica sportista kao oni poklanjaju pare svi su veliki dobrotvori svi igraju iz ljubavi,a sa druge strane jedan Mesi ima godisnje 100 miliona,Djokovic 40-50,i slicne cifre..
Naravno on je te pare zaradio na posten nacin svaka cast mu na tome,ali nemoj onda da prodaju price kako igraju iz ljubavi i kako pare nisu bitne.

Ko je "gladan" para taj grize, iz ljubavi ....pa sam Novak kaze da mu je tenis u drugom planu....nemoj vise,nije ovo za tebe.Ok

1369703_nolo_ls.jpg

Odmah po završetku meča koji je odigran u Melburnu, Jelena se oglasila na svom Tviter nalogu i napisala poruku svom dragom.

- Bilo je divno gledati te ponovo na terenu nakon svega što si prošao. Dug je put. Idemo korak po korak. Volim te. Moj heroj - napisala je Jelena.
uzas.

valjda je to trebala da mu kaze licno ili preko telefona daleko od ociiju/usiju javnosti, a ne da to radi, radi sopstvene promocije javnim objavljivanjem.

Ajde ljudi nekenjajte ovaj Chung je odigro fenomenalan mec i to je to kapa dole....Nole jos uvek nije zalecen 100% i kako stvari stoje pitanje je sta ce biti da li ce uopste sanirati ovu povredu...Kakva drustvena/socijalna borba Pepe Ilmaz drvece cvece ***** materine...Ono sto meni kida zivce je sto ovi iz Novakovog tima ili koji su do skoro bili u timu poput Bekera Agasija sta ti ja znam svaki put filozofiraju o zivotu kad se Novak spomene i svi bi o tome da razglabaju a o povredi i njegovoj fizickoj spremi se onako govori usput kao o necemu sporednom...Bacis pogled na teren i sve ti je jasno vidis da ga taj lakat koci i da to nije to...Ako uspe da sanira povredu vratice se i osvojilice jos nekoliko Grend Slemova...ako ne to je to..Hvala na svemu legendo...

Nego kad smo vec kod nebitnih stvari ima li Dokiceva kakavu novu 'srceparajuci izjavu o svome odrastanju' bez toga nemoze nijedan dobro propracen turnir to je sad najbitnije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back