Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.alo.rs/nole-ne-brukaj-se-vise-i-mani-se-vracara-i-meditacije/154323

ali stvarno

spojio se sa svojim unutrasnjim i sa prirodom :dash:

pa brate..ako si se spojio sto gubis od levaka?

vec sam rekao ranije..nije strasno izgubiti ali on postaje polako rijaliti zvezda.

ovo na snimku mi lici na Zvezdarsku sumu, gde idem da trcim sa kucetom i budem u jos uvek netaknutoj prirodi
jedan od komentara :
"Tužno je videti te tako...praznog! Bez energije, bez radosti, vatre na terenu. Čini se da nećeš da se boriš. Čini se kao da te je neko naterao da budeš na terenu".

i bas je lepo rekla ta osoba..prazan , bez energije,bez radosti i vatre na terenu
ali svakako ga ne treba vredjati..zbog svega sto je uradio zadnjih deset godina..

http://www.alo.rs/nole-ne-brukaj-se-vise-i-mani-se-vracara-i-meditacije/154323

ali stvarno

spojio se sa svojim unutrasnjim i sa prirodom :dash:

pa brate..ako si se spojio sto gubis od levaka?

vec sam rekao ranije..nije strasno izgubiti ali on postaje polako rijaliti zvezda.

Nije problem ni spajanje sa prirodom, ni meditacija, ni reiki (ova poslednja dva i ja praktikujem vec godinama i imam samo koristi), vec je problem sto sebe dovodi u poziciju da mu se smeju i da se sramoti. Deluje kao da ga neko trera puskom da igra. I Nadal i Federer imaju sponzore (a zar nemaju svi oni?) pa ne rade to sebi.

ovo na snimku mi lici na Zvezdarsku sumu, gde idem da trcim sa kucetom i budem u jos uvek netaknutoj prirodi
jedan od komentara :
"Tužno je videti te tako...praznog! Bez energije, bez radosti, vatre na terenu. Čini se da nećeš da se boriš. Čini se kao da te je neko naterao da budeš na terenu".

i bas je lepo rekla ta osoba..prazan , bez energije,bez radosti i vatre na terenu
ali svakako ga ne treba vredjati..zbog svega sto je uradio zadnjih deset godina..

Da ispricam nesto sto ima veze sa temom:

Mladi vukovi, ako se gaje u kuci i ako se hrane samo mlekom i kuvanim biljnim ostacima i kuvanim mesom, mogu da odrastu veliki i budu kao svaki pas ovcar....Da slusaju coveka, da se igraju sa decom, jednom recju da budu veran pas, a ne vuk....

Ali, samo ako jednom pojede parce nekuvanog, krvavog mesa, iste noci ce se desiti cudesna trasformacija; ljupki vucic, koji se igrao i lizao svima ruku, postace DIVLJA ZVER, VUK koja ce prvo napasti onoga kome je jos do juce lizala ruku!

I to je put bez povratka: tada se mora odmah ubiti!

Ovo sam ispricao da vidite koliko israna moze da utice na karakter, kako zivotinja tako i coveka....

Ne kazem da Nole sad treba da pocene da jede zivo meso da bi mu se vratila agresivnost, ali treba da se hrani raznovrsno, sa svim vrstama mesa i povrca.

izgubio je jednog novog trenera zbog neslaganja u stravovima i pristupu radu.

ŠOK Agasi i Nole prekinuli saradnju, otkriveno i zašto!

Saradnja Đokovića i Agasija bila je kratkog daha.

agasi%20djokovic_1000x0.jpg

Andre Agasi i Novak Đoković prekinuli su saradnju. Kako je Agasi rekao za ESPN, sa slavnim srpskim teniserom nije mogao da nađe "zajednički jezik".
- Sa najboljom namerom sam hteo da pomognem Novaku. Međutim, prečesto smo se složili da se ne slažemo. Želim mu samo najbolje - rekao je Agasi.
Agasi je u prethodnom periodu radio u Novakovom stručnom štabu kao povremeni trener, pošto je uz Srbina bio, uglavnom, na većim turnirima.
Posle njegovog odlaska, Đoković će nastaviti da radi samo sa stalnim trenerom Radekom Štepanekom.
Čuveni srpski teniser se još nije oglasio ovim povodom.

bitno je da je pepe i dalje u timu

sad sam malo googlao i nasao sam zasto je prekinuo saradnju sa bekerom..jasno je jos tad receno samo sto mi nismo zeleli/hteli da ih procitamo

Razočarani Beker otvorio dušu i konačno otkrio istinu: Novače, zbog ovoga sam i otišao od tebe!

Beker-Djokovic-620x350.jpg

Poraz Novaka Đokovića od Denisa Istomina u 2. kolu Australijan opena razočarao je mnoge njegove navijače, a posebno je pogodio njegovog bivšeg trenera Borisa Bekera. Nemac je u prvoj izjavi odmah nakon meča istakao da je bio šokiran, dok je u intervjuu za Njujork Tajms nešto kasnije potpuno otvorio dušu.

- Sve vreme je izgledao potpuno nonšalantno na terenu, a to nije Novak kojeg ja poznajem! Više bih voleo da ga vidim kako lomi reket, cepa majicu, čini nešto da pokaže emociju. Nije sramota gubiti mečeve. Dešavali su se porazi od Mareja, Nadala ili Vavrinke u finalu US Opena.

- Od takvih igrača može da se izgubi. Čak i kada Novak igra dobro, može da izgubi. Ali, ne od Denisa Istomina! Đoković nije povređen, vodio je 2:1 u setovima... Sve što se desilo na tom meču je bilo neobično i ne uklapa se u sliku koju imam o Novaku Đokoviću - rekao je Beker.

Nemac se posebno osvrnuo na izjavu Đokovića posle osvajanja Rolan Garosa, kada je istakao da mu tenis više nije prioritet. Otkrio je i da je to bio glavni razlog što je prekinuo saradnju sa Srbinom.

- U drugom delu prošle godine Novakovi prioriteti su bili drugačiji i on je to sam priznao. To je za mene bio glavni razlog zašto sam prekinuo saradnju, jer sam osetio da moj posao više nije toliko važan. U meču protiv Istomina video sam kod njega nedostatak volje i želje da se pobedi .

izgubio je jednog novog trenera zbog neslaganja u stravovima i pristupu radu.

bitno je da je pepe i dalje u timu
То сам и рекао горе. Нема он шта да се слаже или не слаже са тренером кога је ангажовао. Има да га слуша бре а не да му намеће своје ставове. Замисли да мене ангажује ђак да га подучавам математику или физику и да ми још сервира шта ће од онога што га учим да прихвати а шта не. :sad2:

То ми се свиђа и то ћу да учим а то ми се не свиђа и нећу . :dash:

- - - - - - - - - -

Pa da, fora je u tome da nije Novak njih otkačio, nego oni njega, kad su videli koliko je sati.

Променио је мердевине на које се попео па му се сваке друге мердевине учиниле савладивим.

То сам и рекао горе. Нема он шта да се слаже или не слаже са тренером кога је ангажовао. Има да га слуша бре а не да му намеће своје ставове. Замисли да мене ангажује ђак да га подучавам математику или физику и да ми још сервира шта ће од онога што га учим да прихвати а шта не. :sad2:

То ми се свиђа и то ћу да учим а то ми се не свиђа и нећу . :dash:

- - - - - - - - - -

Променио је мердевине на које се попео па му се сваке друге мердевине учиниле савладивим.

:lol: Ali se ispostavilo da su te nove kraće od starih.

ĐOKOVIĆ IMA NOVOG GURUA: Evo ko je zapravo on i čime se tačno bavi

Novak Đoković je posle operacije lakta odlučio veoma brzo da se vrati na teren, a to se ispostavilo kao greška. Došlo je do rane eliminacije u Indijan Velsu, a nekoliko dana kasnije i u Majamiju. Shvativši ozbiljnost situacije Novak je odlučio da pronađe novo rešenje.

Kako smo načuli, Đoković nije jedini sa srpske javne scene koji posećuje Ilića i u potpunosti mu veruje. Na tretmane su mu dolazili i brojni pevači, kao i sportisti.

“Zahvaljujući formalnom obrazovanju iz medicine mogu da se približim ljudima. U mom iskustvu i traganju i zapadni i istočni pristup isceljivanju se integrisao. Zbog toga je moj jezik razumljiv zapadnom čoveku, koga bi holistički pristup Istoka na prvu loptu odbio. Krećem od stanja tela i emocija, vraćam se umu i duhu, kombinujući sve tehnike koje sam naučio i povezujem ih reikijem. Moj stil nije pretenciozan, pristupačan je i bez pompe. Moje učenike i pacijente (a svi su oni moji prijatelji) učim kako da što lakše integrišu reiki u svakodnevni život. Posmatram energetsko stanje i nudim lek kroz metaforičnu priču koja problem prikazuje ogoljeno i jasno. U tome se krije motivacija stotine mojih učenika da rade na sebi kako bi pronašli mir, spokoj i radost u zdravom životu. U pitanju je tehnika koja, iako duboko ukorenjena u duhovnim učenjima Istoka, podjednako pomaže i verniku i ateisti i agnostiku jer ima svoje uporište u savremenoj nauci. Potrebno je samo malo otvoriti um i biti spreman na rad na sebi”, istakao je Žarko na svom sajtu objašnjavajući čime se zapravo bavi.

Kao što je svima poznato Novak je dugo sarađivao sa Špancem Pepe Imazom, čijim tretmanom očigledno nije bio zadovoljna, pa je Đoković odlučio da pomoć zatraži od domaćeg gurua.

kad vec tako deli stanove mogao bi i meni jedan da pokloni :)

mislim..pomocicu mu isto kao i taj novi guru :)

ne znam samo sto ne vrati vajdu i staru ekipu sa kojom je i postigao uspeh...

Неће Вајда да гледа два гуруа испред себе.

- - - - - - - - - -

Kao što je svima poznato Novak je dugo sarađivao sa Špancem Pepe Imazom, čijim tretmanom očigledno nije bio zadovoljna, pa je Đoković odlučio da pomoć zatraži od domaćeg gurua.
Из овога произилази да Пепе није више у тиму а то нисам нигде прочитао као вест.

vidim da se pise da ce mozda lendl doci na mesto trenera..iskreno nesto sumnjam jer se secam da je marej svojevremeno pricao da je lend kao iz nocne more i da trazi striktno pridrzavanje pravilima koje uspostavi a nesto sumnjam da je djokovic spreman na to..kad je puklo sa agasijem koji je sigurno blaza varijanta lendla.

I meni treba smestaj. Da bezim od lude majke.
Neka baraka. Nista pretenciozno.

Хоћеш да се јавиш Нолету? :lol:

- - - - - - - - - -

vidim da se pise da ce mozda lendl doci na mesto trenera..iskreno nesto sumnjam jer se secam da je marej svojevremeno pricao da je lend kao iz nocne more i da trazi striktno pridrzavanje pravilima koje uspostavi a nesto sumnjam da je djokovic spreman na to..kad je puklo sa agasijem koji je sigurno blaza varijanta lendla.

То нема појма. :roll:

Kada je covek mlad i brzo zaradi velike pare ili dobije veliku moc - on pobudali! Ne moze psiha to da mu podnese...

Pa pocne da BRLJVI....

Nije Novak jedini primer toga....Mnogi su pali na tom ispitu mentalne snage.....

"Guru" o kome se pise u tekstu uopste nije nov, godinama je sa Djokovicem i pre Imaza.

А који кyрац му је онда био потребан Пепе Мамлаз? :evil: :sad2:

- - - - - - - - - -

Kada je covek mlad i brzo zaradi velike pare ili dobije veliku moc - on pobudali! Ne moze psiha to da mu podnese...

Pa pocne da BRLJVI....

Nije Novak jedini primer toga....Mnogi su pali na tom ispitu mentalne snage.....

Побудале и без новца. Баш зато да би га зарадили. А Ноле је веома брзо постао самосталан и ослободио се утицаја породице. Онда га ухватише лујке и лудаци-мамлази. :sad2:

Нису. Све су исте величине али он на оним другим не уме да се пење. И паде са врха.

Neko je podmazao prečke :lol:

- - - - - - - - - -

Svi se sećamo kako je išla karijera J. Janković kad je počela da menja trenere na svaka 3 meseca. I kako joj i danas ide... to je jednostavno kraj.

- - - - - - - - - -

А који кyрац му је онда био потребан Пепе Мамлаз? :evil: :sad2:

- - - - - - - - - -

Побудале и без новца. Баш зато да би га зарадили. А Ноле је веома брзо постао самосталан и ослободио се утицаја породице. Онда га ухватише лујке и лудаци-мамлази. :sad2:

Vuče njemu Srđan i dan danas pare...garantovano.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back