Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je pokazalo?

Не пратиш стање рецимо на АТП листи? Пао са Првог на Четврто место и изгубио разлику над Марејем од читавих 9000 бодова. Све откако је почео да шири љубав. Ај Боки, лебати не свирај. И сам Новак каже да није онај стари и да мора да се пронађе. Прочитај и, на пример, шта и како је Мекинро прокоментарисао његов пад и где он види узроке.

Poslednja izmena od moderatora:
Не пратиш стање рецимо на АТП листи? Пао са Првог на Четврто место и изгубио разлику над Марејем од читавих 9000 бодова. Све откако је почео да шири љубав. Ај Боки, лебати не свирај кyрцу. И сам Новак каже да није онај стари и да мора да се пронађе. Прочитај и, на пример, шта и како је Мекинро прокоментарисао његов пад и где он види узроке.

Ne shvatam tvoju izjavu, definitivno.
NOLE nije trebao igrati OI za Srbiju...one su ga slomile. To je sve. Pepe je tu da to popravi i to veoma dobro radi :).
Shvati da ti ovo nije fudbal i da taj isti Mekenro rekao da je nema razlike izmedju NOLETA i federera...sve to u 24 sata. Nemoj fatati stvari iz konteksta.

- - - - - - - - - -

:rotf:

Jeste, obavezno.
Nole ce sa 37 da osvaja Vimbldon, Australian Open, US Open, a Boga mi i Pariz. Samo mu treba dati vremena...njemu i njegovom Imazu. :heart: :lol:

Ako posle ove runde prezivi jos dve moze od srece da se suta u dupe.

Zasto ne bi? Sa obzirom da je definitivno najspremniji na tour-u idem od toga da ce igrati bar do 37-e :)...ukoliko sam ne prestane zato sto to vise ne zeli, a i tu bih ga podrzao. Msm zasto bi dizao rejting takvima kao ti? Iskreno, radi njega te Svabe gledaju sa vise respekta. To znas ti a znam i ja :).

Не пратиш стање рецимо на АТП листи? Пао са Првог на Четврто место и изгубио разлику над Марејем од читавих 9000 бодова. Све откако је почео да шири љубав. Ај Боки, лебати не свирај кyрцу. И сам Новак каже да није онај стари и да мора да се пронађе. Прочитај и, на пример, шта и како је Мекинро прокоментарисао његов пад и где он види узроке.

Haha konačno da mu lepo napišeš! :lol:

- - - - - - - - - -

NOLE nije trebao igrati OI za Srbiju...one su ga slomile. To je sve. Pepe je tu da to popravi i to veoma dobro radi :).
Shvati da ti ovo nije fudbal i da taj isti Mekenro rekao da je nema razlike izmedju NOLETA i federera...sve to u 24 sata. Nemoj fatati stvari iz konteksta.

- - - - - - - - - -

Zasto ne bi? Sa obzirom da je definitivno najspremniji na tour-u idem od toga da ce igrati bar do 37-e :)...ukoliko sam ne prestane zato sto to vise ne zeli, a i tu bih ga podrzao. Msm zasto bi dizao rejting takvima kao ti? Iskreno, radi njega te Svabe gledaju sa vise respekta. To znas ti a znam i ja :).

Igraće i osvajaće GS kao Karlos Moya sa 37 godina :cepanje:

Daj pređi na teme humor i slično...ovo već i prestaje da bude smešno :mazipsa:

.
Ti nisi sam svoj. Šta radi? Kako i na koji način to popravlja? Time što na svim turnirima ispada u prvom ili drugom kolu? Taj Pepe Mamlaz treba da leti iz Novakovog života dok je još vreme. :evil:

- - - - - - - - - -

Nadam se da će dobiti Gulbisa, čak i ako Gulbis odigra kao danas. Tad bi mu put do polufinala bio otvoren.

Sad će Pepe Mamlaz da mu da energiju. :sad2:

YWQktkqTURBXy8xOWY4YTdjODZhNzY3MDkyMWVlZDNkZTQxODNlMDU4My5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Novak - Nole se, uz izvrsnu igru, plasirao u treću rundu Vimbldona, savladavši Adama Pavlašeka sa 6:2, 6:2, 6:1.
Njegov naredni rival biće Ernests Gulbis iz Letonije.
IDEMO NOLE MAJSTORE
:heart::heart::heart:

Obavezno je najspremniji. Pogotovo sa ovih 56 kila koliko sad ima. :rotf:
A ovo drugo...pa ne znam sta da ti kazem, to su neki gastarbajterski kompleksi valjda, koje ja ne shvatam. Nikad nisam ni razmisljao o takvim glupostima. Pogotovo jer mi je najbolji drug "svaba", kako ih ti nazivas, uz to sam ja rodjen ovde i zivim ovde vec skoro 30 godina, tako da mi takve stvari nikad nisu padale ni na pamet. Jadan je onaj kome treba Novak da bi ga Nemci, Danci, Ameri itd. tretirali i gledali kao nekog koga treba postovati. Uzas...

Nadam se da će dobiti Gulbisa, čak i ako Gulbis odigra kao danas. Tad bi mu put do polufinala bio otvoren.

Ma da...Koje crno polufinale, bre...uzima Nole Vimbldon lagano, idi begaj... :rotf::rotf::rotf:

Ti nisi sam svoj. Šta radi? Kako i na koji način to popravlja? Time što na svim turnirima ispada u prvom ili drugom kolu? Taj Pepe Mamlaz treba da leti iz Novakovog života dok je još vreme. :

Ti zaista mislis da si ti kompetentniji od njegovih rodelja ili masinerije koja iza njega stoji?

:) nemoj ILKE nismo djeca.

- - - - - - - - - -

Obavezno je najspremniji. Pogotovo sa ovih 56 kila koliko sad ima. :rotf:
A ovo drugo...pa ne znam sta da ti kazem, to su neki gastarbajterski kompleksi valjda, koje ja ne shvatam. Nikad nisam ni razmisljao o takvim glupostima. Pogotovo jer mi je najbolji drug "svaba", kako ih ti nazivas, uz to sam ja rodjen ovde i zivim ovde vec skoro 30 godina, tako da mi takve stvari nikad nisu padale ni na pamet. Jadan je onaj kome treba Novak da bi ga Nemci, Danci, Ameri itd. tretirali i gledali kao nekog koga treba postovati. Uzas...
:

Ma ne...ja to onako. Posto ti kao rodjen u DE i tako dobro integrisan, ipak obitavas ovde sa sve izjavama o godisnjim odmorima, poslovima i kucama :)...sve ostalo je nebitno. Sam o sebi pricas.

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
Ti zaista mislis da si ti kompetentniji od njegovih rodelja ili masinerije koja iza njega stoji?

:) nemoj ILKE nismo djeca.

- - - - - - - - - -

Ma ne...ja to onako. Posto ti kao rodjen u DE i tako dobro integrisan, ipak obitavas ovde sa sve izjavama o godisnjim odmorima, poslovima i kucama :)...sve ostalo je nebitno. Sam o sebi pricas.

- - - - - - - - - -

Ja se slažem sa tim da Imaz ima dobru ulogu u Noletovom životu. Da mu pomogne da privede karijeru kraju i da se ne potresa mnogo zbog toga :D

Ta mašinerija koja je iza njega stojala i sa njim imala uspeha ga je napustila otkako je Ovaj Mamlaz došao. A roditelji davno već nemaju na njega uticaj. :sad2:

Ma apsolutno nije! Naprotiv!
Vrijeme ce pokazati svoje.

- - - - - - - - - -

Ja se slažem sa tim da Imaz ima dobru ulogu u Noletovom životu. Da mu pomogne da privede karijeru kraju i da se ne potresa mnogo zbog toga :D

Apsolutno tacno...!!! Napokon da i ja u tvome postu procitam nesto konkretno i realno :). Ja se nadam da ce tak i biti. NOLE je pokazao da je najveci u istoriji...sada zaista vise nema potrebu da nepotrebno sagori na psihickom planu. Ima zdravlje, svoju Jelenu, Stefana, sada je i druga beba na putu...tako da, Pepe treba da je u njegovom timu da sacuva prvenstveno njega posto zaista vise nema potrebu za mentalnim naporima :)

Poslednja izmena:
Ma apsolutno nije! Naprotiv!
Vrijeme ce pokazati svoje.

- - - - - - - - - -

Apsolutno tacno...!!! Napokon da i ja u tvome postu procitam nesto konkretno i realno :). Ja se nadam da ce tak i biti. NOLE je pokazao da je najveci u istoriji...sada zaista vise nema potrebu da nepotrebno sagori na psihickom planu. Ima zdravlje, svoju Jelenu, Stefana, sada je i druga beba na putu...tako da, Pepe treba da je u njegovom timu da sacuva prvenstveno njega posto zaista vise nema potrebu da mentalnim naporima :)

Ниси ми објаснио на који то начин Пепе Мамлаз помаже Новаку да побеђује. Боки, ти као спортиста аматер знаш да успех зависи од тренинга. Не од срања неког квази психолога. Па тај Мамлаз нема два разреда средње школе а ти овде причаш како такав шарлатан Новака припрема за успех. :dash:

Ниси ми објаснио на који то начин Пепе Мамлаз помаже Новаку да побеђује. Боки, ти као спортиста аматер знаш да успех зависи од тренинга. Не од срања неког квази психолога. Па тај Мамлаз нема два разреда средње школе а ти овде причаш како такав шарлатан Новака припрема за успех. :dash:

...u prethodnom mecu apsolutne kategorije sam uganuo stopalo, nateklo je i jedva sam se mogao osloniti na njega. Na pauzi izmedju cetvrtfinalnih i polufinalnih meceva mi prilazi trener i kaze: "Borise odjavljujem te za polufinalni mec". Sta sam ja odmah negodovao i rekao da zelim da probam iako je na drugoj strani trebao da se nadje teskas, decko koji predstavlja studentski grad BG. Udjem u mec, i uzmem ga 3:1 :).
Dzaba ti trening ako si povredjen...ono sto te u tim momentima spasi je mentalni sklop i stanje u kojem se nalazis, ILKE :).

Poslednja izmena:
...u prethodnom mecu apsolutne kategorije sam uganuo stopalo, nateklo je i jedva sam se mogao osloniti na njega. Na pauzi izmedju cetvrtfinalnih i polufinalnih meceva mi prilazi trener i kaze: "Borise odjavljujem te za polufinalni mec". Sta sam ja odmah negodovao i rekao da zelim da probam iako je na drugoj strani trebao da se nadje teskas, decko koji predstavlja studentski grad BG. Udjem u mec, i uzmem ga 3:1 :).
Dzaba ti trening ako si povredjen...ono sto te u tim momentima spasi je mentalni sklop i stanje u kojem se nalazis, ILKE :).

По теби није потребно тренирати уопште? Довољно је грлити дрвеће и ширити љубав?

Боки ти негираш овде и науку и спорт. Какав си то пример дао да оправдаш Пепу Мамлаза у Новаковом тиму? :sad2:

А за менталну чврстину Новаку је довољно да га у публици гледају жена и дете а не Пепа Мамлаз. ( Необразовани шарлатан)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back