Novak Djokovic, predsednik Srbije?

AV je dojajan za SNS i Srbiju koja ga glasa

Najveci sin naroda i narodnosti posle Tita

Pogledajte prilog 1589487

Zamisli familije ljudi ciji su sinovi ostavili kosti na Kosarama

Zamisli momke koji su to preziveli na tim polozajima

Zamisli porodice ljudi koje su sekli u komade u Zutoj Kuci

Ovo sto radite vi iz SNS, to nema reci u recniku da se kvalifikuje kakvi ste vi
koji bre "VI" ? ja nemam veze sa SNS. Ja sam nadlezan za mnogo krupnije stvari od te pilicarske stranke.
Za mene je AV dobar samo dok nas drzi van NATO, dok ne priznajemo Kosovo i dok ne udaramo rusima sankcije. Ostalo me se ne tice.
A te price toboze patriotske, nacionalne,.....sa slicnim glupostima su nas zamajavali i dok su nam unistavali Jugoslaviju.

Evo sta pise danas u nekih bugarskih medija:

Како не верујете да постоји Бог и да је праведан и да воли људе?

На најподлијој, сатанској, антихристовој и богоборачкој олимпијади. Ђоковић на сваком мечу носи православни крст, који обично стоји испод његовог тима, али у Паризу, после изопачења либерала на отварању, сваки пут демонстративно после меча вади крст и љуби га. Не може се натерати да каже све што мисли и осећа о открићу, родној идеологији и све више демонском либерализму, али својим гестом јасно даје до знања.

Међутим, он има 37 година. Повредио је колено на Вимблдону, а сада током Олимпијског турнира поново се повредио. Карлос га је разбио у круг пре само неколико недеља и у најбољој је форми у животу. Кладионице су дале само 23 одсто шансе да Ђоковић игра у финалу.

Напредан атлетски узраст, узастопне повреде, потпуна доминација Алкараза пре само неколико дана... Какву год невиђену вољу, снагу и карактер Ђоковић има, то се не може освојити без Божије помоћи. Ноле верује безусловно и даје све од себе, а Бог га одозго гура и гура, помаже му да прође све болове и физичка ограничења, јер је одлучио да управо сада, на овој Олимпијади, један од његових најбољих синова заслужује и мора да победи. За себе и своју породицу, за своју земљу, али пре свега за Бога и хришћанство.
......
I jos
Мрзели су га јер је био Словен. Извиждали су га јер се није уклапао у њихове лажне вредности, јер је тукао њихове идоле, како се усуђујеш; невољко су признавали његове победе, питали се како да их омаловаже, спречили га да игра јер није вакцинисан, ухапсили га, држали у изолацији десет дана и на крају протерали, само да би Надалу дали победу у Аустралији, нису му дозволили плаи улази у САД, опет због вакцина,

не могавши да га победи на терену, користили су се лажним изговорима, мрзели су га јер је после сваке велике победе истицао да је као спортиста почео да се развија као спортиста под бомбама ових истих „аристократа“, на крају су пожурили да га пензионишу, истекло му је време, да оде, већ је био јадан, нису му ни признали да је неколико недеља после операције колена стигао до финала Вимблдона.

Коначно, на њиховим омиљеним црвеним теренима, баш на Ролан Гаросу, где су делили краљевска крунисања, победио би Надала, а у финалу и његовог пажљиво припреманог наследника.
И последњим поеном, освојеним убитачним ударцем, у који је убацио све искусно, зачепио им је уста. Од беса су га на брзину сакрили са екрана, одмах прешли на друга мања такмичења, само да не покажу његов тријумф. Ко је и помислио да ову љигаву Олимпијаду одржи у престоници ружних и изопачених, а не у престоници лепоте и слободе.

Kakve su ovo gluposti?
Video sam i botovske komentare po internetu tipa DJOKOVICA ZA PREDSJEDNIKA SRBIJE i to na razlicitim platformama od instagrama, jutjuba, reddita, i bas djeluje kao da je botovski potpis.
Pa samo da pitam ljude jeste li vi normalni?
Covjek koji je najbolji teniser i sportista svih vremena da udje u politiku? Da udje u kaljugu zvana politika? Stvarno nekim ljudima IQ nije veci od sobne temperature.'
Covjek cija je net worth preko 250 miliona da ulazi u politiku ?!
Iskreno, zao mi vas je ako ste u tolikom beznadju i ako u Srbiji nema neko da stane uz narod vec se ljudi zaludjuju da bi to mogao biti Novak... jezivo.

Poslednja izmena:
Спортисти нису баш најпаметнији људи, и без обзира што народ воли Ђоковића, он није за политичара.
A ovi su ti pametni? Imas pogresnu sliku,sto rece moja pokojna majka za Tomu Nikolica,grobar da nam bude predsednik?sacuvaj boze. Veze oni nemaju,prosecan forumas ima vece opste obrazovanje od vecine politicara,PalmaMarkovic nije procitao knjigu u zivotu,neki su formalni predstavnici nac.manjina. Imaju agendu sta da rade i pricaju idrze se toga. Ko se dobro snalazi pred kamerama ,moze da prodje u politici.Glumci najcesce,Zelenski,Regan,Lecic...

Ђоковић је сада на тесту да ли ће као родољуб који виче Косово је Србија и као велики љубитељ природе који посећује Јахорину и пирамиде у Високом да подржи Свесрбијанске саборе против литијума, или ће иде да се слика са Чипуљчанином.

Nadam se da mu necu nauditi ovom temom,verujem da se SNS mrsti i strahuje i od same pomisli da bi Novak svoju popularnost u narodu pretocio u politiku. Upoznali smo njegov karakter i nemam sumnju da kad bi zeleo ozbiljno bi ugrozio aktuelnu Vucicevu duboku drzavu.
Blizi mu se kraj karijere,dostojno je predstavljao Srbiju,ceo svet zna za njega. Poznaje najmocnije ljude na planeti,elokventan,govori odlicno engleski a sluzi se francuskim i spanskim jezikom.
Nećeš da mu naudiš stalno ga bombarduju glupim komentarima....
Djoković je primer razlike izmedju čoveka i neljudi, čovek koji toliko zaradjuje i svaka nacija bi ga htela u svoje redove, je ostao čovek i Srbin....za razliku od onih koji za kikiriki rade protiv Srbije....Ne za pare, nego za sitne pare takoreći kikiriki...

Ђоковић је сада на тесту да ли ће подржи Свесрбијанске саборе против литијума, он као неки велики љубитељ природе који посећује Јахорину и пирамиде у Високом, или ће иде да се слика са Чипуљчанином.
Bolesno je to botino....
Da nećete da i njemu sudite?

Ne bi. To je samo iluzija. Većinski narod je ovde pun mazohizma, opet će da nađu nekog novog Miloševića i Vučića. To nam je fetiš i tu teniseri ne pomažu ;)
Jasno je meni da posle Vucica dolazi Vučić..Međutim neko kao Nole bi mogao da osvoji vlast da hoće..Problem je što to njemu ne treba. Ostale Vučići pojedu za dorucak ..Imterestno mi je kako on sece konkureciju na pocetku ..Ludi Radule Jankoovic ,Milica Nestorovic itd ..Sve ih je eliminisao na vreme pre nego sto su postsli pretnja i sad izgleda da nema opozicije ..Ozbiljno on radi te stvari .. Ovaj litijum ako ga ne sruši gledat cemo ga jos 20g

Lako je bilo Noletu da dobije Alkaraza kad dobija savete od Komodo Dragona..:

1722877473878.jpeg

Nadam se da mu necu nauditi ovom temom,verujem da se SNS mrsti i strahuje i od same pomisli da bi Novak svoju popularnost u narodu pretocio u politiku. Upoznali smo njegov karakter i nemam sumnju da kad bi zeleo ozbiljno bi ugrozio aktuelnu Vucicevu duboku drzavu.
Blizi mu se kraj karijere,dostojno je predstavljao Srbiju,ceo svet zna za njega. Poznaje najmocnije ljude na planeti,elokventan,govori odlicno engleski a sluzi se francuskim i spanskim jezikom.
Izvinite, ja BiH ipak glasala da mi precednik nakon Vučića bude dr Miroljub Petrović. A i Novak kod Miroljuba Petrovića, odmah i sad!
Deda mi priča kako je Novak na Kopaoniku vežbao pa stao da vidi šta moj deda radi. Opsovao je dečije:"#%bo te, šta ti napravi!"
E, pa, nismo tikve bez korena!
Nole u duši, ali njemu politika ne stoji. On je iznad tog groznog poziva, a da se kandiduje, podigla BiH živo i mrtvo, i morao bi da pobedi i tu.

Back