Novak Djokovic se opet folira

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Danas je Novak Djokovic ponovo pravio pretstavu i zajebanciju . Naime lagao je da je povredjen vec neznam zasto iz njemu poznatih razloga morao je da se pojavi na terenu i NAMERNO izgubi. Ako je bio povredjen normalno je da selektor jednostavno izvede na teren zdravog tenisera a ne Djokovica koji se sprdao na terenu sa nacionalnim timom kao da je on njegovo vlasnistvo. Svi znamo da jednostavno nije vise mogo da ostane na ovom turniru jer njemu je na prvo mesto grenslem i onda naravno nije mogo vise da nastavi da igra na ovom turniru. I sad cemu to prenemaganje po terenu i laganje da ima povresu zgloda??? Zasto jednostavno nije reko da ne moze da igra vise i kraj price to je casno i posteno a ne da ovako laze i da se prenemaze i ponizava po terenu. To mu inace nije prvi put iz nekih razloga je namerno gubio i finala grenslemova kao prosle godine na vimbldonu o;o pre dve godine na rolangarosu kada je namerno izgubio od nadala/ Sve me to vise navodi na pomisao da on ipak ili radi za kladionice ili je uzenjen od njih pa mora da slusa naredjenja ili se i sam kladi na njegove meceve. Naravno ne mislim on licno da uplacuje tikete nego da ima neke timove koji to rade za njega sirom sveta mnogo tiketa na mnogo mesta po malo uloga ali se skupi vise stotina miliona uplata u kladionice sirom sveta. Naravno to je samo moja pretportavka jer inace i sam ne mogu da nadjem bolje objjasnjenje zasto gubi namerno meceve a neke jako bitne cak i finala grenslemova a ovamo kaze da su mu to najvazniji turniri i kaze da zeli da ima najvise osvojenih a ovamo namerno gubi finala. Eno onomad i od sinera je namerno izgubio na nekom istom slicnom turniru za nacionalni tim

Poslednja izmena:
a mozes li ti nesto normalno da napises neki argument, komentar ili bilo sta a ne samo da vredjas na licnoj osnovi? Pises ko da si dete od 7,8 godina mozda i jesi ko zna
A jel si ikada ti razmislio pre nego sto si otvorio temu?

Da li si ikada stao malo, napisao tekst ili kao i obicno samo lupetas!?

Tacka, zarez, nov pasus su kod tebe nepoznata stvar.

Znas samo da optuzujes ljude bez ikakvog dokaza.

Seces clip-ove kako tebi odgovara.

Drugar iz peska ti je vrihovni vodja masona, malteskih vitzova i glavni covek koji upravlja svime....

Daj bre izadji malo, nadji tu curu za brak koju trazis decenijama.....

Ja bih rekao i da je Sinneru (pro)dao Dejvis kup pobedu..
Ali. Dokaži ko ima veći reket u tenisu.

Tenis je sport i jedan od najzahtevnijih.
Ali. Je sport...loptica.

No briga me tek onako..

A ovo, šta će...tenis je to.
Taj Junajted kup nema neki prestiž.
I nisu imali šanse protiv raspoloženih domaćina...

Ovde gresis jako

Novak je dao svoj zivot sportu, i ostao je da im zagorca zivot svima u tenisu.

Obzirom da nemate u vidu da zaradjuje nekoliko lux jahta nedeljno i da je mogao da se povuce i da trosi pare i zivi svoj jedini zivot u punom gasu, niste korektni. Pokazite postovanje on je goat, legenda.

Danas je Novak Djokovic ponovo pravio pretstavu i zajebanciju . Naime lagao je da je povredjen vec neznam zasto iz njemu poznatih razloga morao je da se pojavi na terenu i NAMERNO izgubi. Ako je bio povredjen normalno je da selektor jednostavno izvede na teren zdravog tenisera a ne Djokovica koji se sprdao na terenu sa nacionalnim timom kao da je on njegovo vlasnistvo. Svi znamo da jednostavno nije vise mogo da ostane na ovom turniru jer njemu je na prvo mesto grenslem i onda naravno nije mogo vise da nastavi da igra na ovom turniru. I sad cemu to prenemaganje po terenu i laganje da ima povresu zgloda??? Zasto jednostavno nije reko da ne moze da igra vise i kraj price to je casno i posteno a ne da ovako laze i da se prenemaze i ponizava po terenu. To mu inace nije prvi put iz nekih razloga je namerno gubio i finala grenslemova kao prosle godine na vimbldonu o;o pre dve godine na rolangarosu kada je namerno izgubio od nadala/ Sve me to vise navodi na pomisao da on ipak ili radi za kladionice ili je uzenjen od njih pa mora da slusa naredjenja ili se i sam kladi na njegove meceve. Naravno ne mislim on licno da uplacuje tikete nego da ima neke timove koji to rade za njega sirom sveta mnogo tiketa na mnogo mesta po malo uloga ali se skupi vise stotina miliona uplata u kladionice sirom sveta. Naravno to je samo moja pretportavka jer inace i sam ne mogu da nadjem bolje objjasnjenje zasto gubi namerno meceve a neke jako bitne cak i finala grenslemova a ovamo kaze da su mu to najvazniji turniri i kaze da zeli da ima najvise osvojenih a ovamo namerno gubi finala. Eno onomad i od sinera je namerno izgubio na nekom istom slicnom turniru za nacionalni tim
Novak Djokovic je jedan od najuspešnijih tenisera u istoriji, i optužbe za namerno gubljenje mečeva ili saradnju s kladionicama ozbiljne su tvrdnje koje zahtevaju čvrste dokaze.

Pravo pitanje i tema za mozda verovali ili ne, ako ne za teorije zavere je sledece ...

Zasto oba srpska junaka su pobrali bas nadimak DZOKER...
Ok...jesu im prezimena Djokovic i Jokic pa kao izvedenica od toga..., ali sto ne Dzo i sl...vec bas Dzoker...
Dzoker kao simbol i pojam je ipak neka manifestacija Devila tj djavola i sl....tako da bolje da su ih postedili tog nadimka...

A kod Jokica je tek posebna prica onaj duks Denvera na onoj fotki kad je imao 3-4 godine...
To je vec...time-traveling...

...

Иде Никола Тесла,

па одма' после њега иде Ноло.

A u vezi mog prethodnog posta...
Takodje je interesantno da imena oba srpska svetska sportska junaka su na slovo "N", tj podudaranje sa inicijalom "N"ikole Tesle...

Kod Jokica koji se PROSLAVIO U AMERICI...i ne samo inicijal vec celo ime NIKOLA...kao i ime NIKOLE Tesle koji se PROSLAVIO U AMERICI....

...

Back