- Poruka
- 328
Odgledajte ovaj korisan viudeo i shvatiće te koliko je opasno odreći se Biblije!!!
E Novače Novače kojim si putem pošao!!!
E Novače Novače kojim si putem pošao!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja se smorihAjde da je video 3 minuta pa da se smejem, ali gledati pola sata idiotizama i gluposti...maaaaajde.![]()
Pa u pravu su ovi što su napravili video, Djoković se zaista bavi okultnim vještinama sa Istoka.
Zar je moguće da osoba nakon najgore sezone u životu (2010) postigne najbolju i to osvoji 3 GS-a + deset drugih turnira, a da nije umiješana neka viša sila?
Pa u pravu su ovi što su napravili video, Djoković se zaista bavi okultnim vještinama sa Istoka.
Zar je moguće da osoba nakon najgore sezone u životu (2010) postigne najbolju i to osvoji 3 GS-a + deset drugih turnira, a da nije umiješana neka viša sila?
Tako su i za Isusa govorili, kada je lečio ljude.
Ako i postoji neka viša sila, to je Ljubav prema sportu kojim se čovek bavi.
Tako su i za Isusa govorili, kada je lečio ljude.
Ako i postoji neka viša sila, to je Ljubav prema sportu kojim se čovek bavi.
Tako je Djavolko...![]()
Nemoguće da ti sam od sebe toliko lupaš gluposti. Mora da si posednut demonom gluposti.
Kakvo bogohuljenje! Uporedjuješ mesiju sa jednim smrtnikom koji postiže ovozemaljske "uspjehe",i to isključivo za sebe!
Ti nisi ni opsjednut,toliko si glup da i demoni bježe od tebe.
![]()
Tako bi Vi rekli opet za mesiju, ako bi kojim slučajem došao, vidi ovog smrtnika šta radi, mora da su neke demonske sile u njemu i isključivo radi za ličnu korist.
A sada ti odgovara Isus kada smo se dotakli tvog idola, zar ne?!
Ajde da je video 3 minuta pa da se smejem, ali gledati pola sata idiotizama i gluposti...maaaaajde.![]()
Tako je Istinski!!!
i ja se smorih
Tenis ne volim, Djoković mi nije idol ali nisam toliki verski fanatik da Djokovića vidim u kandjama demona.
I o kakvom Isusu govoriš...Ja sam se samo za divno čudo složio sa Djavolkom.
Ovaj podforum budi ponovo moj interes
Steta sto je vreme inkvizicije davno proslo, krajnje vreme je da se...vrati![]()
Pobedio sam zmiju!!!
ZNaš kako to ide prijatelju...Uspeh je ono što se najteže ...oprašta...
A dokle ide fanatizam vernika SPC najbolje se vidi iz uvodnog dela ove teme.