Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni npr nije jasno kako "neki" tj ti toliko mogu uzivatu u NOLETOVIM porazima. Ti ispada da uzivas u tudjoj nesreci...

posle svakog (a bilo ih je nesto malo) novakovog uspeha, obavezno prosetam po mestima gde obitavaju.

sto bi moj brt eric cartman reko: "their tears of unfathomable sadness are delicious".

a nie lose ni propratiti ih i u ovakvim periodima, vesele, razdragane i razigrane, uvek iznova nesvesne da suze samo sto nisu jopet krenule.

posle svakog (a bilo ih je nesto malo) novakovog uspeha, obavezno prosetam po mestima gde obitavaju.

sto bi moj brt eric cartman reko: "their tears of unfathomable sadness are delicious".

a nie lose ni propratiti ih i u ovakvim periodima, vesele, razdragane i razigrane, uvek iznova nesvesne da suze samo sto nisu jopet krenule.

Ja nikada nisam više pisao na forumu nego kada je Nole pobeđivao. To što si ti gušter na ovim temama nije moj problem, nego tvoj :mazipsa:

my 2 cents na tu temu: novak je bio lepski momak i "lepsi" teniser dok je imao masu.

al posto ne radi poso lep nego izdrzljiv, covek skino masu i pretvorio se u sajlu.

moze komplikovanije da se objasni, ali sto, kad je prosto bolje.

jao dečko ne blamiraj se više
verovatno su iz drugih odelenja dolazili u školsko kad je tvoje odeljenje imalo fizičko...da te gledaju i da se smeju:hahaha:
antitalenat si za sport, ali si talenat da izguglaš glupost ili poluinformaciju
bmi indeks se najviše koristi da bi se izračunao procenat masti u organizmu bitan za bildere, a ne koliko je sposobnost nekog sportiste u odnosu na njegovu težinu
aj ne javljaj se više...skupljaj salvete

nemas ti pojma

nije mogao da me predje fudbaler koji je kasnije ( nakon 3 god) igrao u zvezdi pa u realu posle

trenirao karate od 7 god

najbolji klikeras i stonoteniser u skoli

a da i tapke sam razbijao

Ja igrala kosarku i odbojku.
Plivala.
U Americi rekreativno igrala tenis.
Posle povrede kolena mogu samo da plivam. :(

Pa to ti je najbolje za zglobove.

Ja igram basket i mogu da demoliram sve forumaše 1 na 1 :D Sa Gold-om bi bilo tesno, doduše...

- - - - - - - - - -

Inače Rodik je imao 89 kg na istu visinu kao Novak, uz čak niži procenat masti. Zato je servirao 240 km/h a Nole 170 km/h sa njegovom kilažom :cepanje:

Pa samo smem da plivam, dusa me boli sto vise nisam aktivna.
Najvise mi je krivo sto ne mogu da igram basket.

- - - - - - - - - -

Vec smo pisali o Novakovom servisu.
Ali tako je kako je.
Tu se sad malo sta moze promeniti, kad ga vec nije do sada pojacao...

Ajoj, Bautista je vratio brejk.
Bogami, opet cisti linije.
Samo da se Novak ne iznervira zbog opomene i toga sto je
Spanac veoma precizan.
Sad se resava drugi set.

- - - - - - - - - -

Mnogo me boli koleno. :(

Novak je pob edio Bautistu kako se ocekivalo.

Igrao je malo bolje nego ranije, ali jos jako daleko od dobre igre.

Zaista se nesto sa njim dogadja.

I kada je bilo sigurno da ce pobediti Aguta, bio je napet i nervozan.

Kao da je pocetnik....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back