Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Побудале и без новца. Баш зато да би га зарадили. А Ноле је веома брзо постао самосталан и ослободио се утицаја породице. Онда га ухватише лујке и лудаци-мамлази. :sad2:

Konfucije je govorio: "Novac je najopasnioji OTROV za one koji ga nisu imali, pa ga odjednom steknu mnogo!"

Velika istina koju sam ja iskusio u zivotu.

DZtgvqgU8AI3pQz.jpg:large

Đoković završio saradnju i sa Štepanekom!

stepanek.jpg

Andre Agasi pre nekoliko dana saopštio je javnosti da više neće sarađivati sa Novakom Đokovićem, a onda je najbolji srpski teniser najavio još jednu promenu.

On je saopštio da prekida saradnju i sa Radekom Štepanekom.

U saopštenju dostavljenom medijama navodi se da su Đoković i Čeh posle mastersa u Majamiju donelu takvu odluku

"Privatni odnosi sa Radekom su bili i ostaće izvanredni, a Novak je uživao da radi sa njim i uči od njega. Izuzetno je zahvalan na podršci koju je dobijao od Radeka tokom proteklog perioda", stoji u saopštenju.

Radek Štepanek je zvanično trener Novaka Đokovića postao krajem novembra prošle godine, ali budući da je srpski teniser bio na pauzi zbog lečenja povrede lakta nisu zajedno nastupali na mnogo turnira.

Navodi se i da Đoković ostaje fokusiran na napredak i željan je da se vrati jači i odlučniji posle duge pauze zbog povrede, koja je uticala na njegovo samopouzdanje i igru. U isto vreme, srpski teniser konstantno i strastveno traži nove načine da povrati pobedničku formu.

Ko je sve radio sa Novakom? I ko je sledeći?
Novak Đoković će posle kratkog odmora sa porodicom početi sa pripremama za sezonu na šljaci i za predstojeće turnire.

Iako se ne navodi na kojem će to turniru prvo nastupiti posle razlaza sa članovima svog stručnog štaba, Đoković je ranije najavio u svom kalendaru da bi to trebalo da bude masters u Monte Karlu, koji počinje 15. aprila, a na kojem je osim u singlu prijavio i učešće u dublu sa Filipom Krajinovićem.

uzrok pada je bitan

treba mu vise mase i energije

i zelje

moze da menja trenere koliko hoce , nisu oni problem , on je.

Saglasan sa celim postom a boldovano je ispravan zaključak.

- - - - - - - - - -

e vidis to ne znam da li je on to zaista rekao ili je neko to kasnije dodao...

mislim znam za taj dodatak ali nikad nisam bio siguran da li je to njegova originalna misao.

ali je vrlo istinita.

Vidiš da i Nole piša uz vetar. :sad2:

Posle rastanaka sa trenerima Agasijem i Štepanekom, Đoković će u Monaku nastupiti bez pomoći trenerskog tima, ali uz njega je i dalje brat Marko.

''Povratak na šljaku. Hajde da se isprljamo'', napisao je Novak uz zajedničke fotografije sa Markom, koji očigledno i dalje promoviše poznati slogan Pepea Imaza ''Ljubav i mir'', što možete da vidite na njegovoj majici.
:sad2:

Đoković i Vajda opet zajedno!

Najbolji srpski teniser je u Marbelji gde se zajedno sa Marjanom Vajdom priprema za turnir u Monte Karlu.

20110501npDjokoN60.jpg

Srpski as se nalazi u Marbelji gde se priprema za turnir u Monte Karlu, a nakon što je radio sa bratom Markom - od danas mu se na treninzima pridružio i nekadašnji trener Marjan Vajda, čovek s kojim je sarađivao sve do prošle godine.

Njih dvojica su obnovili saradnju, mada sad nije jasno da li samo privremeno ili će Vajda ponovo postati "prvi trener" Novaka Đokovića.

Prethodne nedelje došlo je do razlaza sa Andreom Agasijem i Radekom Štepanekom, a u medijima se spekulisalo da bi upravo Vajda mogao da se vrati u Novakov "štab", dok se spominjao još i Boris Beker i Ivan Lendl.

Đoković je daleko od prave forme, trenutno je tek 13. na ATP Listi, a ono što je bilo vidljivo na turnirima u Majamiju i Indijan Velsu jeste to da nije imao dovoljno snage.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back